- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.041
Necenci gunundu??? Daha yaxshi olar ama sonradanda elemey olar problem degilKocam da qoz alıb getirib :) belke eledim ama diyirsen adet başdıyanda elemey lazımdı he?
Eeeeee sizdeki bidene o melum yer mendediYoxumdu melum yerim
Necenci gunundu??? Daha yaxshi olar ama sonradanda elemey olar problem degil
He ele boyuyecek gelen ay hekime getsen goreceysen inshAllah gelen ay ehtiyac qalmaz ama olmazsa adetin 2ci gunu bashla indi bir 15 gun ele her gun tamammi???13cü günümdi
Men gönderim size malum cennetinde yaşıyram qozunElbette pisdi hormonlarla oynuyur her adamda hamile qalmir qalandaki sonu menim kimi yene ozuvuz bilersiz qoz fabriki bizim deyilki reklam eliyim uduzmarsiz
3 4 ay gözle yetişerBeh beh oranin qoz findiginin dadi tamam bashqa olurda bizim qebeleli kirayecilerimiz variydi teze cixan vaxt pay getiridi beh beh agzimin suyu axdi lapmen onlarin hecbirini sevmirem ama teze cixmish vaxti vareeee mmmmmmmmmm o qeder yiyeremki partdiyana qeder istedim ayshen hardan yadima saldin indi teze qoz hardan tapim men
Beh beh oranin qoz findiginin dadi tamam bashqa olurda bizim qebeleli kirayecilerimiz variydi teze cixan vaxt pay getiridi beh beh agzimin suyu axdi lapmen onlarin hecbirini sevmirem ama teze cixmish vaxti vareeee mmmmmmmmmm o qeder yiyeremki partdiyana qeder istedim ayshen hardan yadima saldin indi teze qoz hardan tapim men
Şeklini atsana canımqizlar vaxtim 6maydadi bugun test eledim gozle gorulecey derecede iki xett. sevinmeden birinide eledim. ve yene pozitiv. inwallah qizara qizara geder :) sizdende wad xeberler alaq InwAllah
qizlar vaxtim 6maydadi bugun test eledim gozle gorulecey derecede iki xett. sevinmeden birinide eledim. ve yene pozitiv. inwallah qizara qizara geder :) sizdende wad xeberler alaq InwAllah
Insallah xeyeli ugurlu olsun canqizlar vaxtim 6maydadi bugun test eledim gozle gorulecey derecede iki xett. sevinmeden birinide eledim. ve yene pozitiv. inwallah qizara qizara geder :) sizdende wad xeberler alaq InwAllah
Canım ne qeder vaxtı evliydin?chox saqolun saq elim bawiniza InwAllah. weklini atmaq istyrem ama dosya ekle bolumunu basanda resim sech yeri firlanir ama achilmir wekiller. yene sinayim ata bilsem atacam
9ay yarimdi. geden kimi bir defe qalmwam. ama zob hormonum yukselmwdi bilmemiwdim uziye getdim ki 9heftelikde urey doyuntusu dayanib.C
Canım ne qeder vaxtı evliydin?
He canım zob qoymur hamileliye.inşAllah bı yaxşı olar canım9ay yarimdi. geden kimi bir defe qalmwam. ama zob hormonum yukselmwdi bilmemiwdim uziye getdim ki 9heftelikde urey doyuntusu dayanib.
zob yox idi mende. zob hormonum yuksek olanda uzide yoxlandim. ondada gorsenmedi. duyunleri yoxdu chox wukur.ama hormon yuksek idi. seher acqarna eutroks atram 1defe. wukur analizlere gore artiq duwub.ama yenede o dermani atmaliyam. chox saqol quzum Allah axira kimi qismet elesin. sene ve butun olmuyanlara qismetHe canım zob qoymur hamileliye.inşAllah bı yaxşı olar canım
Amin canım inşAllahzob yox idi mende. zob hormonum yuksek olanda uzide yoxlandim. ondada gorsenmedi. duyunleri yoxdu chox wukur.ama hormon yuksek idi. seher acqarna eutroks atram 1defe. wukur analizlere gore artiq duwub.ama yenede o dermani atmaliyam. chox saqol quzum Allah axira kimi qismet elesin. sene ve butun olmuyanlara qismet