- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.061
Men yaxşıyam sen necesen.hele duran yoxdu deyesenQizlaarr necesizz niye sesiviz gelmir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Men yaxşıyam sen necesen.hele duran yoxdu deyesenQizlaarr necesizz niye sesiviz gelmir?
Diyesen hami yatmis ikimiz oyagiqQizlaarr necesizz niye sesiviz gelmir?
Beh beh kargoynan gondereceysen??3 4 ay gözle yetişer![]()
Oyyyy heye danishmiyin canim cekirMen de teze qoz fındıq xoşduyuram bizim heyetde qoz ağacı vad idi Ayten demiş partdıyana qeder yiyirdim![]()
Tebrik edirem can❤❤❤❤❤Allah sagligla qucaginiza almagi nesip etsin inshAllah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤qizlar vaxtim 6maydadi bugun test eledim gozle gorulecey derecede iki xett. sevinmeden birinide eledim. ve yene pozitiv. inwallah qizara qizara geder :) sizdende wad xeberler alaq InwAllah
Eyni problem:)))mendede ilk hamileliyim eyni problemde eyni oldu:)))bu defe dermanlarivi ic buraxma:)mendede dugun falan boyuyen hecne yoxdu sadece qanda var 3-4 defe ferqli zamanlarda dushmushdum uziye:)))zob yox idi mende. zob hormonum yuksek olanda uzide yoxlandim. ondada gorsenmedi. duyunleri yoxdu chox wukur.ama hormon yuksek idi. seher acqarna eutroks atram 1defe. wukur analizlere gore artiq duwub.ama yenede o dermani atmaliyam. chox saqol quzum Allah axira kimi qismet elesin. sene ve butun olmuyanlara qismet
Teyyareynen.başınızdan aşağı töküsnBeh beh kargoynan gondereceysen??![]()
Ay qızzz gözlerim yaşardı.ne xeberdi?Sabahiniz xeyir gozelleryatmamisham saat 8 den oyagam
![]()
Diyesen hami yatmis ikimiz oyagiqmen tezdenen qalxmsam cim cim elemsem seher yemeyi yemisem kuxnani yigisdirmsam tenbel ayten ise helede yatir
![]()
Sabahiniz xeyir gozelleryatmamisham saat 8 den oyagam
![]()
Ele mende uzanmsam )))) tezden duranda yuxu basir hele cim cim edende adam xosallanir )Men de 7de durmusham kocama yimey verdim yola saldim qablari yudum indi uzanmisham yatdim belke :)
Yoooox onda mene az catacag ele.elemeTeyyareynen.başınızdan aşağı töküsn![]()
YasharmasinAy qızzz gözlerim yaşardı.ne xeberdi?
Ele eletdirecem ki evinizin balkonuna düşsünYoooox onda mene az catacag ele.eleme![]()
Hardansa cixibGun hardan chixib goresen)))))
Yaxşıdıda deyiş rejimini.Yasharmasineslinde 3-4 saat yuxh yatmisham ama 9 a ishlemish durdum ele bilki nece gundj yatmisham yuxumu ele almisham 1qram yuxum gelmir
![]()
Gorekde degishilir bu meretYaxşıdıda deyiş rejimini.
Hamileliye görede yaxşıdı.düzgğn rejimnen yatmağGorekde degishilir bu meretdaha yaydi degishilecek yavash yavash
![]()