Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folikulu balaca olan qizlar siz qoz suyu elesez hec peshman olmuyacagsiz falikulu inanilmaz derecede boyuyur heyif ki burda ad vere bilmiremki filan yere girin baxin gorun ne qeder insan qoz suyuyla hamile qalib ne qeder insan qoz suyuyla folikulu boyudub hekimi shoka salan var hecneye zereri yoxdu diger kurler kimi bir yeri duzeldib o biri yerivizi xarab elemiyecek

Son düzenleme:
Folikulu balaca olan qizlar siz qoz suyu elesez hec peshman olmuyacagsiz falikulu inanilmaz derecede boyuyur heyif ki burda ad vere bilmiremki filan yere girin baxin gorun ne qeder insan qoz suyuyla hamile qalib ne qeder insan qoz suyuyla folikulu boyudub hekimi shoka salan var hecneye zereri yoxdu diger kurler kimi bir yeri duzeldib o biri yerivizi xarab elemiyecek
Neter eliyrsen qoz suyunu

Neter eliyrsen qoz suyunu
Hecne adet olanda axsham goturursen 2eded qozu qirib icini 1stekan otag temda olan suya (iligdan biraz soyug)qoyub agzini bagliyirig seher duranda ac qarina icirik 14-15 gun icir inanilmaz derecede boyuyur catlayir ne diyim vAllah girib oxusaz ozuvuz goreceysizki 100 minlerle 4-5-6-7 illik qadinlar edib hamile qalib adetin 2ci gunu bashdiyirsan sonradanda bashlamag olur amaki en effektli adetin 2ci gunudur

Hecne adet olanda axsham goturursen 2eded qozu qirib icini 1stekan otag temda olan suya (iligdan biraz soyug)qoyub agzini bagliyirig seher duranda ac qarina icirik 14-15 gun icir inanilmaz derecede boyuyur catlayir ne diyim vAllah girib oxusaz ozuvuz goreceysizki 100 minlerle 4-5-6-7 illik qadinlar edib hamile qalib adetin 2ci gunu bashdiyirsan sonradanda bashlamag olur amaki en effektli adetin 2ci gunudur
Mende yetişir ama gec yetişir.bi dene infeksiyam var.onu helle elesem asand olacağ

Yaxşı olar canım inşAllah.düşerli olsun.ama hekim o kağızların hamisina baxdı heçne demedi.nese olsa demezmiydi?ne bilim vallah

Hekim defelerle baxıb ginekologum. Hele uzi eliyen qızdan da özüm neçe defe soruşıram her şeyi. Hemişe diyibler ki her şey çox yaxşıdı falan filan. Anlamadım men de :KK43:

İncirnen kök beyem pisdi??

Bes dimirkiii pis yuxu görmüşem saçımı kesirler falan sen dedinee kal durmusan? Onda :))) inandin sende??? Tesevvür eledim toyuq qayçısıynan :rolleyes:
Heye:KK70:toyug qaycisiynan dogruyarame adami:KK70:yox can ozumun el bacarig var hamiycun kesirem ozumede bir iki defe kesmishdim subayligda indi qaynanam kesir ozde o gunleri demishdi gel sacivi kesim kare kesir sacimi dedim sora kesersiz indide bu yuxunu gordumki kare kesibler .deli oldum:KK70:

Dr. Prof. Ayten xanım siz niye elemirsiz o qoz suyunu göresen? :KK64:
Quzum men kecen defe xestelenenden sonra girdim o melum seyifeye evvelde izliyirdim ama hevaxt oxumurdum oxudum gordum hami onla hamile qalib men qoz alana 10-11 ci gune gelib cixdi daha elemedim ama bu defe eliyecem mutleq varindisa o melum yer gir bax:KK66:

Elbette pisdi hormonlarla oynuyur her adamda hamile qalmir qalandaki sonu menim kimi yene ozuvuz bilersiz qoz fabriki bizim deyilki reklam eliyim uduzmarsiz:-)

Kocam da qoz alıb getirib :) belke eledim ama diyirsen adet başdıyanda elemey lazımdı he?

Quzum men kecen defe xestelenenden sonra girdim o melum seyifeye evvelde izliyirdim ama hevaxt oxumurdum oxudum gordum hami onla hamile qalib men qoz alana 10-11 ci gune gelib cixdi daha elemedim ama bu defe eliyecem mutleq varindisa o melum yer gir bax:KK66:

Yoxumdu melum yerim :KK70:

X