• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayşen müalicə eliyir can? Aranızın yaxşı olmasına sevindim inşallah qismət olar görüşersiz 😍
Terezide çeki olaraq artmışam 56 kg başlamışdım 67-68 kg olmuşam ama baxsan heç dimezsen. Şişmemişem kökelmemişem ancaq qarnım çıxıb bide sinem böyüyüb. Qalan herşey yerindedi 😂
Normal olmalıdı inşallah bir terslik olmazsa. Hekimim dedi deqiq demekçin tezdi hele.
Men inanırsan hamileliyime öyreşe bilmemişem hele. Bütün günü evdeyem heçkim gelib getmir insan üzü görmürem. Bidene bura girende yadıma hamiləlik düşür. Allah bu virusu çıxardana lenet elesin 🤦
Inan Allaha o qeder sevindindimki hamilelik xeberine gozum axtarirdi arada girirdim giris elemedende girmek olr axi axtarirdim ele yazini gordum sevindim.Ayse he mualice alir insallah oda verer gozel xeberi.Men karantin bilmedim ele collerdeydim 😂

Inan Allaha o qeder sevindindimki hamilelik xeberine gozum axtarirdi arada girirdim giris elemedende girmek olr axi axtarirdim ele yazini gordum sevindim.Ayse he mualice alir insallah oda verer gozel xeberi.Men karantin bilmedim ele collerdeydim 😂
Mene hekimim dedi çıxma çöle ancaq ayda 1 muayineye gel. Ona göre martdan bəri evdeyem üreyim partdıyır 🤦
İnşallah Ayşenin de gözel xeberlerini alaq burdaki istiyen bütün qızların da. 😍

Salam qızlar necəsiz her şey normaldı🙏🏻hekim dedi 2hefte keçsin uziyə duş sonrada analiz falan eletmek lazım olar yegin...bu arada test edirəm ara ara artıq qirmizidi😁😍o 2 xətti görmək lap xoş gəlir gedib gelib baxmaq istiyirem😁

Salam qızlar necəsiz her şey normaldı🙏🏻hekim dedi 2hefte keçsin uziyə duş sonrada analiz falan eletmek lazım olar yegin...bu arada test edirəm ara ara artıq qirmizidi😁😍o 2 xətti görmək lap xoş gəlir gedib gelib baxmaq istiyirem😁
Can Allah başacan versin🥰🥰 Özünə yaxşı bax)) Qan analizi vermədin?

Allah bütün istiyen herkese o 2 xətti görmeyi nesib elesin inşallah. 😍 Seni o qeder yaxşı başa düşürəm ki. Qarnım burnumdadı hele de gedib gelib o 2xettli teste baxıram 😂
Tündleşen testivin şeklini at baxaq gözümüz könlümüz açılsın 😍
Hekimin nelere diqqət elemek lazım olduğunu dedi?

Xoşgeldin. Yeni evlisen tebrik eliyirem 🤗
İnşallah çox keçmez hamile qalarsan 😍
Neçe yaşın var?

Back