Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sa
Maşallah mutlu mesut olsunlar inşallah güzel işte farklı kültür. Cici kvdeden bizim yemekleri öğrenirsiniz değişiklik olur. Bir kaç aya belki de burda konuşulanları anlarsınız ☺
lam Judy neceseb?Menem selale kohnelerden Her sey guzel olacaq.Arada grib baxrdim yeni mesajlar vamri deye indi gordum hamilesen masallah.Nece oldu?nece ayliqdir indi?Melumat ver sag salamat gelsin

Sa

lam Judy neceseb?Menem selale kohnelerden Her sey guzel olacaq.Arada grib baxrdim yeni mesajlar vamri deye indi gordum hamilesen masallah.Nece oldu?nece ayliqdir indi?Melumat ver sag salamat gelsin
Bay bay bay xoş gelmisen xoş gelmisen yaxşıyam sen necesen. Ay qız ne vaxtdı seni soruşuram burdakilara ne yaxşı geldin. Nece oldu derken?
7 ayım bitir 8ciye keçeciyem inşallah. Şükür yaxşı keçirdirem çox ağırlaşmamışam ağrım falan da yoxdu heleki.
Sen necesen? Ne qoyduz qızın adını? Maşallah böyüyübe ay qız

Nece oldu derken yenu muailce alrdun ya dayndirmsdin?nece oyrendun?nece il sonra geldi bebis?cinsiyyetu nedu?Tek tek cavab ver lutfen Can ne qalbki kecmsen ama ele bilme hamilelik cetindir analiq onanda cetindir.Menim qizim artiq 1 yas 6 ayliqdir.Adi Ayladir.COX COX deceldi yuxu yemek problemlerimiz var.Ne qederki qarnindadi yat gez istirahet ele ozuvu yuxusuz gecelere hazrla.

Hele agirlasma qabagdadi 9 da sorusacam senen agirlasmagi
Hele a

Canım bu il yanvarda süni mayalanma eletdirdim tutmadı. Hekim dedi 2 ay heçne müalice eleme derman zad içme bədənin temizlensin 2ci ay aybaşı olan kimi gel dondurulmuş embriyoları qoyaq. 1ci ay normal aybaşı oldum. 2ci ay da hazırlaşmışdım ki aybaşı olum gederem ne olursa olsun uje yorulmuşam. Ay qız aybaşını gözdüyürem gelmir bir türlü. 1 hefte keçdi. Bir gün gördüm medemde o qeder berk ağrı var ki elebil kimse yumruq vurub nefesim kesilir iki qat olmuşdum ağrıdan. Barjomi içdim ki geyirim medem rahatdaşsın. Çətinliklə de olsa rahatdaşdı. Sehersi gün yoldaşım mecbur elediki gel test ele nedi ne deyil bilek. Eledim srazu 2 xett çıxdı 2 gün sonra getdik hekime heç qan vermedik srazu uziye saldı. 1ci qarından görmedi, sonra dedi bu boyda yol gelmisiz boş boşuna gelmiş olmıyın gel altdan uzi eliyek belke gördük. Nöqtə qədər balaca kiseni gördük çox şükür cinsiyeti deye bilmerem sürprizdi olanda bilersen
Ayla nece gözel addı adıyla böyüsün inşallah bəxti de gözəl olsun

Ayy ne gozel rebbim isteyen her kesi bele sebindirsin.Artiq nece il idi ailelisen sen?Bacin necedi teze xeber var onanda?Insallah yoxrdusa onuda sevindirsin. Mene cox sey qatdi Kk heqiqeten sizi cox merak edrdim en esasi bura mene can dostu qatdu Burdan sonra Aysenle Aytenle daimi elaqedeyik vpda

4 ildi canım. Hee gözlemediyimiz anda ele geldi ki ne hiss edeceyimizi belə bilmedik. Şaşkınlıq sevinc ne bilim hamısı bir arada oldu
Bacım yaxşıdı çox şükür. Maalesef onda hele heçne teze xəbər yoxdu. Amin inşallah Allah isteyen hamıya versin
Ayşen necedi? Niye gelmir buralara?
Ayten bir ara geldi sonra yox oldu. O neyniyir. Davud yaxşıdı?

Hə sorada böyüyəndə məni verər məhkəməyə ki bu nə addı qoymusan
Ad fikirləşmisiz balacaya? Nə olduğun hələ soruşmuyacam))
Yoxe fikirleşmemişik. Uje 10 hefte qalıb birşey qalmıyıb uşağımın adı yoxdu hele

Indi gozuve gorunr o 4 il?yox mence ele bil hec o qeder intizar cekmemsen butun agrilar acilar unuduldu he? Allahdan umut kesilmez.Aysen menim en en en yaxinim dogmam olub.Duzdu hele goruse bilmemsik bu nece ilde baska baska yerlerde yasadigmiz ucun.Ama demek olarki dansmadigimiz gun yoxdu Aytenende ara bir heftede bir yazisirq davud yekelib Ayten incelib masallah sanki hec usagi falan yoxdu oh polnu dedi qodu etdim Sende yeqin sismsen he kilo alms olarsan.Normal dogum olacaq?

Canım yazmısan men indi görürəm. Neynedin qan verdin?
Bilmrem qizin olacaq ya oglum esas odu salamat olsun.Ozuni hazrla heqiqi sozumdu duzdu deyer her seye ama coooz cetin ghnler var qabagda.Ay az yatdu cox yatdu qusdu,niye askrdi niye oskurdu her deqen endise ile ekcecek.6 aydan sorada qacdi tutdu baslsyacaq

Buda menim xalli cucem.Sizede qismet olsun insallah

Eklentiler

• 20200603_194604.jpg
    241,3 KB · Görüntüleme: 32
Ayşen müalicə eliyir can? Aranızın yaxşı olmasına sevindim inşallah qismət olar görüşersiz
Terezide çeki olaraq artmışam 56 kg başlamışdım 67-68 kg olmuşam ama baxsan heç dimezsen. Şişmemişem kökelmemişem ancaq qarnım çıxıb bide sinem böyüyüb. Qalan herşey yerindedi
Normal olmalıdı inşallah bir terslik olmazsa. Hekimim dedi deqiq demekçin tezdi hele.
Men inanırsan hamileliyime öyreşe bilmemişem hele. Bütün günü evdeyem heçkim gelib getmir insan üzü görmürem. Bidene bura girende yadıma hamiləlik düşür. Allah bu virusu çıxardana lenet elesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…