- 8 Eylül 2020
- 422
- 1.443
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.621
Salam. Xoş gelmisen.Salam qizlar mende yeni qatilmisam bura alin menide araniza)
Amin İnşallah❤❤14 ayliq evliliyimde ilk defe yumurtamin catladigini gordum uzide. Hekim gelen hefte xq analizi ver dedi. 3 ya 4cu gun vererem her halda. Heyecan qapidaaa. Belke son aylarda da gedib ama tutmuyub bu ay ne olar Allah bilir. Bize dusen xeyirlisi dilemek
Əslində məndə vaxt deyə bişey yoxdu, kefi nə vaxt istəsə onda olur. Ortalama 16sı olmalıdıSizlerde veziyyet necedi? Aybasi vaxti ne vaxtfi?
Eləbil elçiliy eliyirSalam. Xoş gelmisen.Kimsen kimlerdensen özvü teqdim ele ☺
Men Nermin, 27 yaşım var 4 ildi aileliyem, müellimliyi qutarmışam ama işlemirem
Xoş gəldinSalam qizlar mende yeni qatilmisam bura alin menide araniza)
Eləbil elçiliy eliyir
InsaAllah. Neqativ gormeye oyresmisem deye pozitiv birseyin xeyalin qura bilmirem. Ama Allahda umid kesilmez. Bu ay olmasa ekbet birgun Allah qismet eder. InsaAllah ovladla sinamaz bizleri
Sende lap az qalib. Hec test elemisen evde? Gunu kecmeden eleme. Hansisa elametin bar her aydan ferqli olan?Əslində məndə vaxt deyə bişey yoxdu, kefi nə vaxt istəsə onda olur. Ortalama 16sı olmalıdı
InsaAllah her ikimizin uzu guler bu ay ❤Amin İnşallah❤❤
4il negativ görüb reski qıpqırmızı pozitiv gördüm. Sen düşün. Huşum çıxırdı yerinnen. İnşallah sen çox gözlemeden görersen can.InsaAllah. Neqativ gormeye oyresmisem deye pozitiv birseyin xeyalin qura bilmirem. Ama Allahda umid kesilmez. Bu ay olmasa ekbet birgun Allah qismet eder. InsaAllah ovladla sinamaz bizleri
Cann heqiqeten illerle usaq hesreti cekenler varken bir ile gore bele danismagim duzgun deyil. Ama o testdeki qirmizini gormek mene ele gelir dunyadaki en xosbext olacagimjz an olar. Elbette xeyirlisin Allah bilir. Teki olanda xeyirli saglam ovlad olsun. Sen de sagsalamat al qucagina4il negativ görüb reski qıpqırmızı pozitiv gördüm. Sen düşün. Huşum çıxırdı yerinnen. İnşallah sen çox gözlemeden görersen can.
Canım 1 il de az vaxt deyil. Men de 1 il keçende senin kimi sebirsizlenirdim. Seni yaxşı başa düşürem.Cann heqiqeten illerle usaq hesreti cekenler varken bir ile gore bele danismagim duzgun deyil. Ama o testdeki qirmizini gormek mene ele gelir dunyadaki en xosbext olacagimjz an olar. Elbette xeyirlisin Allah bilir. Teki olanda xeyirli saglam ovlad olsun. Sen de sagsalamat al qucagina❤
InsaAllah 3-4 gun qalib xeber vermeyime. Calisiram dusunmeyim. Heyecanlandirmiyim ozumu alinmir. Birbasa qan verecem. Test elemiyecem. Elesem de bir dene uzagiCanım 1 il de az vaxt deyil. Men de 1 il keçende senin kimi sebirsizlenirdim. Seni yaxşı başa düşürem.Heç vaxt ümidsizliye qapılma ama. İnşallah olacaq. Xoş xeberlerinizi bir bir oxuyacam inşallah burdan
Gecikmeni gözleyesen belke? Men her ay adeti gözliyirdim ki srazu test eliyim. Bidene hamile qaldığım ay eləmədim. 1hefte keçdi yoldaşım zornan test aldı getirdi ki ele day uje. Əvvəl yalvarırdım ki bidene test al eliyim diyirdi yox eliyirsen negativ çıxır sonra pis olursan sen pis olduqca da men əsəbləşirəm. Bu sefer özü dile geldi.InsaAllah 3-4 gun qalib xeber vermeyime. Calisiram dusunmeyim. Heyecanlandirmiyim ozumu alinmir. Birbasa qan verecem. Test elemiyecem. Elesem de bir dene uzagi
Mene hekim ozu dedi. Yumurta catlamaginnan 10 gun sonra ele dedi. Men 11 ya 12ci gunu eliyecem. Mende progesteron azligi var. Dedi eyer pozitjv cixsa davam edek dermana yox neqativse kesek. Hem prolaktinim yuksek olur. Dostineks istifadesine gore biraz tez bilmeliyem. Kecen ay 22si xestelendim. Bu ay ya ayin 19-22 arasi xestelenmeliyem. Ama testi daha tez eletdirirGecikmeni gözleyesen belke? Men her ay adeti gözliyirdim ki srazu test eliyim. Bidene hamile qaldığım ay eləmədim. 1hefte keçdi yoldaşım zornan test aldı getirdi ki ele day uje. Əvvəl yalvarırdım ki bidene test al eliyim diyirdi yox eliyirsen negativ çıxır sonra pis olursan sen pis olduqca da men əsəbləşirəm. Bu sefer özü dile geldi.1 hefte olmasa da 2-3 gün keçsin adetin sonra test ele
Sende de demek olar 1 ay qalib. Heyecan var mi?Gecikmeni gözleyesen belke? Men her ay adeti gözliyirdim ki srazu test eliyim. Bidene hamile qaldığım ay eləmədim. 1hefte keçdi yoldaşım zornan test aldı getirdi ki ele day uje. Əvvəl yalvarırdım ki bidene test al eliyim diyirdi yox eliyirsen negativ çıxır sonra pis olursan sen pis olduqca da men əsəbləşirəm. Bu sefer özü dile geldi.1 hefte olmasa da 2-3 gün keçsin adetin sonra test ele
Hee hekim deyibse o başqa. Progesteron azlığı mende de var idi. Duphaston içeceksen yeqin inşallah pozitivi görendeMene hekim ozu dedi. Yumurta catlamaginnan 10 gun sonra ele dedi. Men 11 ya 12ci gunu eliyecem. Mende progesteron azligi var. Dedi eyer pozitjv cixsa davam edek dermana yox neqativse kesek. Hem prolaktinim yuksek olur. Dostineks istifadesine gore biraz tez bilmeliyem. Kecen ay 22si xestelendim. Bu ay ya ayin 19-22 arasi xestelenmeliyem. Ama testi daha tez eletdirir
He poçti eledi.Sende de demek olar 1 ay qalib. Heyecan var mi?