Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qızlar bu koronadan siz nə eşidirsiniz, bildiyimə görə hansı ölkələrdə ki, azalmışdı təzdən başlayıb Allah bu dünyanı bu bəladan xilas etsin tezliklə bilən varmı məktəblər açılacaqmı, yoxsa evdənmi keçəcəklər ? Qorxuram Vallah uşağı məktəbə göndərməyə

Men uşağı indiden qoymuşam mektebe
Koronadan heçne eşitmirem ay bacı. Fikirleşirem ki helem helem qutaran deyil bu bela. Hele de bu qeder şüursuzca hereket eliyen insanlar var olduqdan sonra.
Menim eşitdiyime göre yanvarda açılacaq inşallah. Oğluş 2ye gedecek inşallah? Unutmuşum orasını pardon

Adın çox eşitmişəm burda. Hamı deyir elə. Bilgiyə görədə təşəkkür

Düfaston prolaktini qaldırır mı bilmirem ama progesteron hormonunu qaldırır onu bilirem. Men 4-5 ay içdim hamileliyimin başından beri. Bildiyim qederiynen aybaşını da normaya salır
Heçnə bilmirəm düzü. Bircə onu bilirəm ki həkim əlavə dərmanlar yazannan bəri mens gijdiyir məndə. Gah ovulasiya olmadı kistam çıxdı, neçə aydıda 5 günə zəifləyən şey 3 günə təmiz qutarır. Yoldaşımın qulağınnan uzaq dərmanıarın heçbirin atmıram
Da nə olar olar Qismət. Uzağı gələn ay aşılama elətdirərəm.

Yo gözliyirik hələ. Bu günlərdə dəqiq qərar çıxmalıdı. Biz 2alanların imtahanların online eliyirik. Ona görə inanmıram tam açıla. Görək nə deyəcəklər.
Uşaq 1 sinifə gedəcək?

Da keçdi hər zibilimi danışıram bunuda deyim. Dayanamadım yenə getdim bel çəktirməyə. Yazım bəlkə kiminsə işinə yaraya. Bədən deyir boş olanda əlaqə olmalıdıki rahat geçsin yolculuk))) Ya parnoy vannadan sonra, ya sübh tezdən, yada mensin qutaran vaxtlarında. Da bilmirəm nəqədər düzdü.

Atma nolacey. Onsuzda bir çoxu hamilelikde de istifade olunacaq dermanlar olurlar. Qoy qalsın inşallah hamilelikde istifade eliyersen
Men de derman ziyan elemekden yana deyilem. 1 şam aldırdı hekimim ama hele istifade eleme ehtiyac olarsa istifade eliyersen dedi. Hərgün başının etini yedim ki ay doktor qoyum şamı? Uje qoyum? Axır dedi ki narahat olma o şam sene zahılıqda da lazım olacaq dedim heee bele dede
İnşallah eletdirersen canım belke xeyri olar

Biz derken? Müellimesen?
Yox ay qız onun uşağı mektebe gedir uje. Aöa 2ye mi yoxsa 3e mi gedecek orasını unutmuşam

Bel çekdirme, qarın sürüşdürme, çile kesdirme hamsını elemişem. Sende bağışda bir mok olmadı. İnanmıram ele şeylerin xeyri ola.

İnşallah yaxşı olar. Yoldaşıma deyirəm atıram hamsını Kəsdiyimi bilsə dəli olar.

Maşallah böyük imiş. Nəsə 6 yaş qalıb yadımda)))
Yessi Dəliliyim ordan gəlir, peşə xəstəliyi deyək))
Ay qız menim yaddaşım uçube temiz keçen defe biz senle danışanda diyesen dedin. İbtidai sinif müellimesisen? Mektebde işdiyirsen?

İnşallah yaxşı olar. Yoldaşıma deyirəm atıram hamsını Kəsdiyimi bilsə dəli olar.
Ele deme sonra üstü açılar zibili çıxar. Menim yoldaşım nifret eliyir en xırda yalana bele. Gedersiz birden aşılamaya orda soruşurlar axı ne dermanları içirdin ne vaxt saxlamısan falan. Demek məcburiyyətində qalarsan

Qarın sürüşdürmənidə sənnən eşitdim
Bilmirem ona ne diyirler. Atdım ele bele qarın sürüşdürme diye
Deyilene göre reski hereket elemişem ya da ağır qaldırmışam matkam qalxıb yuxarı ona göre hamile qala bilmirem. Matka yerinde deyil göbeyimin yanına qaçıb arvad eliynenn masaj eliye eliye getirib onu qoyub yerine. Halbuki bunu eletdirmemişden qabaq men bir defe hamile qalıb abort olmuşdum. Yani matka ordaydısa mən nece hamile qalmışdım

Hə onuda düz deyirsən. Bircə zoba görə atıram. Qalanlarını içim götürmür daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…