Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Caan başa düşürem seni. Meni de gözliyir o dönemler
Canım elin nece oldu?

Burda serbestik can. Mende başqa yerlerde bizimkilernen öz dilimizde danışırdım gelib xeberdarlıq elediler ki türkçe danış anlamırıq falan. Anlamamaları onların ayıblarıdı öz dillerini bilmirler boşver sen.
Xoşgeldin aramıza
İlk önce özüvü tanıt sonra keçek o biri söhbetdere
Men Nermin. 4ildi evliyem. Çox bat gözledim burda. En sonunda qovuşdum arzuma çox şükür. İnşallah seninçün olsun

Menim de adim Arzu 14 aydi evliyem mende de hamilelik olmuyub. 3cu aydu femara istifade edirem. Aybasim tam qaydasina dusub ama hamilelik olmuyub hele. Polikistik overem. Sende sorun neydi? Hamile qaldugin ay hansi mualiceleri alirdin? InsaAllah sagsalamat qucagina alarsan ❤ sen deye muraciet ede bilerikde

He elbette men sizli bizli danışıqları sevmirem
Şad oldum Arzu. Mende 2 il evvel hamilelik oldu ama 2ci ayda qanaxmaynan hekime getdim dediler uşaq inkişafdan qalıb abort oldum Allah size yaşatmasın. Sonra qala bilmedim yene. Problem yox idi. Hekimlerin dediklerine göre sebebi bilinmeyen sonsuzluq. Yanvarda süni mayalanma oldum. Tutmadı. 3 dene embriyon dondurmuşduq ki tutmasa sora onnardan qoyaq. Hekim dedi 2 ay heçne derman içme qoy bedenin temizlensin aybaşı gören kimi gel o birilerini qoymaqçun başdıyaq. 1ay aybaşı oldum 2ci ay gözdedim gelmedi test eledim sürpriz
Teki siz heç biriniz çox gözlemezsiz tez hamile qalasız sağlıqnan da qucağınıza götüresiz

Ne gozel ozun qaldin sonradan . eslinde hersey beyinde basliyir. Cunki o erefelerde arxayiniydinki onsuz suni mayalanma edecem. Ona gore de beynin rahat olub. Bacimda da ele oldu. Demisdi bezdim mualiceden artiq hecbir mualice almiyacam ve men ana ola bilmiyecen bunu qebul eledim dediyi ay qaldi. Hekimler imkansiz deyirdi indi cox shukur 3 ovladi var. Qorunmayanda yene qalir her defe ozume deyirem fikir elemiyecem ama ister istemez kimse yadima salir. Aybasiya yaxin yene stres yene heyecan. Cox shukur en boyuk destekcim yoldasimdi. Qismet olan vaxti var herseyin. Teki Allah sebrimizi elimizden almasin

Men de 4cu ayimdi femara da. Uzagi 3 ay da qebul edecem. Olmasa mene de suni mayalanma yolu gorulur((( InsaAllah ehtiyac qalmaz ozum qalaram hamile(

Men de 4cu ayimdi femara da. Uzagi 3 ay da qebul edecem. Olmasa mene de suni mayalanma yolu gorulur((( InsaAllah ehtiyac qalmaz ozum qalaram hamile(
İnşallah ehtiyac qalmaz can. Men uje o yolları keçmişem ona göre çox da kömekçi ola bilmiyecem sene. Ama Sehlinam hemişe burdadı. Eminem ki onla birbirinize destek olacaqsız. İnşallah ikinizin de xoş xeberini alım burdan

InsaAllah. Ele hamile xeberleri almaq komek edir moyive edir insani. Sizin hekayeniz meni daha cix motive etdi. Allah basacan elesin

InsaAllah. Ele hamile xeberleri almaq komek edir moyive edir insani. Sizin hekayeniz meni daha cix motive etdi. Allah basacan elesin
Amin canım çox sağol. Bu sehifenin evvelini oxusan, men ne yollardan keçdim. İndi uje 7ci ayımdayam ama hele de yuxu kimi gelir. Testde iki xetti görmeyi o qeder arzulayırdım ki, qarnım burnumdadı ama gedib gelib testime baxıram balaca uşaqlar kimi sevinirem Allah inşallah size de qismet elesin bu sevinci.

Amin canim Aminn arzusunda olan hamiya qismet elesinn

Salam Mən səni eylül topiyinde görmüşəm deyəsən. Nəsə ürəyimə dammışdıki ordan kimsə çıxacaq bizimkilərdən
Mən 2 ildi evliyəm

Salam Mən səni eylül topiyinde görmüşəm deyəsən. Nəsə ürəyimə dammışdıki ordan kimsə çıxacaq bizimkilərdən
Mən 2 ildi evliyəm
He o qrupa da yazdim aktiv istifadecisi deyilem ama bu ay istedim kjmlese bolusum. içime ata ata aqressiv depressiv olmusam. Ama bolusmek bu haqda sohbet elemek insani rahatladir. Senin var ovladin? Ozun, ovlad seruvenin haqda yaza bilersen?

Deməli işin sirri mədəni gic gic dərmanlarla doldurmamaqdadı Kar könlündəkin başa düşərmiş

He o qrupa da yazdim aktiv istifadecisi deyilem ama bu ay istedim kjmlese bolusum. içime ata ata aqressiv depressiv olmusam. Ama bolusmek bu haqda sohbet elemek insani rahatladir. Senin var ovladin? Ozun, ovlad seruvenin haqda yaza bilersen?
Mənim serüvenim 2018də başladı. Həkimlər, çilə çıxardanlar, bel çəkənlər))) Gözliyirik hələ İnşallah olar, xeyirlisi. O topiklərdəndə qorxurdum həmişə. Bu səfər nəsə ürəyimnən bi səs dedi qoşul, ən azı baş qarışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…