- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.521
Caan başa düşürem seni. Meni de gözliyir o dönemlerHə gələ bilmirəm çox, inanırsan yuxudan dururam ev işi, yemək, paltar zırt pırt, bir də baxıram axşam olub, yatmaq vaxtıdır. Allah sizə də qismət etsin, uşağın dərsi filan vaxt uçub gedir. Heç bilmirəm bu il dərs necə olacaq, deyirlər ilin sonuna kimi evdən keçəcəklər, yanvardan başlayacaq məktəb. Allah sizi də tez zamanda sevindirsin İn şə Allah, bura nədir heç baş qaşımağa vaxt tapmayacaqsınız,Judy_K hələ bu bekarçılıqların dadın çıxartsın, sonra çıraqnan axtaracaq İn şə Allah
Burda serbestik can. Mende başqa yerlerde bizimkilernen öz dilimizde danışırdım gelib xeberdarlıq elediler ki türkçe danış anlamırıq falan. Anlamamaları onların ayıblarıdı öz dillerini bilmirler boşver sen.Ay ne gozel Azerbaycanlilari gormek. Her defe nese yazanda me bur herf sehvi duzeldirdim. Çox aqressiv qarsiliyirdilar. Ilk once dili oyren falan filan. Oh be ne rahatdi bele yazmaqqurban olaram dilimize. Neyse men de bat gozleyenlerdenem) daha dogrusu halhazirda aybasi olmusam. Sentyabrda umid edim. Menim kimi bir ilden coxdu evli olub hamile qala bilmeyen var??
Menim de adim Arzu 14 aydi evliyem mende de hamilelik olmuyub. 3cu aydu femara istifade edirem. Aybasim tam qaydasina dusub ama hamilelik olmuyub hele. Polikistik overem. Sende sorun neydi? Hamile qaldugin ay hansi mualiceleri alirdin? InsaAllah sagsalamat qucagina alarsan ❤ sen deye muraciet ede bilerikdeBurda serbestik can. Mende başqa yerlerde bizimkilernen öz dilimizde danışırdım gelib xeberdarlıq elediler ki türkçe danış anlamırıq falan. Anlamamaları onların ayıblarıdı öz dillerini bilmirler boşver sen.
Xoşgeldin aramıza
İlk önce özüvü tanıt sonra keçek o biri söhbetdere
Men Nermin. 4ildi evliyem. Çox bat gözledim burda. En sonunda qovuşdum arzuma çox şükür. İnşallah seninçün olsun
He elbette men sizli bizli danışıqları sevmiremMenim de adim Arzu 14 aydi evliyem mende de hamilelik olmuyub. 3cu aydu femara istifade edirem. Aybasim tam qaydasina dusub ama hamilelik olmuyub hele. Polikistik overem. Sende sorun neydi? Hamile qaldugin ay hansi mualiceleri alirdin? InsaAllah sagsalamat qucagina alarsan ❤ sen deye muraciet ede bilerikde
Ne gozel ozun qaldin sonradan . eslinde hersey beyinde basliyir. Cunki o erefelerde arxayiniydinki onsuz suni mayalanma edecem. Ona gore de beynin rahat olub. Bacimda da ele oldu. Demisdi bezdim mualiceden artiq hecbir mualice almiyacam ve men ana ola bilmiyecen bunu qebul eledim dediyi ay qaldi. Hekimler imkansiz deyirdi indi cox shukur 3 ovladi var. Qorunmayanda yene qalirHe elbette men sizli bizli danışıqları sevmirem
Şad oldum Arzu. Mende 2 il evvel hamilelik oldu ama 2ci ayda qanaxmaynan hekime getdim dediler uşaq inkişafdan qalıb abort oldum Allah size yaşatmasın. Sonra qala bilmedim yene. Problem yox idi. Hekimlerin dediklerine göre sebebi bilinmeyen sonsuzluq. Yanvarda süni mayalanma oldum. Tutmadı. 3 dene embriyon dondurmuşduq ki tutmasa sora onnardan qoyaq. Hekim dedi 2 ay heçne derman içme qoy bedenin temizlensin aybaşı gören kimi gel o birilerini qoymaqçun başdıyaq. 1ay aybaşı oldum 2ci ay gözdedim gelmedi test eledim sürpriz
Teki siz heç biriniz çox gözlemezsiz tez hamile qalasız sağlıqnan da qucağınıza götüresiz
Men de 4cu ayimdi femara da. Uzagi 3 ay da qebul edecem. Olmasa mene de suni mayalanma yolu gorulur((( InsaAllah ehtiyac qalmaz ozum qalaram hamile(He elbette men sizli bizli danışıqları sevmirem
Şad oldum Arzu. Mende 2 il evvel hamilelik oldu ama 2ci ayda qanaxmaynan hekime getdim dediler uşaq inkişafdan qalıb abort oldum Allah size yaşatmasın. Sonra qala bilmedim yene. Problem yox idi. Hekimlerin dediklerine göre sebebi bilinmeyen sonsuzluq. Yanvarda süni mayalanma oldum. Tutmadı. 3 dene embriyon dondurmuşduq ki tutmasa sora onnardan qoyaq. Hekim dedi 2 ay heçne derman içme qoy bedenin temizlensin aybaşı gören kimi gel o birilerini qoymaqçun başdıyaq. 1ay aybaşı oldum 2ci ay gözdedim gelmedi test eledim sürpriz
Teki siz heç biriniz çox gözlemezsiz tez hamile qalasız sağlıqnan da qucağınıza götüresiz
İnşallah ehtiyac qalmaz can. Men uje o yolları keçmişem ona göre çox da kömekçi ola bilmiyecem sene. AmaMen de 4cu ayimdi femara da. Uzagi 3 ay da qebul edecem. Olmasa mene de suni mayalanma yolu gorulur((( InsaAllah ehtiyac qalmaz ozum qalaram hamile(
InsaAllah. Ele hamile xeberleri almaq komek edir moyive edir insani. Sizin hekayeniz meni daha cix motive etdi. Allah basacan elesinİnşallah ehtiyac qalmaz can. Men uje o yolları keçmişem ona göre çox da kömekçi ola bilmiyecem sene. AmaSehlinam hemişe burdadı. Eminem ki onla birbirinize destek olacaqsız. İnşallah ikinizin de xoş xeberini alım burdan
Amin canım çox sağol. Bu sehifenin evvelini oxusan, men ne yollardan keçdim. İndi uje 7ci ayımdayam ama hele de yuxu kimi gelir. Testde iki xetti görmeyi o qeder arzulayırdım ki, qarnım burnumdadı ama gedib gelib testime baxıram balaca uşaqlar kimi seviniremInsaAllah. Ele hamile xeberleri almaq komek edir moyive edir insani. Sizin hekayeniz meni daha cix motive etdi. Allah basacan elesin
Amin canim Aminn arzusunda olan hamiya qismet elesinnAmin canım çox sağol. Bu sehifenin evvelini oxusan, men ne yollardan keçdim. İndi uje 7ci ayımdayam ama hele de yuxu kimi gelir. Testde iki xetti görmeyi o qeder arzulayırdım ki, qarnım burnumdadı ama gedib gelib testime baxıram balaca uşaqlar kimi seviniremAllah inşallah size de qismet elesin bu sevinci.
Amin. Yaşını demedin diyesen. Menim 27. Senin neçe yaşın var can? Bide bakıdasan?Amin canim Aminn arzusunda olan hamiya qismet elesinn
Menim de 27 yasim var. Aha bakidayam. Sen?Amin. Yaşını demedin diyesen. Menim 27. Senin neçe yaşın var can? Bide bakıdasan?
A ne yaxşı eyni yaşdayıqMenim de 27 yasim var. Aha bakidayam. Sen?
Hə can hazırlaş indidənCaan başa düşürem seni. Meni de gözliyir o dönemler
Canım elin nece oldu?
Qiz burcu sen bes?A ne yaxşı eyni yaşdayıqhe mende bakıdayam can. Ne bürcüsen?
SalamAy ne gozel Azerbaycanlilari gormek. Her defe nese yazanda me bur herf sehvi duzeldirdim. Çox aqressiv qarsiliyirdilar. Ilk once dili oyren falan filan. Oh be ne rahatdi bele yazmaqqurban olaram dilimize. Neyse men de bat gozleyenlerdenem) daha dogrusu halhazirda aybasi olmusam. Sentyabrda umid edim. Menim kimi bir ilden coxdu evli olub hamile qala bilmeyen var??
He o qrupa da yazdimSalamMən səni eylül topiyinde görmüşəm deyəsən. Nəsə ürəyimə dammışdıki ordan kimsə çıxacaq bizimkilərdən
Mən 2 ildi evliyəm
Deməli işin sirri mədəni gic gic dərmanlarla doldurmamaqdadıHe elbette men sizli bizli danışıqları sevmirem
Həmişə burdadı nəydiİnşallah ehtiyac qalmaz can. Men uje o yolları keçmişem ona göre çox da kömekçi ola bilmiyecem sene. AmaSehlinam hemişe burdadı. Eminem ki onla birbirinize destek olacaqsız. İnşallah ikinizin de xoş xeberini alım burdan
Mənim serüvenim 2018də başladı. Həkimlər, çilə çıxardanlar, bel çəkənlər))) Gözliyirik hələ İnşallah olar, xeyirlisi. O topiklərdəndə qorxurdum həmişə. Bu səfər nəsə ürəyimnən bi səs dedi qoşul, ən azı baş qarışır.He o qrupa da yazdimaktiv istifadecisi deyilem ama bu ay istedim kjmlese bolusum. içime ata ata aqressiv depressiv olmusam. Ama bolusmek bu haqda sohbet elemek insani rahatladir. Senin var ovladin? Ozun, ovlad seruvenin haqda yaza bilersen?