- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.541
Qaynanam meni mecbur eledi cile cixardaq bel cekek falan. Ama ele onlari etdiyim erefede borulara da baxdirdim sonra da ele virus kecirdimki öldum dirildim. O vaxt bizlerde corona hele teze teze cixirdi bir iki adamda onnan supelenmedik umumi virusuydu hansi novu baxdirmadiq yeni o aylari denemedik zaten bos seylerdi olar indi femara atiram. Aybasim saat kimj vaxti vaxtinda olur indi ama hamilelik yoxdu((Mənim serüvenim 2018də başladı. Həkimlər, çilə çıxardanlar, bel çəkənlər))) Gözliyirik hələ İnşallah olar, xeyirlisi. O topiklərdəndə qorxurdum həmişə. Bu səfər nəsə ürəyimnən bi səs dedi qoşul, ən azı baş qarışır.
Aybasi duzensizliyim cox olurdu. Vaxti vaxtinda xestelenmirdim indi tam vaxtinda oluram ama yenede alinmir(Mənim serüvenim 2018də başladı. Həkimlər, çilə çıxardanlar, bel çəkənlər))) Gözliyirik hələ İnşallah olar, xeyirlisi. O topiklərdəndə qorxurdum həmişə. Bu səfər nəsə ürəyimnən bi səs dedi qoşul, ən azı baş qarışır.
Femara nədi??Qaynanam meni mecbur eledi cile cixardaq bel cekek falan. Ama ele onlari etdiyim erefede borulara da baxdirdim sonra da ele virus kecirdimki öldum dirildim. O vaxt bizlerde corona hele teze teze cixirdi bir iki adamda onnan supelenmedik umumi virusuydu hansi novu baxdirmadiq yeni o aylari denemedik zaten bos seylerdi olar indi femara atiram. Aybasim saat kimj vaxti vaxtinda olur indi ama hamilelik yoxdu((
Yavaş yavaş düzəlir. İnşallah alınar.Aybasi duzensizliyim cox olurdu. Vaxti vaxtinda xestelenmirdim indi tam vaxtinda oluram ama yenede alinmir(
Caan Allah şefa versin. Tez zamanda tam sağalar.Hə can hazırlaş indidən
Əlim üzdən sağalıb, amma içi hələ yox, bir iş zad görəndə nəsə dəyib eliyəndə göynəyir, elə bil bıçaq kimi kəsir : (
Men buğaQiz burcu sen bes?
Yox düz başa düşmüsen. Biz doldurduq da noldu. Zaman itirmekden başqa bir işe yaramır.Deməli işin sirri mədəni gic gic dərmanlarla doldurmamaqdadıKar könlündəkin başa düşərmiş
Men ara ara girirem ama mende bekaramHəmişə burdadı nəydiBekar olduğumu bu qədərdə vurmuyun üzümə
Sennen gözdemezdimFemara nədi??
Neçə aydı mensdə problemlərim olurdu. Dərman yazdı həkim. Sırf ona görə təzədən hormon analizi vermişəm. Prolaktin yüksək çıxdı yenə dərman yazdı. O gün nəsə ağlıma gəlibki son 3 4 aydı hər ay düfaston içirəm. Bu ay kəsdim görüm necə olacaq.Yox düz başa düşmüsen. Biz doldurduq da noldu. Zaman itirmekden başqa bir işe yaramır.
Bəs əkizlərnən necə, yola gedirsən??Men buğaqızlarnan yaxşı yola gedirem ama
Follikulun yetismesi ve partlamasina engel olan estrogen artiqligin blok edir. Eslinde sud vezi xercengi ucun isyifade edilib. Ama artiq hem turkiyede hem azerbaycanda qadinlarcun bu meqsedle istifade edilir. Sebebsiz qisirliga da verirler ve effekti coxdu. Maraqlama bilersen. Bu saytda da istifade eden coxdu maraqlan cixacaq qarsiva. Ele googlede femara kullananlar yaz cixacaqFemara nədi??
Bu qeder hamilelik konusunun içindesen. Nece olur femara nedi bilmirsen ona şaşırdım kızKız neden yaaaaneyi kaçırdım
Düfaston prolaktini qaldırır mı bilmirem ama progesteron hormonunu qaldırır onu bilirem. Men 4-5 ay içdim hamileliyimin başından beri. Bildiyim qederiynen aybaşını da normaya salırNeçə aydı mensdə problemlərim olurdu. Dərman yazdı həkim. Sırf ona görə təzədən hormon analizi vermişəm. Prolaktin yüksək çıxdı yenə dərman yazdı. O gün nəsə ağlıma gəlibki son 3 4 aydı hər ay düfaston içirəm. Bu ay kəsdim görüm necə olacaq.
Bilirsen niye solgundu çünki sehven elin o smaylik işaresinin altındaki şrup işaresine deyib. O şrupu bas solgunluğu gedecek smayliklerin. Ondan sonra istediyini qoyBu hereketli smaylikleri nece qoyursuz? Mende smaylik olan yer solgundu basmaq olmur burda ancaq klaviatiranin oz smaylikleridi
Bilirsen niye solgundu çünki sehven elin o smaylik işaresinin altındaki şrup işaresine deyib. O şrupu bas solgunluğu gedecek smayliklerin. Ondan sonra istediyini qoy
Çox sağ ol judi, Amin İn şə Allah : (Caan Allah şefa versin. Tez zamanda tam sağalar.