Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yo tarix. Hə məktəbdəyəm. Səbirsizliklə gözlüyürəm açılsın dərs. Başım qarışırdı onda. Yoxsa indi əlimdə telefon yatıram bütün günü:KK14:
Oooo. Mekteb vaxtı heç sevməmişəm tarixi. İndi de sevmirem. Ama yoldaşımın emelli başdı ilgi alanıdı. Qoy seherden axşama qeder tarixden danışsın. 🤦

Bilmirem ona ne diyirler. Atdım ele bele qarın sürüşdürme diye 😂
Deyilene göre reski hereket elemişem ya da ağır qaldırmışam matkam qalxıb yuxarı ona göre hamile qala bilmirem. Matka yerinde deyil göbeyimin yanına qaçıb 😂 arvad eliynenn masaj eliye eliye getirib onu qoyub yerine. Halbuki bunu eletdirmemişden qabaq men bir defe hamile qalıb abort olmuşdum. Yani matka ordaydısa mən nece hamile qalmışdım
İndi bildim nə deyirsən. Onun adı başqaydı. Özdə mən düz yoldada yıxılan tiplərdəməm. Keçən il gedəndə arvad deyir təsadüfən axır vaxtlar yıxılmamısan?? Baldızımnan öldük güıməkdən. Kənddən təzə gəlmişdik, qıçım qolum yaraydı o qədər yıxılmışdımsa. Deyəsən deyirdi belim boşalıb nəsə eləşey

Men uşağı indiden qoymuşam mektebe 😂😂😂
Koronadan heçne eşitmirem ay bacı. Fikirleşirem ki helem helem qutaran deyil bu bela. Hele de bu qeder şüursuzca hereket eliyen insanlar var olduqdan sonra. 🤦
Menim eşitdiyime göre yanvarda açılacaq inşallah. Oğluş 2ye gedecek inşallah? Unutmuşum orasını pardon 🤦
😍
Allah ağıl versin elə insanlara 😞
Müəlliməsi təzəlikcə dedi ki, sentyabrın 15 başlayacaq balacalar 😞 hələ birinci sinfə gedəcək

Yo gözliyirik hələ. Bu günlərdə dəqiq qərar çıxmalıdı. Biz 2alanların imtahanların online eliyirik. Ona görə inanmıram tam açıla. Görək nə deyəcəklər.
Uşaq 1 sinifə gedəcək?
Can müəlliməymişsən sən də 👍👏 müəlliməsi dedi balacalar 15-i başlayır 😞 hə bu il 1-ci sinfə başlayacaq İn şə Allah, sənə qismət :dua:

Da keçdi hər zibilimi danışıram bunuda deyim.:cry: Dayanamadım yenə getdim bel çəktirməyə. Yazım bəlkə kiminsə işinə yaraya. Bədən deyir boş olanda əlaqə olmalıdıki rahat geçsin yolculuk))) Ya parnoy vannadan sonra, ya sübh tezdən, yada mensin qutaran vaxtlarında. Da bilmirəm nəqədər düzdü.
Can bu söhbətlərin hamısın qızlarnan etmişik vaxtında, kaş o vaxtlar burda olaydın, indi vaxtım olmur gəlməyə, təki Allah səbəb salsın. Bel çəkdirmək filan mənə görə boş şeydir, mənə də o qədər deyirdilər, öz bildiyimi heç kəsə vermədim. O biri məsələ də ki, cavan adamlarsınız, vaxt güdməyin hər gün birlikdə olun, o özü nə vaxt istəsə topu tutub saxlayacaq : ) mən elə qalmışdım : )

Hə onuda düz deyirsən. Bircə zoba görə atıram. Qalanlarını içim götürmür daha😣
Canım mənim səni o qədər yaxşı başa düşürəm ki, mən də eləydim, deyirdim iynə, sistem vursunlar, təki dərman içməyim. Amma ki, ya müalicəni dayandır bir müddət başın beynin dincəlsin, ya da başqa cür etmə can. Caaan sənin də zobun var, elə hamiləliyə ən böyük əngəllərdən biri də zobdur 😞 məndə də var, düyünlü zob 😞

Qızlar əlimdən gəldiyi qədər mesajları oxudum, cavab yazdım. İn şə Allah bir şey qaçırmamışam, qaçırmışamsa da üzürlü sayın. Tez tez gələ bilmirəm fıstıqlarım mənim 💖özünüzə yaxşı baxın💋Allah hamınıza kömək olsun, arzularınıza çatdırsın İn şə Allah :dua: de haydi Allaha əmanət olun 🌹 arada gəlib baxacağam, xoş xəbərlərinizi alaram burdan İn şə Allah. Judy_K Judy_K doğsan xəbər etməyi unutma :KK66: Sehlinam Sehlinam Seliş sən də tam itmə, sən də xoş xəbəri burdan verməyi unutma :KK66:

Qızlar əlimdən gəldiyi qədər mesajları oxudum, cavab yazdım. İn şə Allah bir şey qaçırmamışam, qaçırmışamsa da üzürlü sayın. Tez tez gələ bilmirəm fıstıqlarım mənim 💖özünüzə yaxşı baxın💋Allah hamınıza kömək olsun, arzularınıza çatdırsın İn şə Allah :dua: de haydi Allaha əmanət olun 🌹 arada gəlib baxacağam, xoş xəbərlərinizi alaram burdan İn şə Allah. Judy_K Judy_K doğsan xəbər etməyi unutma :KK66: Sehlinam Sehlinam Seliş sən də tam itmə, sən də xoş xəbəri burdan verməyi unutma :KK66:
İnşallah😍😍 Balanında məktəb yolları xeyirli olsun İnşallah. Virusa görədə qorxma, Allah qoysa ötüb keçəcək.

Canım mənim səni o qədər yaxşı başa düşürəm ki, mən də eləydim, deyirdim iynə, sistem vursunlar, təki dərman içməyim. Amma ki, ya müalicəni dayandır bir müddət başın beynin dincəlsin, ya da başqa cür etmə can. Caaan sənin də zobun var, elə hamiləliyə ən böyük əngəllərdən biri də zobdur 😞 məndə də var, düyünlü zob 😞
Mənimki uzidə təmiz çıxdı heçnə yox idi. Qanda çıxır ancaq. Onuda deyiblər körpə qoz sağaldır. İnşallah eliyəcəm onu. Bu çatmadım vaxtında.

Mənim eləbi problemim yox idi başqa. Polip götüzdürdüm fevralda. 2 ci ay görəndəki olmur həkimə getdim. Kömək üçün əlavə dərmanlar, otlar verdi. Onnan sonra qarışdı hər şey məndə. 1 ay heçolmasa dedim bədənim nəfəs alsın. Dərmanlardan təmizlənim bəlkə aşılama elərdirdim payızda.

Salam qızlar necesiz? 😍
Tek tek yaza bilmedim bele ümumi cavab verim. Hiranur83 Hiranur83 canım sorry kafam uçmuş, ele bilirem birinci sinife gedib senin oğluşun keçen il. 🤦
O zaman təbrik eliyirem indiden yakışıklının birinci sinife gedişini inşallah 😍 o gün olsun mezun olsun, heyatda istediyi yere gelsin ailesinin fexri olsun inşallah 🤲
Baş üste inşallah doğuş elesem sene diyerem ama hele vare o vaxta gelersen inşallah 🤗

Sehlinam Sehlinam sen necesen can? Necedi vəziyyət?

Salam qızlar necesiz? 😍
Tek tek yaza bilmedim bele ümumi cavab verim. Hiranur83 Hiranur83 canım sorry kafam uçmuş, ele bilirem birinci sinife gedib senin oğluşun keçen il. 🤦
O zaman təbrik eliyirem indiden yakışıklının birinci sinife gedişini inşallah 😍 o gün olsun mezun olsun, heyatda istediyi yere gelsin ailesinin fexri olsun inşallah 🤲
Baş üste inşallah doğuş elesem sene diyerem ama hele vare o vaxta gelersen inşallah 🤗

Sehlinam Sehlinam sen necesen can? Necedi vəziyyət?
Yaxşıyam şükür. İşə gedib gelirəm kefim yerində:halay::KK71: Göz dəynəsin🤣🤣🤣🤣 Sən necəsən?? Balaca neyniyir?? Salam de mənnən😉 Bacın necədi??

Mənimki uzidə təmiz çıxdı heçnə yox idi. Qanda çıxır ancaq. Onuda deyiblər körpə qoz sağaldır. İnşallah eliyəcəm onu. Bu çatmadım vaxtında.

Mənim eləbi problemim yox idi başqa. Polip götüzdürdüm fevralda. 2 ci ay görəndəki olmur həkimə getdim. Kömək üçün əlavə dərmanlar, otlar verdi. Onnan sonra qarışdı hər şey məndə. 1 ay heçolmasa dedim bədənim nəfəs alsın. Dərmanlardan təmizlənim bəlkə aşılama elərdirdim payızda.
Hə elə zob var ki, qanda çıxır, məndə də o dərəcədə problem yix idi, sadəcə əvvəlki həkimlərim tupoy idi, ona görə deyirəm ki, hər gnekolog bilmir. Yaxşı olar İn şə Allah hər şey :dua:

X