Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He magistr da oxudum. Diplomalı ev hanımı Valla kırmızı çizgi koymadım çünki bilirdim nesilde işdeyen qadın olmıyıb onlarda. Zaten qoymuyaceydilar işdemeye aman qoysa bele min dənə problem çıxaceydi. Men magistr son ili her gün ne çetinniynen gedib geldim derse. Hele sevgiliydik her gün uniye gelirdi dersdere girirdi. Bir məsəl vare getme gözümnen gederem özümnen tam bizlik. Gözünnen ayırmadı heç. O gün bu gündür aynı şey devam ediyor yani

Sabah danışmalıyam həkimnən görək nə deyir. Məncə bu mualicə dəvam eliyəcək. Çünki Aytəndə o vaxt deyirdiki prolaktini qalxanda 2 ay eliyib mualice.
Valla mənim prolaktinim içdiyim dermana göre qalxmışdı dostinex içirdim. Sonra başqa hekim dedi onu saxla içme düşəcək. Gelen ay analiz ver. Ele de oldu.

Allah bu sevgini daim etsin❤❤ Heç götürə bilmirəmdə elə şeyi. Yoldaşım mənədə çox qadağalar qoymuştu nişanlı olanda. Evlənəndən sonra dəyişti şükür. Qaynanamda işdiyib ömür boyu)) O taraftan yırtdım.

Son düzenleme:
Valla mənim prolaktinim içdiyim dermana göre qalxmışdı dostinex içirdim. Sonra başqa hekim dedi onu saxla içme düşəcək. Gelen ay analiz ver. Ele de oldu.
Düzdü analiz verməmişəm. Məncə mənə təsir edib. Salıb yəni. Çünki həm əsəbi deyləm əvvəlki kimi. Həmdə neçə aydan sonra iık dədə gecilməsiz mens oldum.

Senin şansın qaynananın işdemesidi. Menim qaynanam işdeseydi dilim uzun olardı. Qaynanam ev xanımı olub ve o da yoldaşı olmadan evden çöle çıxmıyıb. Market alışverişini hemişe yoldaşı eliyib, bir çöreyin qiymətini bele bilmez. İndi de biz o geleneyi davam eletdiririk maalesef yoldaşım deyir xaricde olsaydıq işdiyerdin burda güvene bilmirem. O tam xaric adamıdı. Evde istesen uşaq hazırlaşdırıb ele işdiye bilersen diyir. Ama hardan tapım evde hazırlaşdıracaq uşaq. Ancaq menimki gelsin de bağça çağına gelsin de orda valideynlere müellime olduğumu deyim de öz uşağımnan biryerde başqa uşaqlar hazırlaşdıra bilerem. Ölme eşeyim ölme

Uşaq tapmaq çox çətindi. Belə ancaq tanış biliş gələ bilər onada istədiyin qiyməti deyə bilmirsən Boş ver onda. İcazə vermir verməsin. Səndə ye iç kef elə. Şagirdlərnən valideynlərnən pozacağın əsəbin özünə qalacaq ən azı))

Yox kız men uşaqlarnan meşgul olmağı sevirem. Eseblerim pozulmaz. Baxaqda görek. Bide bi ara evde toxuma işine girişdim instoşda sehife açdım zakaz götürdüm toxudum sattım. İlk qazandığım para o oldu sonra hamiş olanda bıraktım

Sana öyle geliyor güzel kız 1cə həftə işlə məktəbdə görüm fikrin dəyişir ya yox Nə mellimesiydin sen?
Niyə bıraktın? Həmişə deyirdim hamilə qalanda zakazla toxuyacam nəsə Keçən il lap ip falanda almışdım. Feneçkalar toxuyurdum. Yoldaşım qoymadı satmağa. İnstadan satışı necə edirdin? Onu harasa aparıb vermək lazımdı axı.

Fransız dili müəlliməsiyem. 1ce hefte diyende ki 1 ay praktika keçmişik cıkkış bebişdere ders diyirdim hamsını dişdiyib yimey istiyirdim o qədər şirin idiler ki, şirinniylerine göre hamsına 5 verirdim yaxşıki mennen müellime olmıyıb
Niye bıraktım ona göre ki toxumaq nese mene düşmedi psixoloji olaraq ele geldi mene ele bildim ki toxusam Allah elemesin nese olar bebişime(gic gic düşüncelerdi ama ne bilim içime pis geldi) ilk hamilelikde patik toxudum hamileliyim yarım qaldı patiklerim de boş. O çox üzdü meni. Dedim gelmiyince heçne toxumayacam ona göre toxumadım hamile olanda.
Zakazı sehifeden götürürdüm, daha çox oyuncaq sifarişləri alırdım. Hazır olanda da qardaşım aparıb metroya çatdırırdı.

Bəbişlərnən işləməyə nə var Sən uşağa toxumada. Özünçün elə həvəsin varsa. Kefdəsəne qardaşı göndərirsən)))) Mən sırf çatdırmaya görə başın buraxdım.

Allah özü kömək olsun, başım o qədər çəkib ki, başa düşürəm çətindir. Yaxşı olar İn şə Allah hər şey

Üzünü görək Judiynən ikimiz baş başa qalmışdıq axır vaxtlar)) Şükür yaxşıdı hər şey. Necədi vəziyət?
Hə gələ bilmirəm çox, inanırsan yuxudan dururam ev işi, yemək, paltar zırt pırt, bir də baxıram axşam olub, yatmaq vaxtıdır. Allah sizə də qismət etsin, uşağın dərsi filan vaxt uçub gedir. Heç bilmirəm bu il dərs necə olacaq, deyirlər ilin sonuna kimi evdən keçəcəklər, yanvardan başlayacaq məktəb. Allah sizi də tez zamanda sevindirsin İn şə Allah, bura nədir heç baş qaşımağa vaxt tapmayacaqsınız, Judy_K hələ bu bekarçılıqların dadın çıxartsın, sonra çıraqnan axtaracaq İn şə Allah

Yox menim yoldaşım destekledi dedi toxu men arxandayam lazım olsa men özüm aparıp metrolara çatdıraram.
Hevesim var ama bu qeder gözdemişem elimi vurmıyım day az qalıb. Minnoşumu yatızdıranda toxuyaram inşallah indiden bele diyirem de görek hele vaxt olacaq

Ay ne gozel Azerbaycanlilari gormek. Her defe nese yazanda me bur herf sehvi duzeldirdim. Çox aqressiv qarsiliyirdilar. Ilk once dili oyren falan filan. Oh be ne rahatdi bele yazmaq qurban olaram dilimize. Neyse men de bat gozleyenlerdenem) daha dogrusu halhazirda aybasi olmusam. Sentyabrda umid edim. Menim kimi bir ilden coxdu evli olub hamile qala bilmeyen var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…