- 11 Mart 2018
- 991
- 647
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.341
Aytənin zibilidi ondaTopiğimizin adında Azeri var ona göre bence susalımtercih meselesidi tebiiki. Sen sene deyilmesini istemeye bilersen doğal haqqındı canım. Ama menimçün ferqi yoxdu. Türk diline fransız kökenli sözler çox girib. Fransız dilinde Azərbaycanlı Azeri deyilir. Ona görə onlar da yəqin bele istifade edirler canım
Kayınatam nəydi daCanım olsun ya hepsi aynı kapıya çıkıyor sonuçtabenim kayınatam da mimar. O da çizimler yapıyor ben ona da ressam gözüyle bakıyorum
Oxumamışdım yazdığını təkrar kimi oldu. Tam destek arxandayam, düzdü tanımasamda))Yox can mən susmuram istəyən sussun, topik mənim olsaydı susardım. Təbii ki, mən də dedim ki, Azərbaycanda da özünə azəri deyən var, buyursun desin. Mən demirəm, azəri İranda yaşayan qaraçı milləti var onlara deyilir. Bizim 36-cı ilə qədər vəsiqələrimizdə Türk milliyəti yazılıb, əvvəlin adamları bilir. Stalin sonra dəyişdirib ki, Türk olduğumuzu bizə unutdursun (gördüyüm qədəri ilə bacarıb da ) nə isə uzun sözün qısası kim nə deyir desin söz çürütməyi xoşlamıram, və elə burda da sonlandırıram. Gecəniz xeyirə
Bütün suç AyteninAytənin zibilidi ondaBirdə Hiranur83 düz deyir əslində. Azəri xalqı başqadı, onlar İranda yaşayır və bizə heç bir aidiyyatları yoxdu. Biz Azərbaycanlıyıq. Sadəcə qısaldırlar. Düzü məndə sevmirəm azəri sözünü.
Eslinde kayınana olur kaynata olmur?Kayınatam nəydi da
Derin izaha göre çox sağol can. Bunları bilmirdim öyrenmeyim de yaxşı oldu. Bundan sonra diqqet edecem inşallah. Men de dedirtmeyecem.Yox can mən susmuram istəyən sussun, topik mənim olsaydı susardım. Təbii ki, mən də dedim ki, Azərbaycanda da özünə azəri deyən var, buyursun desin. Mən demirəm, azəri İranda yaşayan qaraçı milləti var onlara deyilir. Bizim 36-cı ilə qədər vəsiqələrimizdə Türk milliyəti yazılıb, əvvəlin adamları bilir. Stalin sonra dəyişdirib ki, Türk olduğumuzu bizə unutdursun (gördüyüm qədəri ilə bacarıb da ) nə isə uzun sözün qısası kim nə deyir desin söz çürütməyi xoşlamıram, və elə burda da sonlandırıram. Gecəniz xeyirə
Yaxşıki etiketledin ay qız gözümnən qaçıb görməmişəm sayende gördüm. Ayıp olurdu qıza bu boyda şey yazıb cavab vermeseydimOxumamışdım yazdığını təkrar kimi oldu. Tam destek arxandayam, düzdü tanımasamda))
Ciddenmi kız???Eslinde kayınana olur kaynata olmur?Menim bir türk dostum var qaynatasına kaynata deyir. Yani özünnən çıxartmamışam ki var bele söz
Eee səndə necə oxuyursane)) Bu topiğin sənlə qərəzi var əmin oldumYaxşıki etiketledin ay qız gözümnən qaçıb görməmişəm sayende gördüm. Ayıp olurdu qıza bu boyda şey yazıb cavab vermeseydim
Eslimde kaynatadı. Kayınpeder sonrasan gelib. Öğren bunları kızımCiddenmi kız???Birinci dəfədi eşidirəm. kaynata dediklərini
Bezen 50 bezen 99+ bildirim birden gelir. Başımı itiriremEee səndə necə oxuyursane)) Bu topiğin sənlə qərəzi var əmin oldum
Təkrar biliyin anasıdır, təkrarlayaq ki, yaddaşımıza həkk olunsun, həkk olunsun ki, heç vaxt silinməsin, gələcək nəsillərə ötürülsünOxumamışdım yazdığını təkrar kimi oldu. Tam destek arxandayam, düzdü tanımasamda))
Can bilməmək ayıb deyil, bildiyi halda danmaq bu mənə çatmır. Başqa yerlərdə də görürəm bu söhbəti, heç kəs Azərbaycanlı, ya da AzərbaycanTürkü olduğunu qəbul etmək istəmir, üzdən iraqlar ( yəqin ki, bildiniz kimləri nəzərdə tuturam ) bizə Türk deyir, biz qəbul etmək istəmirik : (Derin izaha göre çox sağol can. Bunları bilmirdim öyrenmeyim de yaxşı oldu. Bundan sonra diqqet edecem inşallah. Men de dedirtmeyecem.
Men biri haqlıyken haqlısan diyen bir insanam boşuna höcetleşmerem canım. Tekrar çox sağol❤
Boooy ay bacı sən neçə yer takip edirsən bir helə bildirim gəlirBezen 50 bezen 99+ bildirim birden gelir. Başımı itirirem
Niye de olmasınSalam Qizlarr necesiz??? dunen geceden beri mende lekenlenme oldu kahverengi mens.e hələ 7gun var insallah olmaramyerlesme kanamasida inanmıram yani bu qədər tez ola bile??
Qociqlere özdeTəkrar biliyin anasıdır, təkrarlayaq ki, yaddaşımıza həkk olunsun, həkk olunsun ki, heç vaxt silinməsin, gələcək nəsillərə ötürülsünbu arada dəstək üçün təşəkkürlər
Gəl tanış olaq, mən qociqlər sırasındayambura gələndə qızlarnan o qədər isti münasibət oldu ki, yaş həddi önəmsənilmədi. Adım Nüşabə, 37 yaşım var, bir övladım var ( oğlan ) 7 yaşı olacaq İn şə Allah oktyabrda. Allah cəmi istəyənlərə qismət etsin. 6 il də mənim olmayıb
Yo çox yer takip elemirem burdan elave bir yer var i vse. Prosta orda yazdıqların herşeyi like eliyirler birde çox adam var aktivdi ora ona göre ordan bildirim çox gelir burası da bezen ona göre arada gedir gözümnen qaçırBoooy ay bacı sən neçə yer takip edirsən bir helə bildirim gəlir
Cox heyacanlaniram ozumu umidlendirmek istemirem...ama belirtielrde varNiye de olmasıngözde gör davam eliyecek yoxsa yox. Elemese test eliyersen