Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aytənin zibilidi onda Birdə Hiranur83 düz deyir əslində. Azəri xalqı başqadı, onlar İranda yaşayır və bizə heç bir aidiyyatları yoxdu. Biz Azərbaycanlıyıq. Sadəcə qısaldırlar. Düzü məndə sevmirəm azəri sözünü.

Oxumamışdım yazdığını təkrar kimi oldu. Tam destek arxandayam, düzdü tanımasamda))

Derin izaha göre çox sağol can. Bunları bilmirdim öyrenmeyim de yaxşı oldu. Bundan sonra diqqet edecem inşallah. Men de dedirtmeyecem.
Men biri haqlıyken haqlısan diyen bir insanam boşuna höcetleşmerem canım. Tekrar çox sağol

Oxumamışdım yazdığını təkrar kimi oldu. Tam destek arxandayam, düzdü tanımasamda))
Yaxşıki etiketledin ay qız gözümnən qaçıb görməmişəm sayende gördüm. Ayıp olurdu qıza bu boyda şey yazıb cavab vermeseydim

Salam Qizlarr necesiz??? dunen geceden beri mende lekenlenme oldu kahverengi mens.e hələ 7gun var insallah olmaramyerlesme kanamasida inanmıram yani bu qədər tez ola bile??

Təkrar biliyin anasıdır, təkrarlayaq ki, yaddaşımıza həkk olunsun, həkk olunsun ki, heç vaxt silinməsin, gələcək nəsillərə ötürülsün bu arada dəstək üçün təşəkkürlər
Gəl tanış olaq, mən qociqlər sırasındayam bura gələndə qızlarnan o qədər isti münasibət oldu ki, yaş həddi önəmsənilmədi. Adım Nüşabə, 37 yaşım var, bir övladım var ( oğlan ) 7 yaşı olacaq İn şə Allah oktyabrda. Allah cəmi istəyənlərə qismət etsin. 6 il də mənim olmayıb

Can bilməmək ayıb deyil, bildiyi halda danmaq bu mənə çatmır. Başqa yerlərdə də görürəm bu söhbəti, heç kəs Azərbaycanlı, ya da AzərbaycanTürkü olduğunu qəbul etmək istəmir, üzdən iraqlar ( yəqin ki, bildiniz kimləri nəzərdə tuturam ) bizə Türk deyir, biz qəbul etmək istəmirik : (

Salam Qizlarr necesiz??? dunen geceden beri mende lekenlenme oldu kahverengi mens.e hələ 7gun var insallah olmaramyerlesme kanamasida inanmıram yani bu qədər tez ola bile??
Niye de olmasın gözde gör davam eliyecek yoxsa yox. Elemese test eliyersen

Qociqlere özde ay qız 37 olmasın 27 olsun ne ferqi var. Esas insanın ruhudu
Allah oğluşunu saxlasın canım

Boooy ay bacı sən neçə yer takip edirsən bir helə bildirim gəlir
Yo çox yer takip elemirem burdan elave bir yer var i vse. Prosta orda yazdıqların herşeyi like eliyirler birde çox adam var aktivdi ora ona göre ordan bildirim çox gelir burası da bezen ona göre arada gedir gözümnen qaçır

Niye de olmasın gözde gör davam eliyecek yoxsa yox. Elemese test eliyersen
Cox heyacanlaniram ozumu umidlendirmek istemirem...ama belirtielrde var ele harda uzandim yatib qaliram oyaniram qan ter icinde dilim dodagim quruyur birde sancim var sol yumurtaligimda mede altindada...birde sinede deyisikler varbilmirem kecen defe belim falan agriyirdi ozumu hamile hiss edirdim indi olnadi pis oldum...ona gore bu defe cox axtarmaə istemirem psixloji olar deyeama bu lekenlenme casdirdi meni yenice ozumu saxlayirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…