Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmirsən yox istəmirsən Axrıncı dəfə gedəndə gün vurdu qızdırmam düşmədi 37dən. Klinikaya girməyə qoymurdular gücnən keçdim. Onum stresi elə bəsdi mənə.
Yaxshidi tutub aparmiyiblarumumiyyetle harda qalirsan gözel qiz o oglanlar padxod eliyire iyrenc iyrenc

Yoldaşım deyir indiki zamanda tibb inkişaf eliyib. 5 faiz aktiv varsa uje şans var normal yolnan olsun. Ürəyini sərin saxla hər şeyə çarə var. Birazca səbr eləmək lazımdı.
Siz anne olunca inshAllah haminizi pazliyacam girersiz ara sira bura duzdu men indi indi girirem bura girmeye hec vaxtim olmurdu

Qizlar coxda takilmayin biraz akishina buraxin menim bir sozum var hemishede diirem deyeceyemde qismet sohbeti var eger menim qismetim 1 ayadisa istiyir mende ne problemler cixsin qalacam eger menim qismetim 1iledise istiyir men hekimlerle ozumu cirim onu 1 aya getire bilmeremki yox ona gore demiremki lap hecne elemiyin yox yungulce nelerse edin ama eseblerivizi korlamayin ancaq dua edin hergece yatanda elivizi qoyun qarniviza aytele kursisini oxuyun ciddi sozumdu men hemishe oxumusham sonra hamile qalmisham dogana kimide oxumusham bu duanin gucune coc inaniram duzdu indi qudurmusham arada oxuyuram ama oxumag lazimdi oxuyun

cavabın üçün çox sağol can. ama Allah deyib hərəkət sizdən bərəkət məndən. biz onun problemini bilə bilə heç nə eləməsək bir nəticədə olmayacaq. Mən həkim ailəsində böyümüşəm və öyrənmişəmki bir problem varsa onu ən qısa müddətdə həll eləmək lazımdır. əlbəttəki könül istərki siz deyən kimi olsun.

Neynirsən elə əsəblərini pozma. Ən azınnan şükür səndə heç nə yoxdu. Bir tanış vardı elə dava dərmannan 3faizə qaldırdı. Süni mayalanma elədikər indi ekiz gözləyillər.
Çətini o xəbərin gəldiyi ilk andı, sonrasına tibb çarə tapır. Bircə içki siqaretdən uzaq olsun qalanın həkim yoluna qoyacaq.

Aytən dilinnən tərcümə eliyim))) Deyir mualicəni elə amma ürəynə dərd eləmə var olan problemi. İndi stresdən mümkün qədər uzaq olmalısan.

Ay Allah
Ay qız bilirsen bele yaramaz uşağın var bir saniye de gözünnen qoyma. Soxulcan yeyir ne demekdi yazığdıye uşaq. Bu zir zibilin vaxtında gic gic mikroblar virusdar tutmasında. Qoyma gözünnen. Bu qeder gözdemisen Allah bexş eliyib sene çox şükür. İndi qalan bütün işderin onnan vacibdi. Baldızımın 6-7 yaşında uşağı var oturur meynen söhbet eliyir ağlı içerde uşağın yanındadı. Gözünnen qoymur. Uşağa gerey baxasanda
Kitab cırmağı da ki hansımız cırmamışıq? Qoy yuxarı verme eline ancaq oxuyanda otuzdur qabağında oxu o da şekillerine baxsın sonra yığışdır qoy yıxarı yene.
Ayaqqabıdaki Men de uşaq vaxtı yemişem ayaqqabı altı. Heçne olmuyub. Ama indi virus var her yerimizecen temizdiyiriy ayaqqabıda gör indi ne qeder gezir virus. Qoyma üzde ayaqqabı qoy yuxarı. Elinin altında qoyma dağıdıb tökebileceyi, ağıza salabileceyi nese

Az özüyçün diyir hekim. Menimki de 17 de terpendi 14de zadda hiss eliyirdim nese ama köp idi. Çünki 17de hiss elediyim başqa şey idi. Her gün hiss eliyirdim arxası üste uzananda. İndi de maşallah bir tepiyler qoyurki ayaq üste de oturanda da hiss eliyirem. Zemane uşağıdıda

O sozu yazacagdim belkede yazmisham axot yoxdu qayidib baxmagainshAllah yaxshi olar tek dediyim cox kafaya takmiyin

Sen inanirsan nermin 1 saniye gozden qoymuram belkede bele ushag baxan yoxdu arada ozume psix deyirem ama goznen qashin arasinda tapir yeriyen ushagdi qeti oturub elemez yanima bagliya bilmerem ona gore men arxasinca geze geze gorurem aha elinde nese var goturen mament gorurem ama hansi ara agzina aparir bilmirem
Kitab meselesideki elimden alir shekillere baxmagcun diir ver men tutum
Ayaqqabidaki yerim yoxdu qapinin agzindaki shkafdida ondan bashqa hara qoyum spalniye soxumhamsini cavablandirdimbele danishirame qizlar ama qeti shikayetci deyilem Allaha her defe ina baxanda shukur edirem sadece ushagim sakit deyilde menim elimde deyil ama size onu deyimki sakit ushaglari gorurem diirem yaxshiki sakit deyildavud tip ushaglar agilli olurlar cunki her yere bashlarini soxurlar yaxshiki beledi ozum ozume diiremki biraz qalib 2 yashdan sonra 30% bele duzelse mene besdi bu tozsoranligi yigishsa besdi en cetin moment bu momentdi ushaglsriniz bele olmasin yoxsa cekeceyiniz var

Hee 20de tepik atirsa berk gelir hazir ol doyushcu

Sebr işidiye day 40 yaşımız yoxduki diyey ki uşağa baxmaq səbr işidi sebrim çatmır. Bizim elə tam uşağa baxan yaşlarımızdı.
Men de dağıtmağının eleyhineyem. Dağınıkdısa ele de başında qalacey. İndi Dadunun 1 yaşı varda. Ama biraz böyüsün meselen uşağın 3-4 yaşı olanda men diyecem dağıtdığını meselen oyuncaqlarını özü yığışdırsın oyuncaq qabına. Sonra böyüdükce eziyet olacey hem sene, sonra da onun heyat yoldaşına.

Hee 20de tepik atirsa berk gelir hazir ol doyushcu
Ay qız 18ci heftemde yoldaşım elini qoyub qarnıma onun orda qurdalanmağını hiss eliyibe emelli başdı. Sende diyirsenki 20de terpenir. İndi 20di maşallah berk vurur, yoldaşım deyir 8-9 ayında senin başıva oyun açacey ki.

Başdansovdu cavablandırmısan. Kitabı istiyir verme diynen olmaz cırarsan, ya da taxta kimi kitablar olure cırılmıyan, onlardan al.
Ayaqqabı meselesideki spalniye soxanda nolar? Mənim de yoldaşımın da ayaqqabılarımız tertemiz karopkalarda spalni sfanerindedi. Yoldaşımın gündəlik ayaqqabıları bidene qapı ağzındakı şkafda olur odaki üstünü altını yuyub temizdiyib qoyuram. Bele elesen az mikrob geder uşağa en azınnan.
Düzdü çetindi uşaq baxmaq ama bele uşaq baxan birnci defedi görürem acığva gelmesin. Bizim gelinimiz de uşaq baxır. Qızın tek ihmalkarlığı o olub ki uşaq divana çıxıb ordan yıxışıb çiyin sümüyü çatdamışdı həkim karset yazdı biraz geyindi keçdi. O da ona ders olub day gözünnen qoymur uşağı maşallah gül kimi baxır.
Daduda mikrob çıxıb sene ders olmuyub diyirsen neyniyim beledi uşaq. Olmaz, çare tapmaq lazımdı herşeye.
İnşallah men de uşağımın 1 yaşında gəlib yazacam sene ki ele olmuya da bilir.

3-4 yasha ehtiyac yoxdu indi yigishdiranda cagiriram diirem gel yigishdiraq gelir atir duzdu tezeden boshaldir ama dagitdiglarini yigir yerine sagolsundemek menim shifonerimi gorsez cox cox seliqelidi ayda 2 defe ev yugishdirsamda vecimede olmaz ama shifonerim daginig olmaz hecvaxt milim milim yigiram corablari xususi qatlayishim var o gunleri tokub deymirem diirem qoy gorsunki orda nevar her yere baxib ora qalib i getdim geldim gorurem yoldashim diir mama senden yaxshi yigdim baxiramki yigib yerine 2-3 dene veshilkasi qalib yerde onlarida atib icine bele yari yarimciq bagliyib yeni bu yashdan deyende basha dushur bide yoldash meselesine haqlisan menim kocam cox temizkar boyuyub bacisi yoxdu amasi ishde oldugu ucun bu eliyib hersheyi ona gore mene cox komekdi daduda ona benzese karisi shansli olacag

Onlardan varimdi bidene kaucokdu cox qesheng kitabdi biride berk kulok kimidi cirilmiyan materialdi ama indi her yer bagli oldugu ucun bravodan tapmisham bu kitablari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…