Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Damcıynan içirem üstünede su elave edirem.yoldaşımda içir mende.yoldaşım ümumiyytele içen deyil.deyr bunu içennen sora gedib içmeyim gelir

Men heç spirtli içkinin dadı necedi bilmirem 9yaşımnan namaz qılıram deye. Bezen marağlı gelir öz özüme diyirem romantik günlerde ne gözel olardı mum ışığında bir kadeh şarap falan ama sonra estafurulla diyirem :)

O gecikip gecikip adam hamile qalir narahat olma mende gecikirdim 3-5 gun 2defe gecikmishdim mamam demishdi hamile qalanda ele olur 3 cuye uje hamile qalmishdim:)))1ci defedi 34 olcu gorurem men ele bilirdim en boyuk 22 olur

38 de var hele :))) men de diyirem uzideki qızdar nöşün bele ballandıra ballandıra ne qeşey yumurtaların var deyirler

Mende indi içirem.evlenenden sora içmeye başladım

Canım belke 2 3 dene yumurta olur içinde.çünki cidden çox böyükdü.menimde 20den keçmiyib heleki

Ele ola da uzide diyirlerde he ki neçe defedi nedi? Çünki mende hemişe uzide diyibler ki ölçüler eladı yumurta da çatlıyır. Kağızda da ele yazılır yeni yazılmır ki neçe denedi nedi ele yazılır ki sağ yumurtalıqda bu qederdi sol yumurtalıqda bu qeder. Solda çatlıyıb 14mmlik sarı cisim gözlenilir. Orda soruşmuşdum sarı cisim nedi demişdiler ki çatlayan yumurtadı

Heee mende dekabrda getmishdim demishdi yumurtan catlayib qanin qayniyir xq yazmiahdilar ama men ilishkide olmamishdim die hamileliyim negativ cixdi ele bidefe onda getdiyimde gorekde xeyirlisi bu defe 13-14 cu gunlerde gedecem

Aysen men bilirem hansi bitkidir men onu cay kimi demleyib icirem gorek fayda eleyecekmi can

Mende hamish qalmasan ten ortasinda gedecem gorum mende necedi cox maragli geldi mene:)))))))hemde mende 1il bundan qabagiydi dediyim olculer tam mayin 12sinde 1ile deyishib yeqin ama yadimdadir indiye qeder hecvaxt yumurtaya yaxin gunlerde getmemishem))))fevralin 21 catlamishdi goresen neçeymishki catlayibadam burda cox shey oyrenire misal men hec bilmirdim bele sheyleri:)))

Shekil yukluye bilmirem ama men arashdirdim folikul 12-15 mml olur bunlar dominant folikul adlandiririlir bunlarin olcusu her gun 2-3 mml artir ovulasiya bash veren gun en boyuk folikul 25 mml olur bes siz 38-45 neye diyirsuz nese sehv baxirsuz siz

Ne bilim canım.belke olar olmaz.ama heyqi çox böyükdüe .menim zornan 18 ci günğme 1.96 olubdu ona göre deyrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…