- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
He temiz soyurlar ki adamıHee can men vermishem bizde diaqnozda 12 manatdi 1i turanda 15 manat 120 manatlig analiz vermishdim 9-10 dene sonra hansindan problem cixdi ancag onlari verdim yeni 1sinden prolaktin ve tsh vse
Damcıynan içirem üstünede su elave edirem.yoldaşımda içir mende.yoldaşım ümumiyytele içen deyil.deyr bunu içennen sora gedib içmeyim gelir
Canım maşAllah ölçüleri ne böyükdü.menimki döymesen böyümür
Canım hormonların analizin vermisiz heç?.menim hekimim dedi ki gelen ay ay başının 3 cü günü analiz ver hormonların
O gecikip gecikip adam hamile qalir narahat olma mende gecikirdim 3-5 gun 2defe gecikmishdim mamam demishdi hamile qalanda ele olur 3 cuye uje hamile qalmishdim:)))1ci defedi 34 olcu gorurem men ele bilirdim en boyuk 22 olur
Canım belke 2 3 dene yumurta olur içinde.çünki cidden çox böyükdü.menimde 20den keçmiyib heleki38 de var hele :))) men de diyirem uzideki qızdar nöşün bele ballandıra ballandıra ne qeşey yumurtaların var deyirler
Mende indi içirem.evlenenden sora içmeye başladımMen heç spirtli içkinin dadı necedi bilmirem 9yaşımnan namaz qılıram deye. Bezen marağlı gelir öz özüme diyirem romantik günlerde ne gözel olardı mum ışığında bir kadeh şarap falan ama sonra estafurulla diyirem :)
Yox hamsini atdim ozum bilirem ne lazim olacag ne yox men hekimlerim hamsi nazlidi baci biri o birinin kagizina baxmir diirler kecmishin neyine baxag esas indidi gorek indi necedi senin icalatin kecmishe baxib mualice yazmirigki mende dushukten sonra bir defe ele bele yoxlanmisham yeni uziye dushmushem bu defe tam kadro hekimi suallara boagacam
Canım belke 2 3 dene yumurta olur içinde.çünki cidden çox böyükdü.menimde 20den keçmiyib heleki
Ozde ne soymeg hele hekim pullari endikronoloqla ayri ginekoloqa ayri uziye ayri eeeeeHe temiz soyurlar ki adamı
Aaaa gun ferqi varee men indi basha dushdum cunki men hemishe ya 7 ci gun getmishem yada adete 2-3 qala38 de var hele :))) men de diyirem uzideki qızdar nöşün bele ballandıra ballandıra ne qeşey yumurtaların var deyirler
Heee mende dekabrda getmishdim demishdi yumurtan catlayib qanin qayniyir xq yazmiahdilar ama men ilishkide olmamishdim die hamileliyim negativ cixdi ele bidefe onda getdiyimde gorekde xeyirlisi bu defe 13-14 cu gunlerde gedecemEle ola da uzide diyirlerde he ki neçe defedi nedi? Çünki mende hemişe uzide diyibler ki ölçüler eladı yumurta da çatlıyır. Kağızda da ele yazılır yeni yazılmır ki neçe denedi nedi ele yazılır ki sağ yumurtalıqda bu qederdi sol yumurtalıqda bu qeder. Solda çatlıyıb 14mmlik sarı cisim gözlenilir. Orda soruşmuşdum sarı cisim nedi demişdiler ki çatlayan yumurtadı
canQızlar mende deyecem gülesiz.ama bi çox güclü gürcğ hekimş meslehet görüb ve burda neçe nefer bunun vasitesile hamile qalıb.2 dene bitkidi.qaynanam bakıdan aldı buları aptekden ve yarım litr zoğal arağıama düzgünde elnen çekilen.bu bitkileri içine töküb 10 gün qaranlığda gözledirsen.her günde qarışdırırsan.sora o biri ay başı gelene kimi içirsen.
Hee quzum mashAllah olsun sizin yumurtaliglariniz boyukdur shad xeber gozleyek sizdenMende 38 26 dir olculer.normaldi qizlar ?menim basim cixmre ama onan iki ay evvel 45 20 idi sag yumurtaliq menimki diyesne boyukdur
Matkaya şotkaya bele mezeli bi şeyiydi.inşAllah düşerlş olar hamımızaAysen men bilirem hansi bitkidir men onu cay kimi demleyib icirem gorek fayda eleyecekmi can
Ne bilim canım.belke olar olmaz.ama heyqi çox böyükdüe .menim zornan 18 ci günğme 1.96 olubdu ona göre deyremEle ola da uzide diyirlerde he ki neçe defedi nedi? Çünki mende hemişe uzide diyibler ki ölçüler eladı yumurta da çatlıyır. Kağızda da ele yazılır yeni yazılmır ki neçe denedi nedi ele yazılır ki sağ yumurtalıqda bu qederdi sol yumurtalıqda bu qeder. Solda çatlıyıb 14mmlik sarı cisim gözlenilir. Orda soruşmuşdum sarı cisim nedi demişdiler ki çatlayan yumurtadı
Aaaa gun ferqi varee men indi basha dushdum cunki men hemishe ya 7 ci gun getmishem yada adete 2-3 qala))))))))