Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20180428_102308.jpg

Canim deli olacamr aldim yene yoxladim emelli xett chixdi. Uje bilmirem bu ne isdir. Qorxuramda
Canım elemede test.biraz serbest burax özüvü.men uziye getmişdim.orda bi gelin varıydı 6 ilden qalıbdı.elemedyim şey qalmadı deyr.her şey müaliceler.axırda hekim dedi ki o uşağı at başınnan olacağdı.onan sora oldu deyr.esas stresdi.ne qeder stres elesen o qeder ay başın gecikecek.hemde hamile olsan uşağa ziyandı.gözle biraz ay başınan 1 hefte keçsin onda test ele.çalış burada girme

Canım elemede test.biraz serbest burax özüvü.men uziye getmişdim.orda bi gelin varıydı 6 ilden qalıbdı.elemedyim şey qalmadı deyr.her şey müaliceler.axırda hekim dedi ki o uşağı at başınnan olacağdı.onan sora oldu deyr.esas stresdi.ne qeder stres elesen o qeder ay başın gecikecek.hemde hamile olsan uşağa ziyandı.gözle biraz ay başınan 1 hefte keçsin onda test ele.çalış burada girme
yoxe men bilirem hamilelik deyil,burda oxuyuram baska sheylerden qorxuram.:KK43::KK43::KK43:Allah korusun

Canım dünen dedim maye özüymüş.yumurtlamışam.uzide baxdı dedi dünen gelibmi maye.dedim he dedi onda dünen yumurtlamısan

Aa onda men de srağagün yumurtlamışam? Çox tezdi ama. Düzü o günü deyerlendirdiy.
Bugün yene 36.4 idi.

X