Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deliseen istiyesen gerek. Bunnan sonra ağlında olsun mütləq iste. Seni ümidlendirmekçün demirem. Ama burda bir qıza demişdiler ki negatifdi o da soruşmamışdı ki hamile deyiləm. Men başını o qeder bezdirdim ki zeng eledi xestexanaya dedi ki sonucumu maile gönderin. Sonuç 54 çıxıb. 5den yuxarı hamilelikdi. Var elə hekimler 🤦
Bilmirəme, imanırsan o qədər yorğun hiss eliyirəm ki vecimədə deyil nə olduğu. Axrı bigün bilinəcəkdə əyər varsa. Həmdə inanmıram həkim səf eləmiş ola. Uzaq başı 1gün gedib götürərəm yada.

Bilmirəme, imanırsan o qədər yorğun hiss eliyirəm ki vecimədə deyil nə olduğu. Axrı bigün bilinəcəkdə əyər varsa. Həmdə inanmıram həkim səf eləmiş ola. Uzaq başı 1gün gedib götürərəm yada.
Yox sende onsuzda idrarda da çıxmıyıb. Ona göre dedim seni heveslendirmekçün demirem. Ama bunnan sonra ne vaxt qan versen kağızını iste ya da maile göndersinler.

Yoxlatmışam hamsını. Normada çıxdı. Tsh 2 aydan bir baxırdıq, indi düzəlib şükür.
İş olanda başım qarışırdı. İndi heçnəyə həvəsim yoxdu. Mal mal yatıram bütün günü. Rəngəmə çıxartdırdım yarım qalıb olda. Qolbaq toxuyurdum da öldü həvəsim. Nə kinoya baxmağa nə kitab oxumağa istəyim qalmıyıb. Qabaqları amma o qədər maraqlı şeylər fikirləşirdim özümçün. Deyirəm hamı işə getsin evdəkilər onu eliyəcəm, bunu eliyəcəm. Yeməyi gücnən eliyib qoyuram. Enerjim bitib deyesen))) tükəndim
Hami eledi senle bagli bishey deyil mende eleyem ushaga yemeyi gucle verirem o qeder halim olmjr

Bilirsen nedendi? Kkdandı. Burdan reddolub çıxa bilseydim. Men de eynen eleyem. Seherden axşama mal mal uzanıb burda gezirem. Seher ayılanda diyirem ne yaxşı onu eliyecem bunu eliyecem ama heşne de elemirem bütün günü tel elimde burdayam. 🤦 Buranı terketmem lazım 🤦
Kkda deyil kizimm men yoxam nolsun mendd eleyem havadandi karantjndendi bilmitem nedendi oldum olasi tembelem ama indi tamam bashqa sheydi ele bil divana kleylenmishem

Deliseen istiyesen gerek. Bunnan sonra ağlında olsun mütləq iste. Seni ümidlendirmekçün demirem. Ama burda bir qıza demişdiler ki negatifdi o da soruşmamışdı ki hamile deyiləm. Men başını o qeder bezdirdim ki zeng eledi xestexanaya dedi ki sonucumu maile gönderin. Sonuç 54 çıxıb. 5den yuxarı hamilelikdi. Var elə hekimler 🤦
Yuh o qeder mesuliyyetsizlik olmsz ama maragcun almag lazimdi men hec maildde inanmirdim gedim ozum gotututdum🤦‍♀️arada inanmiyib bsshqa xestecanalarda verdiyimdd olub

Kkda deyil kizimm men yoxam nolsun mendd eleyem havadandi karantjndendi bilmitem nedendi oldum olasi tembelem ama indi tamam bashqa sheydi ele bil divana kleylenmishem
Kkdan deyilmiş. 🤦 2 gün kk işdemedi mende. Eyni şeyem ele. Bi deyişiklik yok. 😂 Hee karantinnendi passivleşmişem çox. Uje aylardı ayda 1defe çıxıram evdən maşınnan hekime gedib gelirem vse. Keçen il ama her gün gezmeklerdeydim 😭

Yuh o qeder mesuliyyetsizlik olmsz ama maragcun almag lazimdi men hec maildde inanmirdim gedim ozum gotututdum🤦‍♀️arada inanmiyib bsshqa xestecanalarda verdiyimdd olub
Hee qızın başı çıxmıyıb negatif diyibler durub gelib. Ama sidik testi bangır bangır diyir ki bebiş var. Dedim ay qız bir yalnışlık var get sonucuvu iste. Zeng eledi xestexanaya telefonda dediler buna ki sonuç 54. Sen bu başdanxarab hekimin elediyini görürsen? Birden qız üstüne düşmezdi gedib ziyanlı nese eliyerdi açılışı olardı Allah eləməsin?

Kkdan deyilmiş. 🤦 2 gün kk işdemedi mende. Eyni şeyem ele. Bi deyişiklik yok. 😂 Hee karantinnendi passivleşmişem çox. Uje aylardı ayda 1defe çıxıram evdən maşınnan hekime gedib gelirem vse. Keçen il ama her gün gezmeklerdeydim 😭
Gorursen diiremde kkdan deyil arada diirem tel ishletmiyecemki ishlerimi gorum baxiram hecbir ferqi yoxdu ele uzanmag istiyirem🤦‍♀️

Hee qızın başı çıxmıyıb negatif diyibler durub gelib. Ama sidik testi bangır bangır diyir ki bebiş var. Dedim ay qız bir yalnışlık var get sonucuvu iste. Zeng eledi xestexanaya telefonda dediler buna ki sonuç 54. Sen bu başdanxarab hekimin elediyini görürsen? Birden qız üstüne düşmezdi gedib ziyanlı nese eliyerdi açılışı olardı Allah eləməsin?
Varda bele seviyyesiz hekimler neyniyesen Allah agil vicdan versin

Sənin heçolmasa bəhanən var, bol bol yat sən😍 Məndə ki cəhənnəm bekar adamam, bilmirəm vaxtı nəynən keçirim.
minik_prince minik_prince sənə olmaz amma nç nç nç:sinirli: uşağa bax hələ)))
Kız yat yat nereye kadar. İnsanın canı sıkılıyor. Ama resme başlıyorum fırçalarım baldızımda qalmışdı geldi minnoşlar. O yüzden artık sıkılmak yok 😍🤗

Kız yat yat nereye kadar. İnsanın canı sıkılıyor. Ama resme başlıyorum fırçalarım baldızımda qalmışdı geldi minnoşlar. O yüzden artık sıkılmak yok 😍🤗
Çəkə bilirsən ya özünçün yoxluyursan?? Ama yo, işin içinə fırça giribsə deməli nəs var😍 Məndə ağllkanıram deyəsən:dua::KK74: Səhərdən durub işkərimi görmüşəm, biraz ingilis dilinnən məşqul oldum. İndi 1 saat olar bəlkədə dedim dincəlim. Darısı gelecek günlerin başına🤣🤣🤣

X