Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlara altdan baxıldı? Bir sonrakına gedende sidiy kisen dolu get ele yaxşı görsener. Çox qeribedi inkişaf var ama zeifdi. Ya da yaxşı göre bilmirler uzide
8ci həftədəki qarinnan baxılıb 9dakilar altdan
Iş orasidiki HCG də azalmır uzide görsənən həftəyə uyğun artir

4cu gun
Senin uzilerinde hec menimkine oxwuyan yoxdu?
Yox can men ilk defe 4heftede getdim nöqte boyda kise görsendi altdan uziynen. Birde 7ci heftede getdim uşağı da gördüm. Belke arada bir defe getseydim seninki kimi göre bilerdim ama gec çağırmışdı meni

Yox can men ilk defe 4heftede getdim nöqte boyda kise görsendi altdan uziynen. Birde 7ci heftede getdim uşağı da gördüm. Belke arada bir defe getseydim seninki kimi göre bilerdim ama gec çağırmışdı meni
Nəm ey çaşbaş qalmışam bu nə işdi nə açılmır nə yaranmır

Nəm ey çaşbaş qalmışam bu nə işdi nə açılmır nə yaranmır
Allah elemesin o ne sözdü. İnkişaf gedir sen ona şükür ele. Birinci hamileliyimde az da olsa ümüd olsaydı inanki ne qeder lazımdısa o qeder gözdiyerdim. Hekimler dedi inkişaf getmir gel götürek inanmadım. Sende heç olmasa yolk var mende heç o da yox idi yeke bomboş kise idi. Abort dediler qoymadım. Dedim bir hefte de gözdiyek. Hemin günü qanaxmam başladı ALLAH uzaq elesin senden mennen bütün hamilelerden. Ondan sonra mecburen abort oldum artıq ümid yox idi. Sende yaranır 4 elle yapış

Allah elemesin o ne sözdü. İnkişaf gedir sen ona şükür ele. Birinci hamileliyimde az da olsa ümüd olsaydı inanki ne qeder lazımdısa o qeder gözdiyerdim. Hekimler dedi inkişaf getmir gel götürek inanmadım. Sende heç olmasa yolk var mende heç o da yox idi yeke bomboş kise idi. Abort dediler qoymadım. Dedim bir hefte de gözdiyek. Hemin günü qanaxmam başladı ALLAH uzaq elesin senden mennen bütün hamilelerden. Ondan sonra mecburen abort oldum artıq ümid yox idi. Sende yaranır 4 elle yapış
InşaAllah yaranar
Sən necəsən bebiş necedi

Səndə qanaxma birbaşa qırmızı oldu yoxsa?məndə kariwnivi axıntı başladı
Kariçnibi başlamışdı can 😔😔😔😔
Saatlar sonra qırmızı lekelenme oldu sonra artdı. Birde menim lekelenme anında yumurtalığımda ağrı var idi berk ağrı.
qorxutma özüvü kariçnivi axıntı min dene sebebden ola bilir. Hekime get

Saatlar sonra qırmızı lekelenme oldu sonra artdı. Birde menim lekelenme anında yumurtalığımda ağrı var idi berk ağrı.
Hələki ağrı yoxdu dünən axwam da bir-iki damcı bulanıq su gəlmişdi
Həkimə ancaq sabah tezdən gedə bilerem

Hekimim gencededi 3e Kimi isliyir bizde kenddeyik indi də Gəncədə güclü karantin var nece olacaq bilmirem

X