Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
_20190530_125753.jpg @LeylaJ can bax bundan iki paçka ver , bir paçkada 6 cütdür, iki paçka 12 cüt edəcək. Aliexspressden tapdım bunu

Düphaston içəniniz olmuyub qızlar? Mən biləni aybaşı olmayanda yazıllar onu. Mənə klomendən sonra verildi

Duphaston mende içdim bu ay. Klomenden sonra. Aybaşının 16cı gününden 25ci gününe qeder içdim. Bir gedir sürecimiz. İnşaALLAH xeyirli xeberler vererik :)

Duphaston mende içdim bu ay. Klomenden sonra. Aybaşının 16cı gününden 25ci gününe qeder içdim. Bir gedir sürecimiz. İnşaALLAH xeyirli xeberler vererik :)
Amin inşallah))) Nə qədər qalıb bata?
Klomendən sonra başqa yerdədə uziyə getdim. Həkim dedi gərək içməzdin klomen çox yetişib həm ölçü həm say. Ona görə qorxdumki birdən düphasonda elə olar.

Amin inşallah))) Nə qədər qalıb bata?
Klomendən sonra başqa yerdədə uziyə getdim. Həkim dedi gərək içməzdin klomen çox yetişib həm ölçü həm say. Ona görə qorxdumki birdən düphasonda elə olar.
dufaston hamilelik varsa daha yaxwi tutunsun deye verilir. ama bezen adeti gecikdire bilir. bezende gecikendise normaya salir. klomen mendede sayi choxaltdi keyfiyeti azaltdi. her adama yazilmir ve her adama da duwmur.

Düphaston içəniniz olmuyub qızlar? Mən biləni aybaşı olmayanda yazıllar onu. Mənə klomendən sonra verildi
Icmishem canim ushag olanda saxliyir olmuyanda. Aybsshi getirir ama her zaman icmek olmaz buna diqqet etmek lazimdi menim cox sevdiyom bir padruqam var mamasi ginekoloqdu qiz hamile qalanda hecne yazmiyibki olmaz wiz ozbashina duphaston icib ushag qusurlu olub beden onu saxliyib abort elediler mamasi helede diirki qusurlu ushagi beden avtamatik olaraq atir axi hecbir dermanda icmemisen nie atmihib ona gore cox diqqetli oaq lazimdi menim 2 hamileliyimin 2 sindede ferqli ferwli hekimler olub ama hecbiri yazmiyibki ushag ozbashina tutunsun padruqam mamasini mene dienden sonra basha dushdumki nie yazmiyiblarmish hecne

Kızlar çok alakasız olacak ama hayırlı ramazanlar ve hayırlı geceler. Bana da dua edin lütfenn. Bugün herkesten dua istiyorum🥰🌷
Niye alakasız olsun canım, hoş geldin, sana da hayırlı ramazanlar. Allah ne muradın varsa versin İn şe Allah Amin, dua edicem sana, sen de bana et canım, benim de duaya ihtiyacım var.

X