- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can göndərdim şəkilOrda yazilib hem naziyi var hem qalini.
Canim linki at o zaman, wekilnen tapmaq olmur. Linki at eyni bunu sifariw edim.Eki Görüntüle 2274335 @LeylaJ can bax bundan iki paçka ver , bir paçkada 6 cütdür, iki paçka 12 cüt edəcək. Aliexspressden tapdım bunu
Düphaston içəniniz olmuyub qızlar? Mən biləni aybaşı olmayanda yazıllar onu. Mənə klomendən sonra verildi
Allah razı olsun canım, Allah köməyində dursun İn şə Allah. Can sənə özəl yazdım qəbul edilmədi, mənə yaz də zəhmət olmasa özəldənTapdim canim 12 cut satilir ele. Sifariw edirem.
Yazdim canim.Allah razı olsun canım, Allah köməyində dursun İn şə Allah. Can sənə özəl yazdım qəbul edilmədi, mənə yaz də zəhmət olmasa özəldən
Amin inşallah))) Nə qədər qalıb bata?Duphaston mende içdim bu ay. Klomenden sonra. Aybaşının 16cı gününden 25ci gününe qeder içdim. Bir gedir sürecimiz. İnşaALLAH xeyirli xeberler vererik :)
dufaston hamilelik varsa daha yaxwi tutunsun deye verilir. ama bezen adeti gecikdire bilir. bezende gecikendise normaya salir. klomen mendede sayi choxaltdi keyfiyeti azaltdi. her adama yazilmir ve her adama da duwmur.Amin inşallah))) Nə qədər qalıb bata?
Klomendən sonra başqa yerdədə uziyə getdim. Həkim dedi gərək içməzdin klomen çox yetişib həm ölçü həm say. Ona görə qorxdumki birdən düphasonda elə olar.
Icmishem canim ushag olanda saxliyir olmuyanda. Aybsshi getirir ama her zaman icmek olmaz buna diqqet etmek lazimdi menim cox sevdiyom bir padruqam var mamasi ginekoloqdu qiz hamile qalanda hecne yazmiyibki olmaz wiz ozbashina duphaston icib ushag qusurlu olub beden onu saxliyib abort elediler mamasi helede diirki qusurlu ushagi beden avtamatik olaraq atir axi hecbir dermanda icmemisen nie atmihib ona gore cox diqqetli oaq lazimdi menim 2 hamileliyimin 2 sindede ferqli ferwli hekimler olub ama hecbiri yazmiyibki ushag ozbashina tutunsun padruqam mamasini mene dienden sonra basha dushdumki nie yazmiyiblarmish hecneDüphaston içəniniz olmuyub qızlar? Mən biləni aybaşı olmayanda yazıllar onu. Mənə klomendən sonra verildi
Niye alakasız olsun canım, hoş geldin, sana da hayırlı ramazanlar. Allah ne muradın varsa versin İn şe Allah Amin, dua edicem sana, sen de bana et canım, benim de duaya ihtiyacım var.Kızlar çok alakasız olacak ama hayırlı ramazanlar ve hayırlı geceler. Bana da dua edin lütfenn. Bugün herkesten dua istiyorum
Ya kendi aranızda konuşurken araya girmeyim dedim de:))) tamam canım edeceğimNiye alakasız olsun canım, hoş geldin, sana da hayırlı ramazanlar. Allah ne muradın varsa versin İn şe Allah Amin, dua edicem sana, sen de bana et canım, benim de duaya ihtiyacım var.
Girmezsin gel, hoş olur bize, teşekkür ederim canımYa kendi aranızda konuşurken araya girmeyim dedim de:))) tamam canım edeceğim
Girmezsin gel, hoş olur bize, teşekkür ederim canım
Gunaydin canim. Nasilsin? Gelen giden yok buraya ara sira bakip cikiyorumkızlaaarrr günaydıınn :)
evet gelen yok kuzuu hamileyimm onu haber vereyim dedimm takvimi mi görmedin mii :)Gunaydin canim. Nasilsin? Gelen giden yok buraya ara sira bakip cikiyorum