- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.361
Vallah bunu hami bilir hekimlerde insanlarda neceb demiyib sene hekiminYaxşıye? He mütləq yoxladım gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah bunu hami bilir hekimlerde insanlarda neceb demiyib sene hekiminYaxşıye? He mütləq yoxladım gerek
Ogluma qiz diib hemishebacimda diirdi hamimizda duz cixib sende qiz olacag baxarsan ama oglan olduNecəsiniz qızlar? İnternetdə belə təqvimlər çoxdu. Bir tərəfdən məntiqsiz gəlir, bir tərəfdən maraqlıdı görəsən düz gəlir heç)))
Bundada hemishe qiz gosteribSiz bu tegvimi eliyin)Predict the gender of your baby
Predict the gender of your baby with the Chinese and Mayan calendar.www.baby-gender-predictor.com
Dogurdan? Mene de giz gostardi iBundada hemishe qiz gosterib
VAllah ona gore men hecbirine inanmiramDogurdan? Mene de giz gostardi i
nece oldun?Ayın 1 ya 2 olmalıydı hələ heçnə yoxdu. Test neqatif çıxdı. Hələki gözləmədəyəm)) bir dəfədə belə olmuşdu. Testdə ikinci xətt göründü azda olsa. Sabahısı gün gəldi aybaşı. Ona görə ümidlənmirəm çox
chox ewitdim bel chekdirb qaldim deyenler. menede hekim deyr problem yoxdu. ama olmur. gordum hami deyr ged chekdir, dedim eliym beke sebeb bundadi. bir onu bilremki men idrara tez tez chixardim. uje ele derdim qalmiyb. mende hem bel bowluqu var idi hemde matka eyri idi sol terefe. bilmrem hansinin duzelmesi buna xeyir oldu. ama xeyli xeyrin gordum o movzuda. siraqagun yani 14cu gunumde solda yumurta chatladi axintim oldu. yani chatladqina eminem. ama dunen axwamnan sanki yumurtam chatlamamiw olchusu ged gede artmiw kimi bir wiw var sol yumurtaliqin usdunde. uzu awaqi yatanda bele hiss edrem. axintim olmasa, yeqin mene ele geldi chatlamadi olchusu 27 28di deyerem. bele qarnima yuxardan baxandada hiss edrem. gobeymnen awaqi sanki 8 10heftelik hamileyem kimi bor wiw kop var. aklimda deli sorular)
Heçnə olmadı 1 həftəlik gecikmə oldu sadəcə. Qaldı gələn aya. Bel boşluğunnan olurmuş sidiyə çox getmək. Düzü məndə keçmiyib o hələdə var. Elə məndədə həm əyrilik var idi həmdə bel boşluğu. Görək. Başqa bi dəyişiklik hiss etməmişəm. Təzədən həkimədə getmək istəmirəm. Hərə bir söz deyir bir dərman yazır, ziyan verəcəyinnən çox qorxuram.chox ewitdim bel chekdirb qaldim deyenler. menede hekim deyr problem yoxdu. ama olmur. gordum hami deyr ged chekdir, dedim eliym beke sebeb bundadi. bir onu bilremki men idrara tez tez chixardim. uje ele derdim qalmiyb. mende hem bel bowluqu var idi hemde matka eyri idi sol terefe. bilmrem hansinin duzelmesi buna xeyir oldu. ama xeyli xeyrin gordum o movzuda. siraqagun yani 14cu gunumde solda yumurta chatladi axintim oldu. yani chatladqina eminem. ama dunen axwamnan sanki yumurtam chatlamamiw olchusu ged gede artmiw kimi bir wiw var sol yumurtaliqin usdunde. uzu awaqi yatanda bele hiss edrem. axintim olmasa, yeqin mene ele geldi chatlamadi olchusu 27 28di deyerem. bele qarnima yuxardan baxandada hiss edrem. gobeymnen awaqi sanki 8 10heftelik hamileyem kimi bor wiw kop var. aklimda deli sorular)
Subay vaxtı oxuyurdum buranı tez tez. Təzə açılmışdı qrup. 5 6 aylıq evliydi burdakı qızların çoxu. Fikrləşirdimki niyə belə tələsirlər, buraz boş versələr olacaq. Çox şükür indi ana olub çoxusu. Özüm gəldim onların yerinə))))) Başqasına ağıl öyrətməknən olmurmuş belə işlər
mende tesir eledi ama idrara chox chixmaqa. gorey xeyrlisi. 1il 9aydi evliyem. toydan sonraki ay qaldim. ama 10heftelik olanda bildimki 1heftedi inkiwafdan qalib. onnan sora da qalmadm. sen ne qeder vaxtdi evlisen? psixolojik olduqu doqrudu. men ilki nece qaldim bilmemiwem. ne yumurta takibi aparirdim ne gunumu hesablyrdim ne de esas gunler elaqe olsun filan bele weylere fikir verirdim. rahat qaldim. ama indi hekim deyr yumurta chatlamasi problemi var sende. hamsi bow weydi. o problemi beynimizde chox fikirlewmek yaradir. abort olmuwam ama ichalati deyiwmemiwem ki. matka eyni matkadi. ama beyin eyni beyin deyilHeçnə olmadı 1 həftəlik gecikmə oldu sadəcə. Qaldı gələn aya. Bel boşluğunnan olurmuş sidiyə çox getmək. Düzü məndə keçmiyib o hələdə var. Elə məndədə həm əyrilik var idi həmdə bel boşluğu. Görək. Başqa bi dəyişiklik hiss etməmişəm. Təzədən həkimədə getmək istəmirəm. Hərə bir söz deyir bir dərman yazır, ziyan verəcəyinnən çox qorxuram.
Siz neçə vaxtdı evlisiz? Bu mövzunu bu qədər şişirməsəydik bəlkədə olardı çoxdan. Psixolojik olduğuna o qədər çox əminəmki.
mende tesir eledi ama idrara chox chixmaqa. gorey xeyrlisi. 1il 9aydi evliyem. toydan sonraki ay qaldim. ama 10heftelik olanda bildimki 1heftedi inkiwafdan qalib. onnan sora da qalmadm. sen ne qeder vaxtdi evlisen? psixolojik olduqu doqrudu. men ilki nece qaldim bilmemiwem. ne yumurta takibi aparirdim ne gunumu hesablyrdim ne de esas gunler elaqe olsun filan bele weylere fikir verirdim. rahat qaldim. ama indi hekim deyr yumurta chatlamasi problemi var sende. hamsi bow weydi. o problemi beynimizde chox fikirlewmek yaradir. abort olmuwam ama ichalati deyiwmemiwem ki. matka eyni matkadi. ama beyin eyni beyin deyil
yox quzum mende gonderilmedi. hech duzu mene sora da demediler ki gerek gondererdiler. abortdan sora zob ve prolaktin yuksek chixdi. prolaktin abortdan sora hemwe qalxir onnan sora uch defe derman atmadqim halda vermwem normal chixb. ona gorede prolaktine yox tsh hormonuna baqlamaq olar. ama hekim dedi o da chox yuksek deyl. maksimum 4,25 olmalidi mende 6.15 idi. dedi bundan qat qat chox artan xestelerm olub ki tesadufi analiz netcesinde bilinib onunlada hamilelik davam edib. en esas laxtalanmanin usdunde dayandilar. neem ewi chox bileninde bawi chox aqriyr e quzum. ya zelzeleden ya velveleden netice olaraq yoxdu. esas mesele yeniden qalmaqdi. onda mesulyetsizliye yol vermiyb vaxtnda her weyden kechmeySennen birşey soruşum. Abort olanda içinden çıxarılanı laboratoriyaya gönderdiler? Men indi bir hekimin yanına getmişem hekim diyir ki niye o içinden çıxarılanı laboratoriyaya göndermediz? Srazu bilerdiz ki niye inkişafdan qalıb onun üstünə düşərdiz dedi. Mene heçkim heçne dememişdi bu barədə.
men bu hekimlerin savadini alip da nerelere koyam) mene ayten seferova bir dermanlar yazdi ki. otrub evde aqliyrdim. yoldawim charesiz qalmwdi deyrdi atma dermanlari o sene yaxwi tesir elemir. her wey mene acı gorunurdu. her wey boz. boyudurdum her weyi..ozumu sakitlewdirmek isdyrdim ama alinmirdi. uzadirdim dalawirdim ichimdeki aqresiyani bowaltmaqa behane axdarirdim. axirda meni onun dermanlari zay etdi. hekimimi deywdim, deywdim deyendeki mene problemin yoxdu ged olacaq deyen hekimin yanina qaytdim. mene itin sozun dediki senin aqlin yoxdu o dermanlari atmsan duz iwdyen jenskinide pozmusan. soqan suyu filan 3 4defe xesdelenmeyle gucle temizlendim. yaniki hekim deyrse problem yoxdu, muselmanchliq edib ozne derd axdarma. belini chekdirdin, gozle 1ilin dolsun. soqan suyu ich. soraki ay da qoz suyu. inwallah qalarsan.@shem bizdə 9 aydı evliyik. Məndə heç olmuyub hamiləlik
Həkimdə probleminiz yoxdu deyir. Həkimə gedirsən nəsə tapır dərman yazır. Oda nəyisə düzəldəndə başqa şeyə ziyan eliyir. Ooop yenə sil baştan mualicəyə başla
Şəxsən özümnən deyim başlarda uşaq istəmədiyim halda yenə olmadı deyə ağladığım olub. Eyni sözləri eşitməktən uje beynim ,mütləq uşaq olmalıdı təcili, deyə proqramlaşdırılıb eləbil,
İnşallah xeyirlisi nə zamansa onda olar. Sənnəndə tez zamanda xoş xəbərləri alarıq inşallahmen bu hekimlerin savadini alip da nerelere koyam) mene ayten seferova bir dermanlar yazdi ki. otrub evde aqliyrdim. yoldawim charesiz qalmwdi deyrdi atma dermanlari o sene yaxwi tesir elemir. her wey mene acı gorunurdu. her wey boz. boyudurdum her weyi..ozumu sakitlewdirmek isdyrdim ama alinmirdi. uzadirdim dalawirdim ichimdeki aqresiyani bowaltmaqa behane axdarirdim. axirda meni onun dermanlari zay etdi. hekimimi deywdim, deywdim deyendeki mene problemin yoxdu ged olacaq deyen hekimin yanina qaytdim. mene itin sozun dediki senin aqlin yoxdu o dermanlari atmsan duz iwdyen jenskinide pozmusan. soqan suyu filan 3 4defe xesdelenmeyle gucle temizlendim. yaniki hekim deyrse problem yoxdu, muselmanchliq edib ozne derd axdarma. belini chekdirdin, gozle 1ilin dolsun. soqan suyu ich. soraki ay da qoz suyu. inwallah qalarsan.
Toya hazırlaşdığım ərəfələrdə çıxdın burda. Ondada burda sənin söhbətin gedirdi. Çixdandı girmirdin)) hamilə qaldığın ərəfələr idi yəgindi. Sağ əlin başımızaSalam qizlar necesiz?@Sehlinam indi yadima dushduneee yazmishdin o vaxt bir defe Judy_K mendede gondermedilerki ama men Davuda hamile qalanda birini abort elemishdi hekim qaba qoyub verdi qizaozde diirdiki gedib evde baxma ha yaxshi ama o qiz basdirmaga aparirdi ozde balacaydiye 9 heftelik zad sidik qabinda verdiler S shemss678 eh quzum o aglamalardan o qeder olub mende sehlinam demishken yeni evliydim ama cox istiyirdim heftede 4-5 defe test edirdim guyaki qalsam bele ilishkiden sonra tez 2 xetti gorecekmishem kimi her testden sonra oturub nece agliyirdim aybashi olanda ise ite donurdum heckim meni danishdirmamaliydi yoxsa qirgin dushurdu kocam meni it kimi goren kimi gulurdu diirdi heee yene ayin axiridi axi ayten ite donub indi mene catmirki nie ele eliyirdimki sebrle gozluyerdimde o qederde istiyirdimki 1 ci hamileliyde kocam test almishdi yene seher subh Namazinda aglamishdiki cixsinda mene yazigi gelirdi dogurdan yaxshi deyilmishem yeqinele belkede 1ci hamileliyim ona gore alinmadi Allaha nashukurluk elemishem ama abortdan sonra ushaga gore ozumu oldurmedim gunah ederem die Davuda hamile qalandaysa 5 ay sonra qaldim 3 ay hecne elemedim 2 ay prolaktini saldilar zobu qaydasina qoydular bashimi shekil cekmeye(kocamim ish defterini adi ruckaynan hamsini shekil elemishdim birgun iclasda defteri acanda camaatin icinde defter butun shekillidi) tvye kinoya zada gezmeye falana qatdim tam anlamiyla heyatimi yashadim beynimi boshaltdim test eliyende uje bilirdimki cixacag (gerci men gormedim kocam dediki xett gorurem 2 saatdan sonra dedi hamilesin yox dedim ama hiss edirdim dedi goreceysen hamilesen sen) hamileyem o qeder sakitiydim o ay cunki ona gore qizlar ozuvuzu sakitleshdirmeye calishin ha6valarda duzelir men kecen il bu ay hamile qalmishdim bu ay haminiz sevinersiz inshAllah gezin tozun bosh verin hersheyi olacag inshAllah
Prolaktinle zobun cox cox tesiri var cox adam qalmir men qalmishdim ama inkishafdan qalmishdi ona gore mutleq mualice almag lazimdi ginekoloqa gedende adamin agzina........ Ona gore men endikronoloqa gettim hormonlarimi qaydasina saldi vse mene demishdiki senin ginekoloqlug ishin yoxdu yalandan pulun gedecek ama inanmadim dedim bidene sebine mirzeyevanin yaninada gedim gettim endikronoloq ne yazmishdi oda onlari yazdiki get bu analizleri ver sene bidene endikronoloq diim get onun yanina buda ozuycun burda faiz tutur gordumki dogurdanda ginekoloji hecne yoxdu hekimim ne dedi onuda eledim meslehetli hekimdi istesen bir hormonlarivi yoxlat mende geymeliyem bi araToya hazırlaşdığım ərəfələrdə çıxdın burda. Ondada burda sənin söhbətin gedirdi. Çixdandı girmirdin)) hamilə qaldığın ərəfələr idi yəgindi. Sağ əlin başımıza
Mən elə həvəslindeyildim uşağa. İlk aylar sevinmişdim olmadığını biləndə. Deyirəm ondidə Allah cəzamə verir naşükürlük eləmişəm.
@minik_prince o zob söhbətini tam başa düşmədim. Məndə 4 çıxmışdı. Dərman verdilər 1ətrafı birşey çıxdı ikinci analizdə. İndidə deyirlərki ola bilsin prolaktini salıb o, analiz vermək lazımdı. Yenə dərman atmaq. Amma hormonlarla oynamaqdan qorxuram. Elə vaxtı uzadıram həkimə.getmiyim deyə. Elə təsiri var doğurdan tsh bitdə prolaktinin?