- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 41
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.321
Canim esas tsh prolaktin t3,t4. Digerlerimi hamile olandan sonra verirsen. Men bele vermiwem hemiwe. Sene deyesen prolaktin yazmayib hec ama o en esasidi Eki Görüntüle 2252977 qızlar salam. Bu hormonlardan hansını vermeyimiz vacibdi? Hekim hamısını işareliyib siz beyem hamısını verdiz?
Harda dediler? 6 heftede hele cins. orqani olmur nece bilmek olar?Qızlar burda 6 həftəlik usm nəticəmə qız dedilər nə dərəcədə düz olar sizcə?
Ne bilim bunlar keseye gore deyiller ki nedi cinsiHarda dediler? 6 heftede hele cins. orqani olmur nece bilmek olar?
He bildim ama onu 8 heftede bilirler 6 da yox. Mence en dogrusu uzidi.Ne bilim bunlar keseye gore deyiller ki nedi cinsisagda solda olmagna goradi nadi baş açmadım
İyidir canım uğraşıyoruz iş güç siz nasılsınız bebe belik nasıl:) kaç haftalık olduguzcan09e kiz necesen? Sesin gelmir ne var ne yox?
Canim esas tsh prolaktin t3,t4. Digerlerimi hamile olandan sonra verirsen. Men bele vermiwem hemiwe. Sene deyesen prolaktin yazmayib hec ama o en esasidi
En esasi ele prolaktindi. Tsh prolaktin ver gor hele ne cixir, onlar ele zibil hormonlardi ki,He nese prolaktin yoxdu. Mene dediler bunnarın hamısı verilmelidi buda 300manat zad eliyir ona göre vermedim
Iyi ol canim. 16 haftayi bitirdik bu gun)İyidir canım uğraşıyoruz iş güç siz nasılsınız bebe belik nasıl:) kaç haftalık olduguz
amin inşallah canım sağol.. ooovv maşallah büyümüşsünüz... nasıl iyisiniz demi?Iyi ol canim. 16 haftayi bitirdik bu gun)
6 hefteliye???? Yok artık.Qızlar burda 6 həftəlik usm nəticəmə qız dedilər nə dərəcədə düz olar sizcə?
He araşdırıram ki səhv çıxanlar var deyirlər yooo düz çıxır bu teoriya:)6 hefteliye???? Yok artık.
canım sağol iyidir iş güç uğraşıyoruz sende ne var ne yok? inşallah art arda alırız güzel haberlerinizi..can09e nasılsın canım? Ne var ne yok?
Sukur iyiyiz, bulantilar azaldi, her gun gobekten iyne vururyoruz, doguma kadar vurmam lazim. Sende nasil gidiyor calismalar? Ceviz suyuna sende mi baslasan bak kizlar baslamis ))amin inşallah canım sağol.. ooovv maşallah büyümüşsünüz... nasıl iyisiniz demi?
başlıcam ben de ona canım inşallah şifa olsun zaten ceviz suyu kolesterole de iyi geliyormuşSukur iyiyiz, bulantilar azaldi, her gun gobekten iyne vururyoruz, doguma kadar vurmam lazim. Sende nasil gidiyor calismalar? Ceviz suyuna sende mi baslasan bak kizlar baslamis ))
Bügünlərdədi vaxtım. Düzü bir fərq hiss eləmirəm. Axrıncı gün özümədə göstərdi, əlimi basdı göbəyə, dedi bax indi ortada atır. Sadəcə aybaşına 10 gül qala olunub mənə. Ona görə inanmıram bu ay ola.salam qizlar. men 3gun yox 4cu gundu uje gedrem. bugun sonmuw.Sehlinam yadimda deyil nikin ama xow geldin. ne vaxtdi vaxtin? sence sene xeyiri oldu? yani uwaqliqinin eyri oldqunu duzeldiyni filan hiss eledin? MirAy92 wekerburaya donmusen ki) soqan suyu men ichdim fevralda. bu ay 3gundu qoz suyu ichrem. neche ay ichdim iwe yaramadi deye demwdim dai ichmyecem. ama deyrler eyriliye gore qalmirmiwsan. ona gorede qoza yeniden wans vermeye qerar verdim)) batin 6ci gunu bawdadim ama xeyirlisi gorek. sende soqani burnunu tut chek bawina)
InshAllahMen de yaxşıyam şükür. Soğan suyunu içim temizlensin deye içecem inşAllah. Axıntım var biraz nedi bilmirem.hem de borulara da xeyirdi sogan suyu. Men eliyende baglı idi indi acılıb biri en azınnan. Bide boyle deniyim. Umumiyyetle ne elemişemse evvel yeniden elemey isdirem cunki o vaxtlar hamısı boruya gore boşa gedib. Qoz suyunu sonra yene ederem inşAllah, cox rahatdı qoz suyu )))
6 hefteliye uje cinsiyyet dedilerQızlar burda 6 həftəlik usm nəticəmə qız dedilər nə dərəcədə düz olar sizcə?
Duzdu mende ele vermishem hamilelikden qabag aytenin saydiglarini yeni nerminin gonderdiklerini hec birini hekim verdirmirCanim esas tsh prolaktin t3,t4. Digerlerimi hamile olandan sonra verirsen. Men bele vermiwem hemiwe. Sene deyesen prolaktin yazmayib hec ama o en esasidi