Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim esas tsh prolaktin t3,t4. Digerlerimi hamile olandan sonra verirsen. Men bele vermiwem hemiwe. Sene deyesen prolaktin yazmayib hec ama o en esasidi

He nese prolaktin yoxdu. Mene dediler bunnarın hamısı verilmelidi buda 300manat zad eliyir ona göre vermedim

amin inşallah canım sağol.. ooovv maşallah büyümüşsünüz... nasıl iyisiniz demi?
Sukur iyiyiz, bulantilar azaldi, her gun gobekten iyne vururyoruz, doguma kadar vurmam lazim. Sende nasil gidiyor calismalar? Ceviz suyuna sende mi baslasan bak kizlar baslamis ))

Sukur iyiyiz, bulantilar azaldi, her gun gobekten iyne vururyoruz, doguma kadar vurmam lazim. Sende nasil gidiyor calismalar? Ceviz suyuna sende mi baslasan bak kizlar baslamis ))
başlıcam ben de ona canım inşallah şifa olsun zaten ceviz suyu kolesterole de iyi geliyormuş

Bügünlərdədi vaxtım. Düzü bir fərq hiss eləmirəm. Axrıncı gün özümədə göstərdi, əlimi basdı göbəyə, dedi bax indi ortada atır. Sadəcə aybaşına 10 gül qala olunub mənə. Ona görə inanmıram bu ay ola.

InshAllah

Qızlar burda 6 həftəlik usm nəticəmə qız dedilər nə dərəcədə düz olar sizcə?
6 hefteliye uje cinsiyyet dedilerhalaldi o hekime gelen defe gedende sorush gor hansi unini bitirib ele 14 hefteden tez cinsiyyet bilinmir 14 hefteye qeder qizin cinsiyyeti oglaninki kimi oldugundan cox hekim sehv salir oglandi ya qizdi 12 ci heftede falan baxanda ama 14 de qizin cinsiyyeti yigishir olur qiz cinsiyyeti oglaninki ele oglan cinsiyyeti kimi qalir 14 den tez mumkunati yoxdu ama cox hekim usmle deyil bele hesablamayla deyir qizdi oglandi oda ne derecede duzgunduse artig

Canim esas tsh prolaktin t3,t4. Digerlerimi hamile olandan sonra verirsen. Men bele vermiwem hemiwe. Sene deyesen prolaktin yazmayib hec ama o en esasidi
Duzdu mende ele vermishem hamilelikden qabag aytenin saydiglarini yeni nerminin gonderdiklerini hec birini hekim verdirmir mene nece defe hormon testi edibler bunlar olmuyub Judy_K tsh,fsh,prolaktin,lh,t3,t4,anti muller deqiq yadimda deyil kagizlarimi atmisham yoxsa hamsini yazardim sene men bilen bu qeder olmalidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…