- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.921
Yaxşı sağ ol, siz necəsiniz ana balaQizlarrnecesiz?nenirsiz?
Biz muharibe memetolar berbadYaxşı sağ ol, siz necəsiniz ana bala
Men yaxşıyam canım sen necesen.uşağ neynir?baxa bilirsenmiQizlarrnecesiz?nenirsiz?
Salam can. Necesen? Hee hekim de dedi ki qalacaqsan inşAllah. Men de işimi şansa buraxmamaqçun brokoli suyuna başladım. İ.saraçoğlunun önerisidi. Hetta 2 defe emeliyyatla açılmamış 2 borusu bağlı olan qadına önerib. O derece yani. Videoda gördüm. Mene hekim mememdeki mastopatiyaya gore brokoli yemeyi tapşırmışdı zaten. Yerine düşdü. 1 taşla 2 kuş. 1 ay eliyecem inşAllah. 1 heftedir içirem. Qaldı ki soğan suyuna, hamıdan çirk gelecey deye bişey yoxdu can. Gelmirse demek ki vaspaleniyan falan yoxdu. Mende 3 gün geldi axıntı onnan sonra gelmedi. Soğan suyunun faydaları saymaqla bitmez. Burda ele @HerSey_Guzel_Olucak onu içdiyi ay hamile qaldı da. Yani kistalara, pko.ya, soyuqdeymeye, iç dış yıkamayasalam qizlar necesiz? msjlar dehwet choxdu hamsini oxuya bilmedm ama ordan burdan oxuyb bawa chixdm@Hiranur83 nuwi astma uwaqa kecher mi deye sual vermsen yuxarda. isdedm birnci ona fikir bildirm. anam 90ci ilden bu yana astma xestesidi yani subay vaxtnnan. atam da cavan vaxtnda verem xesteliyi kechirib. yani her ikisinde ciyer problemi olduqu halda, 3uwaqiq hech birimizde hech elametleride yoxdu. astma irsidi mi? qismen. qismen ona gore deyrem ki nenemde var idi, anamda da var. chunku subay vaxti bawini yuyub iwe gedrdi forsdu vaxtlari idi . ozune diqqet etmediyin halda mueyyen bir yaw heddinde bedende o mirətə zeifliyin varsa, qorxusu var. qorxan goze chop duwer. sen oqlunu normal seviyyede soyuqdan qoru, qorxusu yoxdu minik_prince tebrik edirem minik prensin tewrif etmiw elinde ovucunda qalsin Allah omrune bereket versin inwallah balaca elleri ayaqlari filan,olsa da yesek Judy_K kechibuynuzu behmezi haqqinda yazmisiz senin adini chekdiyn şitoğlu markasini mende almwam ama bilmedm sizdeki olchusu ne qederdi ki 17manata almisiz. mende 800qr 8manat idi iran maqazasinda. yoldawimda zeiflik varydi mi bilmrem hech. iwimi wansa buraxmamaqchun aldim dadi da yaxwidi. MirAy92 quzun menim 1borum achiqdi. 6il evvel emelyat olmuwam deye saq baqlanb(men emelyatdan oldqunu duwunurem) sol borum achiqdi. o boru ile 1defe hamile qalmwam prosta axracan qismet olmadi. 2defede kimyasal. yani 50faiz wans var. wans hemwe var qizlar bu ay soqan suyu istfade edirem iyrene iyrene soqan yemiyen adam tesevvur eliyinde gunde 2defe filan inwallah Allah hamimiza qismet elesin. ama ovladim boyuyub nankor olsa ona gore ichdiyim soqan suyuna heyifim gelecey esas iraq olsun he sual beledi ki, bu soqan suyu neyniyr? internetde oxudum ele ilk gunnen axinti olur chirk gelr zad. 3gundu ichrem hechne yoxdu kohne tovle kohne palan ichenler ne kimi xeyrini gorb?
Simdi nasil durumun kuzm yaAhh qizlar, men dunen qanaxmaynan geldim xestexanaya, iyne derman sistem(( gorek ne gelir bawima.
Shukur yaxshiyamMen yaxşıyam canım sen necesen.uşağ neynir?baxa bilirsenmi
Can cox sagol Allah razi olsunsalam qizlar necesiz? msjlar dehwet choxdu hamsini oxuya bilmedm ama ordan burdan oxuyb bawa chixdm@Hiranur83 nuwi astma uwaqa kecher mi deye sual vermsen yuxarda. isdedm birnci ona fikir bildirm. anam 90ci ilden bu yana astma xestesidi yani subay vaxtnnan. atam da cavan vaxtnda verem xesteliyi kechirib. yani her ikisinde ciyer problemi olduqu halda, 3uwaqiq hech birimizde hech elametleride yoxdu. astma irsidi mi? qismen. qismen ona gore deyrem ki nenemde var idi, anamda da var. chunku subay vaxti bawini yuyub iwe gedrdi forsdu vaxtlari idi . ozune diqqet etmediyin halda mueyyen bir yaw heddinde bedende o mirətə zeifliyin varsa, qorxusu var. qorxan goze chop duwer. sen oqlunu normal seviyyede soyuqdan qoru, qorxusu yoxdu minik_prince tebrik edirem minik prensin tewrif etmiw elinde ovucunda qalsin Allah omrune bereket versin inwallah balaca elleri ayaqlari filan,olsa da yesek Judy_K kechibuynuzu behmezi haqqinda yazmisiz senin adini chekdiyn şitoğlu markasini mende almwam ama bilmedm sizdeki olchusu ne qederdi ki 17manata almisiz. mende 800qr 8manat idi iran maqazasinda. yoldawimda zeiflik varydi mi bilmrem hech. iwimi wansa buraxmamaqchun aldim dadi da yaxwidi. MirAy92 quzun menim 1borum achiqdi. 6il evvel emelyat olmuwam deye saq baqlanb(men emelyatdan oldqunu duwunurem) sol borum achiqdi. o boru ile 1defe hamile qalmwam prosta axracan qismet olmadi. 2defede kimyasal. yani 50faiz wans var. wans hemwe var qizlar bu ay soqan suyu istfade edirem iyrene iyrene soqan yemiyen adam tesevvur eliyinde gunde 2defe filan inwallah Allah hamimiza qismet elesin. ama ovladim boyuyub nankor olsa ona gore ichdiyim soqan suyuna heyifim gelecey esas iraq olsun he sual beledi ki, bu soqan suyu neyniyr? internetde oxudum ele ilk gunnen axinti olur chirk gelr zad. 3gundu ichrem hechne yoxdu kohne tovle kohne palan ichenler ne kimi xeyrini gorb?
Ayni kuzum, biraz azaldi kanamam, tuvalet disinda ayaga kalkmiyorum, serumlar igneler, bebek iyi ama dusuk riskin var dediler((((Simdi nasil durumun kuzm ya
he bilrem ichme qaydasini. soyumadan ilıdıqdan sonra ichilmelidi. evvelceden chox arawdirma eledm chox oxudum haqqinda. duzu menim axinti chirk vaspalena problemlerm olmuyb hech vaxt. ne qiz vaxtnda ne indi. iki ayri hekime gedmiwem hekimlerdede var axi ilk gedende o deqe mazokdan analiz goturmey. iksindede temiz chixb. hetta deyrdim bide hekime gedende analiz goturek deseler soyunmamwdan qabaq deyecem vallah hechneym yoxdu o biri levele kechekSalam can. Necesen? Hee hekim de dedi ki qalacaqsan inşAllah. Men de işimi şansa buraxmamaqçun brokoli suyuna başladım. İ.saraçoğlunun önerisidi. Hetta 2 defe emeliyyatla açılmamış 2 borusu bağlı olan qadına önerib. O derece yani. Videoda gördüm. Mene hekim mememdeki mastopatiyaya gore brokoli yemeyi tapşırmışdı zaten. Yerine düşdü. 1 taşla 2 kuş. 1 ay eliyecem inşAllah. 1 heftedir içirem. Qaldı ki soğan suyuna, hamıdan çirk gelecey deye bişey yoxdu can. Gelmirse demek ki vaspaleniyan falan yoxdu. Mende 3 gün geldi axıntı onnan sonra gelmedi. Soğan suyunun faydaları saymaqla bitmez. Burda ele @HerSey_Guzel_Olucak onu içdiyi ay hamile qaldı da. Yani kistalara, pko.ya, soyuqdeymeye, iç dış yıkamayayaxşıdı. Bu arada önemli bir qeyd: ilıqdan isti içmelisen aa. Soyumamalıdı
Allah wefa versin tezliyken. ozunu qorxutma stresde pis tesir edir sene. sohbet ele bebewnen. ozun inan ki yaxwi olacaq. her wey inanmaqdan bawdiyr. menim bir xalam qizi var hamile olanda 9ayinin hamsni qanaxma ile kechirirdi. hetta ilk uwaqini qanaxmasi var idi deye abort elemwdiler. ki uwaq duwub qazimaq lazmdi. onnan sora bide qaldi. oda qanaxmaya duwdu. gotuzdurmedi 9ayini ara bere gelen qanaxmalarnan hekime balinsaya qachamalarnan kechrdi. indi mawallah 3uwaqi var 15, 10 ve 3yawlarnda. hamsida qanaxmali kechib hamilelyi. ola bilsn tutunma yeri awaqida yerlewir, ya da zeyf tutunub. yat xestexanada mualice al inwAllah Allah ozu qoruyacaq. sen xeyrlisi nedise onu isde ama ozunu chaliw qorxutma. ona omur bichilibse sona kimi bawa vurassanAyni kuzum, biraz azaldi kanamam, tuvalet disinda ayaga kalkmiyorum, serumlar igneler, bebek iyi ama dusuk riskin var dediler((((
Cox sagol canim, he burda da ele xesteler var 9 ay qanaxmaynan keciren indi dogublar)) insallah teki sag salamat olsun.Allah wefa versin tezliyken. ozunu qorxutma stresde pis tesir edir sene. sohbet ele bebewnen. ozun inan ki yaxwi olacaq. her wey inanmaqdan bawdiyr. menim bir xalam qizi var hamile olanda 9ayinin hamsni qanaxma ile kechirirdi. hetta ilk uwaqini qanaxmasi var idi deye abort elemwdiler. ki uwaq duwub qazimaq lazmdi. onnan sora bide qaldi. oda qanaxmaya duwdu. gotuzdurmedi 9ayini ara bere gelen qanaxmalarnan hekime balinsaya qachamalarnan kechrdi. indi mawallah 3uwaqi var 15, 10 ve 3yawlarnda. hamsida qanaxmali kechib hamilelyi. ola bilsn tutunma yeri awaqida yerlewir, ya da zeyf tutunub. yat xestexanada mualice al inwAllah Allah ozu qoruyacaq. sen xeyrlisi nedise onu isde ama ozunu chaliw qorxutma. ona omur bichilibse sona kimi bawa vurassan
Allah Allah demek riskli dinlen bari kuzum is falan yapma da cocuklar var nasil.yapiyorsun insallah birileri vardir..Ayni kuzum, biraz azaldi kanamam, tuvalet disinda ayaga kalkmiyorum, serumlar igneler, bebek iyi ama dusuk riskin var dediler((((
Xoş gəldin quzi, necəsən nə var nə yox. Səni axtarır gözüm həmişə narahat etməmək üçün etiketləmirəmsalam qizlar necesiz? msjlar dehwet choxdu hamsini oxuya bilmedm ama ordan burdan oxuyb bawa chixdm@Hiranur83 nuwi astma uwaqa kecher mi deye sual vermsen yuxarda. isdedm birnci ona fikir bildirm. anam 90ci ilden bu yana astma xestesidi yani subay vaxtnnan. atam da cavan vaxtnda verem xesteliyi kechirib. yani her ikisinde ciyer problemi olduqu halda, 3uwaqiq hech birimizde hech elametleride yoxdu. astma irsidi mi? qismen. qismen ona gore deyrem ki nenemde var idi, anamda da var. chunku subay vaxti bawini yuyub iwe gedrdi forsdu vaxtlari idi . ozune diqqet etmediyin halda mueyyen bir yaw heddinde bedende o mirətə zeifliyin varsa, qorxusu var. qorxan goze chop duwer. sen oqlunu normal seviyyede soyuqdan qoru, qorxusu yoxdu minik_prince tebrik edirem minik prensin tewrif etmiw elinde ovucunda qalsin Allah omrune bereket versin inwallah balaca elleri ayaqlari filan,olsa da yesek Judy_K kechibuynuzu behmezi haqqinda yazmisiz senin adini chekdiyn şitoğlu markasini mende almwam ama bilmedm sizdeki olchusu ne qederdi ki 17manata almisiz. mende 800qr 8manat idi iran maqazasinda. yoldawimda zeiflik varydi mi bilmrem hech. iwimi wansa buraxmamaqchun aldim dadi da yaxwidi. MirAy92 quzun menim 1borum achiqdi. 6il evvel emelyat olmuwam deye saq baqlanb(men emelyatdan oldqunu duwunurem) sol borum achiqdi. o boru ile 1defe hamile qalmwam prosta axracan qismet olmadi. 2defede kimyasal. yani 50faiz wans var. wans hemwe var qizlar bu ay soqan suyu istfade edirem iyrene iyrene soqan yemiyen adam tesevvur eliyinde gunde 2defe filan inwallah Allah hamimiza qismet elesin. ama ovladim boyuyub nankor olsa ona gore ichdiyim soqan suyuna heyifim gelecey esas iraq olsun he sual beledi ki, bu soqan suyu neyniyr? internetde oxudum ele ilk gunnen axinti olur chirk gelr zad. 3gundu ichrem hechne yoxdu kohne tovle kohne palan ichenler ne kimi xeyrini gorb?
Can e quzum, öz südün varsa sıx yay ətrafınaBiz muharibe memetolar berbadnenirsiz?
Ay Allah can e, İn şə Allah ki, qorxulu bir şey yoxdur ?Ahh qizlar, men dunen qanaxmaynan geldim xestexanaya, iyne derman sistem(( gorek ne gelir bawima.
Can bu məndə də var e, görən niyə elə olur ? Ayıb olmasın düz ora yaxın yerdə, ani bir riskdə vəssalam iş bitdi. 3 hamiləliyim də elə olubAllah wefa versin tezliyken. ozunu qorxutma stresde pis tesir edir sene. sohbet ele bebewnen. ozun inan ki yaxwi olacaq. her wey inanmaqdan bawdiyr. menim bir xalam qizi var hamile olanda 9ayinin hamsni qanaxma ile kechirirdi. hetta ilk uwaqini qanaxmasi var idi deye abort elemwdiler. ki uwaq duwub qazimaq lazmdi. onnan sora bide qaldi. oda qanaxmaya duwdu. gotuzdurmedi 9ayini ara bere gelen qanaxmalarnan hekime balinsaya qachamalarnan kechrdi. indi mawallah 3uwaqi var 15, 10 ve 3yawlarnda. hamsida qanaxmali kechib hamilelyi. ola bilsn tutunma yeri awaqida yerlewir, ya da zeyf tutunub. yat xestexanada mualice al inwAllah Allah ozu qoruyacaq. sen xeyrlisi nedise onu isde ama ozunu chaliw qorxutma. ona omur bichilibse sona kimi bawa vurassan