- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.881
Salam kizAy qız neçenci dereceydi? Nöş əməliyyat oldu? Menim yoldaşıma da diaqnoz qoydu bidene qoyun hekim dedi əməliyyat olmalıdı. Qara qara düşünürdük bizde sora bidene yaxşı hekimin yanına getdi dedi indi varikozu emeliyyat eliyen var? Biraz özüne fikir versin dar tumuş dar şalvar giyinmesin keçib gedecek. Sizde neçenci dərəcəli idi
Salam kiz
Gelen giden yok qaliba
Gelmesin zatenBildim ele kontrole gelmisenyok gelen giden. Ağrılar var sadece marojna yime özde olmaz sene
Yox çalışıram vurmayım ama bəzən məcbur vururam. Bizdə sönəndə bir də 7-də gələcək həmişə elə olurSalam can bumbuz elivi vurma. Tefal varsa onda qızdır istifade ele. İnşaALLAH geler
Gelmesin zatensebrsizlikle gozleyrem sabahda gelmezse test test diye tutdurucam haberin olsun
Yox çalışıram vurmayım ama bəzən məcbur vururam. Bizdə sönəndə bir də 7-də gələcək həmişə elə olursəhərin naharın qnaharın qabı qaşığı eləcə durur
Senin sebrinen istyremÇok beklersinnn
1 haftadan aşağısı kurtarmaz
Men adet gunumnen bir gun evvel basladim test elemeye duz 1 hefte eledim.o qipqirmizi cizgiyi gorene qedee el cekmedim.1 hefte dozs bilmezdiçÇok beklersinnn
1 haftadan aşağısı kurtarmaz
Senin sebrinen istyrem
Sakin ol kız yumuyom zati : ) yuya bilmərəm e həqiqi deyirəm ürəyimə düşür mənim, elə belə də əlimi harasa vururam eliyirəm onda yaxalamaq istəyirəm əlimi onda deyirəm məcbur vururamYuma axşam gelende yuyarsan mecbur deyilki elivi bumbuz suya vurasan. Boş ver :)
Quzi onda səndə belə çıxır ki, nəsə olmaq istəyir hə, ama qalmır ? Əgər elədirsə can sən tez bu hormonlardan analiz verKeçen ay adet gününde eledim silik çizgi çıxdı özüde srazu. Heç 1 saat keçmemiş. Axşam birde test eliyib sora hekime zeng eliyerem diye düşünürken aybaşı geldi. Bezmişem belə şeylerden ona göre de inşaALLAH aybaşı gelmese qıpqırmızı 2dene xett görmey istiyirem
Anladim can insallah bizide xeberdar ele gorerik bizde qirmizi cizgili test fotosuKeçen ay adet gününde eledim silik çizgi çıxdı özüde srazu. Heç 1 saat keçmemiş. Axşam birde test eliyib sora hekime zeng eliyerem diye düşünürken aybaşı geldi. Bezmişem belə şeylerden ona göre de inşaALLAH aybaşı gelmese qıpqırmızı 2dene xett görmey istiyirem
Sakin ol kız yumuyom zati : ) yuya bilmərəm e həqiqi deyirəm ürəyimə düşür mənim, elə belə də əlimi harasa vururam eliyirəm onda yaxalamaq istəyirəm əlimi onda deyirəm məcbur vururam
Quzi onda səndə belə çıxır ki, nəsə olmaq istəyir hə, ama qalmır ? Əgər elədirsə can sən tez bu hormonlardan analiz ver
A
Anladim can insallah bizide xeberdar ele gorerik bizde qirmizi cizgili test fotosu
Yox can yoxdur nəm salfet onlar qoxulu olur istifadə eliyə bilmirəm. Yəni elə üşüyür ki, ürəyim dözmür də möhkəm üşüyür elə. Biz tərəfdə elə deyərlər : )Yuma nem salfetka varsa oynan sil. :) üreyime düşür diyende neyi nezerde tutursan can?
İn şə Allah qalarsanCanım zaten bu ay qalmasam inşaALLAH qalaram :) ama qalmasam hekime zeng eliyecem srazu. Ne analiz zad vermey lazımdı falan. Qızdar diyir keçən ay onda kimyasal olub sende. Hormonları zadı yoxlatdıracam inşaALLAH.
Judy_K judi bir qonşum var idi burda köhnə evimizdə qalanda, yaxşı insan idi, sadəcə bəzən sözü necə gəldi guppuldadırdı. Bir dəfə yenə söhbət uşaqdan düşdü, qayıtdı ki, ay qız day sən də birin doğ qoy ora, sanki öz əlimdəymiş mən istəmirəm kimi indi o yadıma düşdü mən də sənə deyim day day sən də doğ qoy ora gəlinimi : )
2diydi 60 smdi.az ne bilim burda yaxşı hekim varıydı o dedi emeliyyat bakıdakıda emeliyyat dedi öz hekimide day bizde eletdirdik.faizler emelli başdı qalxmışdı.indi emeliyyatdan sora 45 olan faiz 17ye düşüb.qara qara qalmışam hrkim dediye 6 aya düzelecek ona kimide ölme eşşeyim yonca biterAy qız neçenci dereceydi? Nöş əməliyyat oldu? Menim yoldaşıma da diaqnoz qoydu bidene qoyun hekim dedi əməliyyat olmalıdı. Qara qara düşünürdük bizde sora bidene yaxşı hekimin yanına getdi dedi indi varikozu emeliyyat eliyen var? Biraz özüne fikir versin dar tumuş dar şalvar giyinmesin keçib gedecek. Sizde neçenci dərəcəli idi