Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15481571801241012895271.jpg

Bunu da türkiyeden sifariş elemişik. Dadları tamam ferqlidi. Onu içe bilmirdim acı dad gelirdi ağzıma. Ama bu çox yüngüldü içmek olur

Can havalardandıye mende o veziyyetdeyem dünennen boş boş şeylere ağlıyıram. Sineme diyirem bayaq ki diyesen depresyona girirem
Men de dunen instada 20 yanvarla bagli videoya baxdim. Ay Allah ne qeder agladim, video qutardi men ozume gele bilmedim yadima duwdu bawima gelenler falan agla ki agla. Day bilmirem havadandi ya hamilelikden)))

Men de dunen instada 20 yanvarla bagli videoya baxdim. Ay Allah ne qeder agladim, video qutardi men ozume gele bilmedim yadima duwdu bawima gelenler falan agla ki agla. Day bilmirem havadandi ya hamilelikden)))

İnşaAllah hamilelikden olar mende hamile olaram. Dünennen çox kövreyem ağlıyıram hər şeye.
Sen nöş ele videolara baxırsan? Baxma. Yazıqdı o qarnındaki ona nöş eziyet verirsen. Gözel şeylere bax gözel şeyler düşün. Deyeceksen tezdi ama indiden başla

İnşaAllah hamilelikden olar mende hamile olaram. Dünennen çox kövreyem ağlıyıram hər şeye.
Sen nöş ele videolara baxırsan? Baxma. Yazıqdı o qarnındaki ona nöş eziyet verirsen. Gözel şeylere bax gözel şeyler düşün. Deyeceksen tezdi ama indiden başla
Qabagima cixdi birden, ki turk tv sinde xeberlerde 20 yanvar haqqinda sujet veribler, turkler de bilirsen de nece gozel daniwirlar icim sizladi lap(((

Hiranur83 Hiranur83 Allah wefa versin quzum, nimesil ic o sumuk agrisini aparir, terledir qeweng.
SerAy12 SerAy12 gozunuz aydin, atali anali boyusun, senin ucun olsun insallah.
can09e can09e kuzum ovu-n basladim mi?
yok canım yapmıyorum ovuyu... takipte değilim yani.. bu ay da yok umut benden:)
sen naptın nasıl gidiyor bulantılarım başladı yazmıştın sanırım.

yok canım yapmıyorum ovuyu... takipte değilim yani.. bu ay da yok umut benden:)
sen naptın nasıl gidiyor bulantılarım başladı yazmıştın sanırım.
Kendin hissediyorsun demistin ovun baslayinca onu soruyorum, umutsuzlanmak yok, olucak insallah. Evet basladi maalesef, kusma yok henuz ilac kullaniyorum.

Kendin hissediyorsun demistin ovun baslayinca onu soruyorum, umutsuzlanmak yok, olucak insallah. Evet basladi maalesef, kusma yok henuz ilac kullaniyorum.
he ya ovuya başladın mı diye okumuşum ben onu kusura bakma :)
yok bi hareketlenme bu ay boş mu ne ..?
İnşallah ağırlaşmasın kuzum.. hafif atlatırsın..:dua:

Salam qızlar, qazlarınız gəlir ? Bizdə kəsilib su bizdə qaznandı bum buzdur əlimi vura bilmirəm ürəyimə düşür :eek:

Men ay başı oldumda qutardımda.yoldaşım emeliyyat olunmuşdu varikoselde analiz verib faizleri aşağı düşün.yeni mene götüren müalice havayı here getdi

Ay qız neçenci dereceydi? Nöş əməliyyat oldu? Menim yoldaşıma da diaqnoz qoydu bidene qoyun hekim dedi əməliyyat olmalıdı. Qara qara düşünürdük bizde sora bidene yaxşı hekimin yanına getdi dedi indi varikozu emeliyyat eliyen var? Biraz özüne fikir versin dar tumuş dar şalvar giyinmesin keçib gedecek. Sizde neçenci dərəcəli idi

X