- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.861
Men de dunen instada 20 yanvarla bagli videoya baxdim. Ay Allah ne qeder agladim, video qutardi men ozume gele bilmedim yadima duwdu bawima gelenler falan agla ki agla. Day bilmirem havadandi ya hamilelikden)))Can havalardandıye mende o veziyyetdeyem dünennen boş boş şeylere ağlıyıram. Sineme diyirem bayaq ki diyesen depresyona girirem
Men de dunen instada 20 yanvarla bagli videoya baxdim. Ay Allah ne qeder agladim, video qutardi men ozume gele bilmedim yadima duwdu bawima gelenler falan agla ki agla. Day bilmirem havadandi ya hamilelikden)))
Qabagima cixdi birden, ki turk tv sinde xeberlerde 20 yanvar haqqinda sujet veribler, turkler de bilirsen de nece gozel daniwirlar icim sizladi lap(((İnşaAllah hamilelikden olar mende hamile olaram. Dünennen çox kövreyem ağlıyıram hər şeye.
Sen nöş ele videolara baxırsan? Baxma. Yazıqdı o qarnındaki ona nöş eziyet verirsen. Gözel şeylere bax gözel şeyler düşün. Deyeceksen tezdi ama indiden başla
yok canım yapmıyorum ovuyu... takipte değilim yani.. bu ay da yok umut benden:)
Kendin hissediyorsun demistin ovun baslayinca onu soruyorum, umutsuzlanmak yok, olucak insallah. Evet basladi maalesef, kusma yok henuz ilac kullaniyorum.yok canım yapmıyorum ovuyu... takipte değilim yani.. bu ay da yok umut benden:)
sen naptın nasıl gidiyor bulantılarım başladı yazmıştın sanırım.
he ya ovuya başladın mı diye okumuşum ben onu kusura bakma :)Kendin hissediyorsun demistin ovun baslayinca onu soruyorum, umutsuzlanmak yok, olucak insallah. Evet basladi maalesef, kusma yok henuz ilac kullaniyorum.
selam canım :)Salam qızlar, qazlarınız gəlir ? Bizdə kəsilib su bizdə qaznandı bum buzdur əlimi vura bilmirəm ürəyimə düşür
Canım bunu neçeye aldız.biz aldığ birinide bankada 17 mana.sitoğludu adıdaEki Görüntüle 2227615
Bunu da türkiyeden sifariş elemişik. Dadları tamam ferqlidi. Onu içe bilmirdim acı dad gelirdi ağzıma. Ama bu çox yüngüldü içmek olur
Salam qızlar, qazlarınız gəlir ? Bizdə kəsilib su bizdə qaznandı bum buzdur əlimi vura bilmirəm ürəyimə düşür
Canım bunu neçeye aldız.biz aldığ birinide bankada 17 mana.sitoğludu adıda
He bildim canı.senin vaxtın ne vaxtdı?Canım Türkiyeden geleni bize dostlarımız hədiyyə elemişdiler. Ama burdan aldığımızı 9manata almışdıq. Birinci şekildekini
He bildim canı.senin vaxtın ne vaxtdı?
Men ay başı oldumda qutardımda.yoldaşım emeliyyat olunmuşdu varikoselde analiz verib faizleri aşağı düşün.yeni mene götüren müalice havayı here getdiBugündü can. Senin?
Men ay başı oldumda qutardımda.yoldaşım emeliyyat olunmuşdu varikoselde analiz verib faizleri aşağı düşün.yeni mene götüren müalice havayı here getdi