Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy_K Judy_K Hiranur83 Hiranur83 çox sağolun qızlar.baxın görün bunanmı sizin dediyiniz pis dadı olan

Eklentiler

• Screenshot_20190122-095325.png
    Screenshot_20190122-095325.png
    854,3 KB · Görüntüleme: 30
Az heyqi bu nedi qeribe dadıda var.nese xoşum gelmedi bunan
Sene vele başa salımda. Biri var şirniyata vurdyğumuz vanil (toz şeklinde paçkalarda olur) birde var vanilya özü. O da eyni şirniyata zada vurulur ama bunun kimi duru kıvamda olur bir çay qaşığı zad qatırsan.
Bu keçibuynuzu özü de mence keçibuynuzu meyvesinin suyudu nedi bele birşeydi ama pekmezi deyil ona göre dadı eledi can. Onu mence direkt yemirler. İndi yatıram birazdan duranda sene hem burdan aldığımız keçibuynuzu pekmezinin şeklini göndererem hemde türkiyeden sifariş elediyimiz

Sene vele başa salımda. Biri var şirniyata vurdyğumuz vanil (toz şeklinde paçkalarda olur) birde var vanilya özü. O da eyni şirniyata zada vurulur ama bunun kimi duru kıvamda olur bir çay qaşığı zad qatırsan.
Bu keçibuynuzu özü de mence keçibuynuzu meyvesinin suyudu nedi bele birşeydi ama pekmezi deyil ona göre dadı eledi can. Onu mence direkt yemirler. İndi yatıram birazdan duranda sene hem burdan aldığımız keçibuynuzu pekmezinin şeklini göndererem hemde türkiyeden sifariş elediyimiz
Mən vanel özü axtardım tapa bilmədim, şəkərsiz vanil tapdım ama suyunu tapa bilmədim. Sən hardan almısan can ?

Sağ ol canım, sür sümüyümü elə bil döyüb xurd xəşil eliyiblər, ələlxüsus da kürəklərim elə ağrıyır :KK1:adam axtarıram banka salsın :işsiz:sən necə oldun ?

Can evdə banka qoymağa adam tapmıyanda ya da banka olmuyanda bilirsen neyne? Aptekde qarçiçnik satırlar onnan aldır. Pochti eyni effekti verir. Qaynar suya salıb qoyursan küreyive ağrıyan yerlere. 15 döze bilirsense 20deq qalır. Olur ela. Menim küreyimi o sağalttı özde bir defeye.

Men yene anlamadım.indi bu yaxşı ya pis

Can evdə banka qoymağa adam tapmıyanda ya da banka olmuyanda bilirsen neyne? Aptekde qarçiçnik satırlar onnan aldır. Pochti eyni effekti verir. Qaynar suya salıb qoyursan küreyive ağrıyan yerlere. 15 döze bilirsense 20deq qalır. Olur ela. Menim küreyimi o sağalttı özde bir defeye.
Yaxşı can kocam axşam gələndə deyərəm alar çox sağ ol. Çox yandırır ? Bel üçün olanından istifadə edirəm həmişə onun kimidisə dözmək olar

Qızlar neyniyirsiniz, mənim elə pis ürəyim sıxılır ki, hönkürə hönkürə ağlamaq istəyirəm. Mən evimizi istiyirəm, atamı istiyirəm, öz yerimizi istiyirəm :KK42:

Yaxşı can kocam axşam gələndə deyərəm alar çox sağ ol. Çox yandırır ? Bel üçün olanından istifadə edirəm həmişə onun kimidisə dözmək olar

Yox can bu yapışqan deyil. Kişiler yapışdırırlare bellerine boyunlarına bu onnan deyil. Yandırıcı da deyil sadəcə qızışdırır. Banka kimi da ağrıdıb elemir. He aldır onnan qoy. Günaşırı qoymaq olar. Onurğaya yox küreye boyuna zada qoya bilersen. Onu qoy sora banka qoyduğun kimi üstünnen yorğan sal qoy qızışdırsın isti olsun. Döze bilmesen 15deqeye de çıxarda bilersen.

Qızlar neyniyirsiniz, mənim elə pis ürəyim sıxılır ki, hönkürə hönkürə ağlamaq istəyirəm. Mən evimizi istiyirəm, atamı istiyirəm, öz yerimizi istiyirəm :KK42:

Can havalardandıye mende o veziyyetdeyem dünennen boş boş şeylere ağlıyıram. Sineme diyirem bayaq ki diyesen depresyona girirem

1548157082199382721460.jpg
1548157108562770801777.jpg

Bu burdan aldığımızdı qızdar. Aptekden alıb diyesen yoldaşım

X