- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.841
Sabahınız xeyir
Sabahın xeyir can necesen nece oldun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahınız xeyir
Az heyqi bu nedi qeribe dadıda var.nese xoşum gelmedi bunanCanım bu pekmez deyil ki keçiboynuzu özü başqa şeydi
Sene vele başa salımda. Biri var şirniyata vurdyğumuz vanil (toz şeklinde paçkalarda olur) birde var vanilya özü. O da eyni şirniyata zada vurulur ama bunun kimi duru kıvamda olur bir çay qaşığı zad qatırsan.Az heyqi bu nedi qeribe dadıda var.nese xoşum gelmedi bunan
Sağ ol canım, sür sümüyümü elə bil döyüb xurd xəşil eliyiblər, ələlxüsus da kürəklərim elə ağrıyır adam axtarıram banka salsın sən necə oldun ?Sabahın xeyir can necesen nece oldun?
Can bu bəhməz deyil e, bunu dərman kimi, bir də diyet şirniyyatlara istifadə eliyirlər
Mən vanel özü axtardım tapa bilmədim, şəkərsiz vanil tapdım ama suyunu tapa bilmədim. Sən hardan almısan can ?Sene vele başa salımda. Biri var şirniyata vurdyğumuz vanil (toz şeklinde paçkalarda olur) birde var vanilya özü. O da eyni şirniyata zada vurulur ama bunun kimi duru kıvamda olur bir çay qaşığı zad qatırsan.
Bu keçibuynuzu özü de mence keçibuynuzu meyvesinin suyudu nedi bele birşeydi ama pekmezi deyil ona göre dadı eledi can. Onu mence direkt yemirler. İndi yatıram birazdan duranda sene hem burdan aldığımız keçibuynuzu pekmezinin şeklini göndererem hemde türkiyeden sifariş elediyimiz
Sağ ol canım, sür sümüyümü elə bil döyüb xurd xəşil eliyiblər, ələlxüsus da kürəklərim elə ağrıyır adam axtarıram banka salsın sən necə oldun ?
Mən vanel özü axtardım tapa bilmədim, şəkərsiz vanil tapdım ama suyunu tapa bilmədim. Sən hardan almısan can ?
Men yene anlamadım.indi bu yaxşı ya pisSene vele başa salımda. Biri var şirniyata vurdyğumuz vanil (toz şeklinde paçkalarda olur) birde var vanilya özü. O da eyni şirniyata zada vurulur ama bunun kimi duru kıvamda olur bir çay qaşığı zad qatırsan.
Bu keçibuynuzu özü de mence keçibuynuzu meyvesinin suyudu nedi bele birşeydi ama pekmezi deyil ona göre dadı eledi can. Onu mence direkt yemirler. İndi yatıram birazdan duranda sene hem burdan aldığımız keçibuynuzu pekmezinin şeklini göndererem hemde türkiyeden sifariş elediyimiz
Yaxşı can kocam axşam gələndə deyərəm alar çox sağ ol. Çox yandırır ? Bel üçün olanından istifadə edirəm həmişə onun kimidisə dözmək olarCan evdə banka qoymağa adam tapmıyanda ya da banka olmuyanda bilirsen neyne? Aptekde qarçiçnik satırlar onnan aldır. Pochti eyni effekti verir. Qaynar suya salıb qoyursan küreyive ağrıyan yerlere. 15 döze bilirsense 20deq qalır. Olur ela. Menim küreyimi o sağalttı özde bir defeye.
Quzum yaxşı şeydir çox xəstəliyin dərmanıdır, astma, bəlğəm, öskürək daha bir çox şeyin dərmanıdır. Hələ deyəsən cinsi istəyi də artırırMen yene anlamadım.indi bu yaxşı ya pis
Yaxşı can kocam axşam gələndə deyərəm alar çox sağ ol. Çox yandırır ? Bel üçün olanından istifadə edirəm həmişə onun kimidisə dözmək olar
Qızlar neyniyirsiniz, mənim elə pis ürəyim sıxılır ki, hönkürə hönkürə ağlamaq istəyirəm. Mən evimizi istiyirəm, atamı istiyirəm, öz yerimizi istiyirəm
Mence bunları pekmez eliyir. Ama keçiboynuzu özü yox.Quzum yaxşı şeydir çox xəstəliyin dərmanıdır, astma, bəlğəm, öskürək daha bir çox şeyin dərmanıdır. Hələ deyəsən cinsi istəyi də artırır
Men yene anlamadım.indi bu yaxşı ya pis