- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 41
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.821
Wukur quzum. Urekbulanma yavaw yavaw guclenir, wam qoyuram biraz yungullewir, esas odu ki hele qusmuram. Vaginadaki sepgim de azalir sodali suynan ger gun yuyuram deye yegin.gelen hefte gedecem hekime insallah. Sende necedi veziyyet?
He eledi direm aa yatti yerine qoyan kimi durur agliyir tezeden istiyir bele bele oyun oynuyurug butum gunuAy qız bizim gelinde de eleydi. Kapli kapli gelirdi. Uşağ içe içe yorulub yatırdı. Dururdu tezden içirdi yorulub yatırdı. Ele ele açıldı sora.
Massaj ele, bol su ic, ve gunduzleri yat sudun coxalacaq. Mikkildayan kimi sal agzina))))He yavash yavash bashliyib bugunden ama heleki tutur buraxir ama en azindan tutir evvel onuda elemirdi2 saniyeden bir vermekden bir doshum uje cezdi yandirir,bugun hekim gelmishdi baxdiki sudum yoxuymush derman yazdi dedi sudun fishqirmalidir bu nedi
Cindirlar ac getirmirdilerde qaynanam deyinirki ushagimizi oyreshdiribler yemeye demiyiblerki dosh oyredek,bugun hekim gelmishdi eve dedi yemek qetiyyen verme,ginekoloqumda qaynanama demishdiki yazigdi yemek vermiyin qaynanamda netden oxudu smes terkibinden palma yagi zad variymish deli olduYalan deyir elə deyir ki, canının dərdindən smesi dürtsün uşağın ağzına. Elə çoxbilmişdilər, canım bilmədim nəyi deyirsən məmə ucu çıxardan deyirsənsə boş şeydir, mən də almışdım. Sən eləcə döşü birbaşa ver uşağa, öz də döşün iriliyinin dəxli yoxdur. Bir də ki, can uşaq ac olanda qoyma smes versinlər birinci döş ver. O özü ucunu da çıxardacaq, südü də çəkib gətirəcək. Dediyim kimi rahatlığa öyrənsə çətin olar sonra sənə
Insallah xeyre elamet olar bunlar quzum. Esasen ayb kecdikden sonra bawlayir belirtiler, ama qrip bogaz baw agrisi bunlar hamile qalan kimi olur. Baw agriya gore paracetamol ic quzum onun ziyani yoxdu, men 2 gunnen bir icirem migrenime gore.Salam qızlar necesiz? Menim de xesteliyim keçib getmedi bi türlü öskürmekten yoruldum
Şeliş veziyyet belede. Dünennen qeribe üreybulanmam bide baş ağrım var keçmek bilmir. Yeqin öskürmeydendi.
Qarnımda belimde de ağrı zad yoxdu. Ancaq ağ axıntım var
Dunen gece aldirdim kocama molokososdu nedi bugun hekim dienden lazim deyil bukdum gonderdim qaytarsinSalam qızlar necəsiz?? Bu yeni il deyən heç birimizə düşmədi hamı ağrıyır. Allah köməyiniz olsun. Mənim dünəndən bəri sancım var çox qorxuram.LeylaJ həkim nə iynəsi yazdı sənə Allah kömək olsun inşallah bəbişə heçnə olmaz. minik_prince necesen? Neynirsən? Oğlan uşaqları biraz tənbəl olur ama inşallah əmər. Məndə nadkladka ilə vermişəm 1ay bir ziyanı yoxdu
Heye adamim hec telefon yadina dushmureeeminik_prince Aytəncim necəsən, minnakın necədir. Daha vaxtın olmur gəlməyə : ) arada vaxtın olsa bizə özündən minnakından xəbər ver
Can cox sagol Aytenim❤❤❤Salam qızlar. Neçe vaxtdı baxa bilmirem, kefime düşende girirem. Öncelikleminik_prince seni tebrik eliyirem. elinde ovcunda qalsın, atalı analı, sağlam böyüsün inşAllah. Sonra LeylaJ seni de tebrik eliyirem. ALLAH berk elnen versin inşAllah. Sağ salamat qucağına alasan. can09e Hiranur83 Judy_K ve s. Siz nasılsınız? Tek tek etiketliye bilmedim hamınızı. @jale_nur sen de xoş gelmisen. Judy.nin bacısıyam)) xırdalanda qalırsan diyesen sen de) ele men de xırdalanda qalıram.
Adam nece masaj elesine etim tokuler:) siz necesiz?nenirsen?burda ne bash verir?hamsini oxuya bilmirem kiminse bosh vaxti olanda mene bir ozet kecsinnnnnn:///////hekimlerden hamilelikden neynemisiz falan?Massaj ele, bol su ic, ve gunduzleri yat sudun coxalacaq. Mikkildayan kimi sal agzina))))
Sukur.mende agirlasram indiden arxam qabagim agryir.mende 72 sabunla yuyunuram.Wukur quzum. Urekbulanma yavaw yavaw guclenir, wam qoyuram biraz yungullewir, esas odu ki hele qusmuram. Vaginadaki sepgim de azalir sodali suynan ger gun yuyuram deye yegin.gelen hefte gedecem hekime insallah. Sende necedi veziyyet?
İki gunde gozleyek gorek ne gosterir
He eledi direm aa yatti yerine qoyan kimi durur agliyir tezeden istiyir bele bele oyun oynuyurug butum gunu
Insallah xeyre elamet olar bunlar quzum. Esasen ayb kecdikden sonra bawlayir belirtiler, ama qrip bogaz baw agrisi bunlar hamile qalan kimi olur. Baw agriya gore paracetamol ic quzum onun ziyani yoxdu, men 2 gunnen bir icirem migrenime gore.
Hə ye can o nə havaydı elə, ama mən doğrudan xəstələnmişəm. O gün baxdım günəş çıxıb, mənim də birdən gicliyim tutdu. Durdum kuxnanın pərdəsin çıxartdım, şüşəsin sildim onda soyuq oldu.Bu gun hava adami bele edir deyesen, men de senin gundeyem
Hələ harasıdır, qoy qırxı çıxsın qanmağa başlasın, hələ görəcəkli günlər qabaqdaHeye adamim hec telefon yadina dushmureee
Gözün aydın can atalı analı böyüsün İn şə Allah. Məndəki koska keçiboynuzu pekmezi yazılıbQızlar salam necesiz.bacımın uşağı olmuşdu.neöe gündü ona başım qarışığ idi.Allah bizlerede qismet elesin.birde burda keçi buynuzu söhbeti gedib.menimde qaynanam bakıdan alıb qeribe dadı var evvel aptekden alanlara oxşamır.siz istifade eliyenim adı neydi?buda belke onandı
Hayirli sabahlar. Gunaydinlar:)Sabahınız xeyir
Qızlar salam necesiz.bacımın uşağı olmuşdu.neöe gündü ona başım qarışığ idi.Allah bizlerede qismet elesin.birde burda keçi buynuzu söhbeti gedib.menimde qaynanam bakıdan alıb qeribe dadı var evvel aptekden alanlara oxşamır.siz istifade eliyenim adı neydi?buda belke onandı