Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam qizıar necesiz????Ne var ne yox? LeylaJ hamilelik nece gedr?,, Judy_K sende veziyyrt necedi?,?agri sizi?
Wukur quzum. Urekbulanma yavaw yavaw guclenir, wam qoyuram biraz yungullewir, esas odu ki hele qusmuram. Vaginadaki sepgim de azalir sodali suynan ger gun yuyuram deye yegin.gelen hefte gedecem hekime insallah. Sende necedi veziyyet?

Massaj ele, bol su ic, ve gunduzleri yat sudun coxalacaq. Mikkildayan kimi sal agzina))))

Cindirlar ac getirmirdilerde qaynanam deyinirki ushagimizi oyreshdiribler yemeye demiyiblerki dosh oyredek,bugun hekim gelmishdi eve dedi yemek qetiyyen verme,ginekoloqumda qaynanama demishdiki yazigdi yemek vermiyin qaynanamda netden oxudu smes terkibinden palma yagi zad variymish deli oldu

Insallah xeyre elamet olar bunlar quzum. Esasen ayb kecdikden sonra bawlayir belirtiler, ama qrip bogaz baw agrisi bunlar hamile qalan kimi olur. Baw agriya gore paracetamol ic quzum onun ziyani yoxdu, men 2 gunnen bir icirem migrenime gore.

Dunen gece aldirdim kocama molokososdu nedi bugun hekim dienden lazim deyil bukdum gonderdim qaytarsin

Can cox sagol Aytenim❤❤❤

Massaj ele, bol su ic, ve gunduzleri yat sudun coxalacaq. Mikkildayan kimi sal agzina))))
Adam nece masaj elesine etim tokuler:) siz necesiz?nenirsen?burda ne bash verir?hamsini oxuya bilmirem kiminse bosh vaxti olanda mene bir ozet kecsinnnnnn:///////hekimlerden hamilelikden neynemisiz falan?

Wukur quzum. Urekbulanma yavaw yavaw guclenir, wam qoyuram biraz yungullewir, esas odu ki hele qusmuram. Vaginadaki sepgim de azalir sodali suynan ger gun yuyuram deye yegin.gelen hefte gedecem hekime insallah. Sende necedi veziyyet?
Sukur.mende agirlasram indiden arxam qabagim agryir.mende 72 sabunla yuyunuram.

Insallah xeyre elamet olar bunlar quzum. Esasen ayb kecdikden sonra bawlayir belirtiler, ama qrip bogaz baw agrisi bunlar hamile qalan kimi olur. Baw agriya gore paracetamol ic quzum onun ziyani yoxdu, men 2 gunnen bir icirem migrenime gore.

Yox can men qaynım uşaqlarınnan tutdum bu boğaz gelmesini qripi. 1heftedi elemediyim şey qalmıyıb hele tam keçmir. Qrip keçdi indi ürey bulanması baş ağrısu bide öskürek qalıb. qızdırmam olanda paracetamol içirdim onsuzda. Başımda bilirsen nece ağrıyır? Eyilib qalxanda alın hissem zonkluyur. Ama bele normal oturanda ağrı yoxdu.
Allah Şefa versin can

Qızlar salam necesiz.bacımın uşağı olmuşdu.neöe gündü ona başım qarışığ idi.Allah bizlerede qismet elesin.birde burda keçi buynuzu söhbeti gedib.menimde qaynanam bakıdan alıb qeribe dadı var evvel aptekden alanlara oxşamır.siz istifade eliyenim adı neydi?buda belke onandı

Bu gun hava adami bele edir deyesen, men de senin gundeyem
Hə ye can o nə havaydı elə, ama mən doğrudan xəstələnmişəm. O gün baxdım günəş çıxıb, mənim də birdən gicliyim tutdu. Durdum kuxnanın pərdəsin çıxartdım, şüşəsin sildim onda soyuq oldu.

Gözün aydın can atalı analı böyüsün İn şə Allah. Məndəki koska keçiboynuzu pekmezi yazılıb

Salam can. Tebrik eliyirem ALLAH sağlıqlı ömür versin balacaya. Seninçün olsun. Bizim türkiyeden getirdiyimiz keçiboynuzu pekmezinin adı seyidoğludu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…