Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qripi deyrsense hee.ama vajina yox yara icindedi mantarmi desem ne desem hpv da bir yanan. dogum olanan sora ciddiice mualice alacam
Ayy bu mantar mende de var, sepib oram emelli, sodaynan yuyundum, prokladka zad qoya bilmirem surtur incidir(( insallah ayagim duwer, onu deyim ki, cox adama elim ayagim duwub bele deyirler)) inaniram ki burdaki qizlarima da duwecek.

Urekbulanmalarim bawlayib qizlar, amaaaa bu defe tedbirli oldum. Hekimim wam demiwdi turkiyeden getizdire bilsen o yaxwidi deye, men de getizidirdim, ureyim bulanan kimi qoyuram 15 deq ye kecir. Insallah bele de davam eder, hele cox guclu deyil bulanmam bilmirem sonra da bele tesir edermi. Bir de o gun hekime gedende mene wam yazmiwdi komekcisi, indometacin dedi 5 gun ele, lekelenmeye gore, bu gun seher eledim, cox pis oldum baw gicellenme verdi gozum qaraldi hekime dedim dedi onda eleme saxla.

Ayy bu mantar mende de var, sepib oram emelli, sodaynan yuyundum, prokladka zad qoya bilmirem surtur incidir(( insallah ayagim duwer, onu deyim ki, cox adama elim ayagim duwub bele deyirler)) inaniram ki burdaki qizlarima da duwecek.

İnşaAllah gözelim temiz üreyin var inşaALLAH düşecek :)

Quzum etrafli melumat ver gorum, bizde satilmir? Aptekde? Hardan tapmaq olar?
Can var e Leylam çox bahadır, 400 qr 17 manatmı nəmi belədir heç bilmirəm e bəlkə orda da bahadır, ama orda yayqındır deyirəm bəlkə orda ucuz olar. Bir də ki, pesoğunun növləri çoxdur qatqılı olurlar olar ucuzdu beş manata zada var. Mənə sırf stevia lazımdır qatqısız, o da bahadır

Canım eyni qiymetdi. Bax.

Sen yerini de mene wekli zadi varsa at aliram men. Harda yawayirdin sen?

LeylaJ can e Leylam Allah razı olsun. Mən vasmoyda oluram, marketdə də olur, aptekdə də olur. Amma mən deyirdim ki, yəni ucuz olsa yerin eliyim ömürlük alım. Yoxsa bir dəfə və ya iki dəfə özüm də alaram. Ömürlük onu ala bilmərəm nə yalan deyim. Ona görə başın buraxdım. Allah o saf ürəyinə görə versin canım mənim, verəcək də İn şə Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…