- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.021
Yox can kimyasaldan falan deyil mendede ele olurdu sen yene taxshisan 5 gun diirsen mende 1 zeif 2 gelirdi 3 vse yoxuydu ona gore men 3 gun uje ilishkiye bashlamishdim 1 ci defe ele olanda qorxmushdum hekim orami burami yoxladi dedi hecneyin yoxdu senin normalin budude bedenin bu qederini cixardir ozde men dushunurdumki cox xestelenmek yaxshi bisheydi demishdi senin normalin budu qorxma indide men sene diim qorxma:)he xestelendim ama gecikmedim. men qiz vaxtinnan gecikirem hemwe 4 5gun arxaya atram 34 35gunnen bir olur bat. yani gecikecem yene sanmwdim ama bu defe 30cu gununde saatina kimi oldum. ama maydaki kimyasaldan sonra mende 3aydi qanama az olur bilmirem niye. hiss edilecey derecede azalb hemwe 1ci gun zeyf 2 3cu gun normal 4cu gun azalrdi 5ci gun uje az az batrdi. indi ama 1ci gun zeyf 2ci gun normal 3cu gun az az batr 4 5e kimi. yani kesilmir yenede 5gun gelr ama gunluk ped qoysam da bes eder 6saata, bele deyim. bilmirem kimyasaldandi ya ne meseledi
InshAllahAMİN İNşAllah. Xeyirlisi ne vaxtdısa o vaxt gelsin inşAllah
düz deyirsin canım :) saymadı görmezden geldi yoqmuşam kimi davrandı, maraqlanmadı :)men senin ilgilenmedin sen menle deyen dilini yerimmilgilenmedin deyil, maraqlanmadin vecine almadin saymadin gormezden geldin yoxmuwam kimi davrandin" kimi azeri qizi triplerine gir burnunnan getr
men senin ilgilenmedin sen menle deyen dilini yerimmilgilenmedin deyil, maraqlanmadin vecine almadin saymadin gormezden geldin yoxmuwam kimi davrandin" kimi azeri qizi triplerine gir burnunnan getr
düz deyirsin canım :) saymadı görmezden geldi yoqmuşam kimi davrandı, maraqlanmadı :)
hem men gözleyirem, yazdığımda hemişe tesdiqlemenizi sağ ol, yahşı olasan ay balam
Buraya yazdıktan sonra, uzanmışdım, uyuyakalmışım. Çocuk da kalmış tek başına hiç bir şey hiss etmeden uyumuşum o yüzden burayı sevmiyorumstres sıkıntı o vakit biraz rahatlamayı dene duş falan yat uyu sessiz sakin yerde oğluşu da al qoyun qoyuna
Hə quzum məyan kökü bilirəm, özündən şirindir o bitki bal kimi, bəlğəmi də sökür o. Bax gör ağlıma gəlirdi heç, sağ ol quzum Allah razı olsun.Hiranur83 biyan koku deye bir sirop var o vaxtin nene baba vaxtlarinnan ewitmemiw olmazsan. solodky sirop da deyrler. ozde ele pul da deyl qepik quruwa. men son defe aldranda 70qepiye aldi yoldawim. biraz oskurey problemi var qoxulara qarwi alergiya soyuqlama hamsi yiqilir ust uste qiw chixinca oskurur. men onnan aldirdim gunde 1x/q verirdim sinesin yumwaltdi hemde oskureyin yungullewdirdi. hemde tebii weydi dermani qatqisi yoxdu plus wirindi tezyqin yoxdusa ozunde iche bilersen. gunde 2 3defe chay qawiqi ile qoy aqzina yarimsaat su chay meyve filan hechne yemesin. yungulvari oskureydise kechecey.Allah sebeb salsin wefa versin
2007den xestelenen adamam hech teze bawdiyan vaxtlarimnan bu qeder az olmurdu bu nedise teze weydi son 3aydi varYox can kimyasaldan falan deyil mendede ele olurdu sen yene taxshisan 5 gun diirsen mende 1 zeif 2 gelirdi 3 vse yoxuydu ona gore men 3 gun uje ilishkiye bashlamishdim 1 ci defe ele olanda qorxmushdum hekim orami burami yoxladi dedi hecneyin yoxdu senin normalin budude bedenin bu qederini cixardir ozde men dushunurdumki cox xestelenmek yaxshi bisheydi demishdi senin normalin budu qorxma indide men sene diim qorxma:)
düz deyirsin canım :) saymadı görmezden geldi yoqmuşam kimi davrandı, maraqlanmadı :)
hem men gözleyirem, yazdığımda hemişe tesdiqlemenizi sağ ol, yahşı olasan ay balam
Menim üzerimnen trip öyretme qıza :)can09e öğren ama bana atma başkasına at :)
saqol Nuwi Allah sennende razi olsun InwAllah ki iwe yarayarHə quzum məyan kökü bilirəm, özündən şirindir o bitki bal kimi, bəlğəmi də sökür o. Bax gör ağlıma gəlirdi heç, sağ ol quzum Allah razı olsun.
he xestelendim ama gecikmedim. men qiz vaxtinnan gecikirem hemwe 4 5gun arxaya atram 34 35gunnen bir olur bat. yani gecikecem yene sanmwdim ama bu defe 30cu gununde saatina kimi oldum. ama maydaki kimyasaldan sonra mende 3aydi qanama az olur bilmirem niye. hiss edilecey derecede azalb hemwe 1ci gun zeyf 2 3cu gun normal 4cu gun azalrdi 5ci gun uje az az batrdi. indi ama 1ci gun zeyf 2ci gun normal 3cu gun az az batr 4 5e kimi. yani kesilmir yenede 5gun gelr ama gunluk ped qoysam da bes eder 6saata, bele deyim. bilmirem kimyasaldandi ya ne meseledi
belke sende kimyasal kechrmisen. netde oxudum kimyasal gebelikden sonra regl gunlerinim uzanmasi ve ya qisalmasi miqdarinin azalmasi gorulen bir weydi yazr. plus men bu ay yeme kimyasal yawadim. ele gur xestelenen deylem hem qanim tezyqim awaqidi hemde laxtalanmam var deye ummietle ele guclu olan deyldim ama ozune gore bir rejimi varydi indi diqqetmi chekecey derecede azalmasi nese bir zad chixacaqina elametdi haydi kokusu chikarCan mende de tochno elediye. Mayda 1hefte gecikdim. Onnan sonra az xestelenirem tam da anlatdığın kimi evvel mende de 5ci gün temiz bitirdi. İndi 3cü gün temiz bitir. Neden olar göresen
belke sende kimyasal kechrmisen. netde oxudum kimyasal gebelikden sonra regl gunlerinim uzanmasi ve ya qisalmasi miqdarinin azalmasi gorulen bir weydi yazr. plus men bu ay yeme kimyasal yawadim. ele gur xestelenen deylem hem qanim tezyqim awaqidi hemde laxtalanmam var deye ummietle ele guclu olan deyldim ama ozune gore bir rejimi varydi indi diqqetmi chekecey derecede azalmasi nese bir zad chixacaqina elametdi haydi kokusu chikar
oktyabrda gedecem.dedi get 3ay sora gel. bele sualim olanda yiqram danwram kimyasalida demwem.demedi gel.mende nallari dikdim oturuyomHee kimyasal ola biler maydakı. Hekime zada gedeceysen?
Ay sagol mendede eleydi hemishe cox olurdu sora azalanda qorxdum eledimki onun hamileliye tesiri var goresen ele bilirdim az xestelenen adam cetin hamile qalir daha hekim yoxluyub deyince aytenim senin normalin budu qaldim bele yene inanmadimki axi evvel mende cox olurdu demishdi indi belesende hecneyin yoxdu 1 ci hamishligimdada az olmushdum hamish qalmishdim 3,4,6 ci gunler ilishki yapmishtig hamish qaldigim ay budefekindede az oldum 3,5 yapmishdig ona gore men shupheleniremki mende nese mens vaxti bu prosesler tutur eger sendede kesilibse ilishkide ol belke sende menim kimisen2007den xestelenen adamam hech teze bawdiyan vaxtlarimnan bu qeder az olmurdu bu nedise teze weydi son 3aydi varsen bu hamilelikden evvel ele azalmani hiss eledin? bele 2 3ay olub sende ya olanin odu?
Ona gore men size diyirem test eliyin diirsiz pis olurug hecne olmaz pis olun mende o qeder pis olmusham ama heftede 3-4 defe elemishem eliyinki kimyasal kecirdib kecirtmediyinizi anlayin...bide qaldi kimyasaldan sonra azalmani mendede gecikmeler olurdu onunla nese elaqesi ola bilerse olar gecikirdim sora az gelirdi ama yene dediyim kimi hekim demishdi normaldi bide biliremki o vaxtlarim kimyasal falan pla bilmezdi heddinden artig test edirdim aybashinin 1 ci gunu bele test edirdimki belke ustune gormushem qan analizine gedirdim 1 hefte it kimi olurdum kocam diirdi he yene ayin evvelidibelke sende kimyasal kechrmisen. netde oxudum kimyasal gebelikden sonra regl gunlerinim uzanmasi ve ya qisalmasi miqdarinin azalmasi gorulen bir weydi yazr. plus men bu ay yeme kimyasal yawadim. ele gur xestelenen deylem hem qanim tezyqim awaqidi hemde laxtalanmam var deye ummietle ele guclu olan deyldim ama ozune gore bir rejimi varydi indi diqqetmi chekecey derecede azalmasi nese bir zad chixacaqina elametdi haydi kokusu chikar
saqol Nuwi Allah sennende razi olsun InwAllah ki iwe yarayar
Sabahın xeyir can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?