• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum cok sagol. Cok kotu oldum ama sonra kendi doktorumla konustum, daha erken 6 haftalik icin norma dedi hatta erkek ola bilir dedi erkeklerde zayif oluyormus.
ben dedimm inşallahh hayırlısıyla sağlıklı gebelik o;)

ben size o günü anlatsam o bir haftayı anlatsam çok üzülürsünüz onun için anlatmıyorum üzmeyim sizi diye.. zaten hamilesiniz.. onun için diyorum sürekli iyi düşünün iyi olsun..
Rabbim verirse ki inanıyorum kızıma kardeş verecek, bu defa Rabbim verdi sağlıklı olacak her şey güzel diyeceğim.. :KK19:

ben dedimm inşallahh hayırlısıyla sağlıklı gebelik o:KK66:

ben size o günü anlatsam o bir haftayı anlatsam çok üzülürsünüz onun için anlatmıyorum üzmeyim sizi diye.. zaten hamilesiniz.. onun için diyorum sürekli iyi düşünün iyi olsun..
Rabbim verirse ki inanıyorum kızıma kardeş verecek, bu defa Rabbim verdi sağlıklı olacak her şey güzel diyeceğim.. :KK19:
Gecmis olsun canim, insallah, ben zaten hem iyi dusunen biriyim, kotu bi sey olursa da pes etmem asla, benim de basima neler geldi neler, ama pes etmedim devam dedim. Insallah senden de guzel haberler alalim kisa zamanda kuzum.

Geldim, dedi zeifdi urek doyuntusu(( bir hefteye yene gel artis yoxdusa saxlamaqin menasi yoxdu. Ama oz hekimime dedim dedi hele tezdi ona gore zeifdi. Bu uzi 6 hefte gosterdi.
Bu həkimlər niyə belədir ? Ölürlər yalandan adama gic gic xəbərlər vermək üçün. İnanırsan heç nə yoxdur, indi bir həftədən sonra get deyəcək düzəlib heç nə yoxdur. Əşi day bunu de ki, balacadırda hələ, yaxşı qoy səfeh səfeh şeylər desinlər adama, zəhləm gedir artıq belə şeylərdən. Mənim xalamın qızını da qorxutmuşdular ki, uşaq boruda alacağıq nə bilim nə. Bu da gəlib qorxurdu, dedim ay qız fikir vermə düşəcək o gerinə borudadı hələ. Heç nə boş yerə qiızın ürəyin sıxdılar. İndi Ma şa Allah neçə aylıq hamilədir çox Şükür

Gecmis olsun canim, insallah, ben zaten hem iyi dusunen biriyim, kotu bi sey olursa da pes etmem asla, benim de basima neler geldi neler, ama pes etmedim devam dedim. Insallah senden de guzel haberler alalim kisa zamanda kuzum.
amin canım inşallahh artık üzülmeyelim artık güzel şeyler olsun ;)

Yok kız sen minnakı tanımıyorsun, uyumuyorsa uzanmaz o sıkılır : ) ben de Allah muhafaza korkarım o uyumadan :KK66:
kız çocuk versin Rabbim herkesee :D
kuzum benim benim 5 6 yaşlarında yanında uyuyakaldığım olurdu.. daha küçükken yanıma alırdım ıhh mıh derdi uyku yok derdi, yatttt derdim :)) uyurduk beraber :)

kız çocuk versin Rabbim herkesee :KK70:
kuzum benim benim 5 6 yaşlarında yanında uyuyakaldığım olurdu.. daha küçükken yanıma alırdım ıhh mıh derdi uyku yok derdi, yatttt derdim :)) uyurduk beraber :)
Ahahaha Amin kız Amin :dua: çok istiyordum ya kızım olsun, saçlarını tarıycakdım, örücekdim, anne kız aynı giyinicekdik :21:

Geldim, dedi zeifdi urek doyuntusu(( bir hefteye yene gel artis yoxdusa saxlamaqin menasi yoxdu. Ama oz hekimime dedim dedi hele tezdi ona gore zeifdi. Bu uzi 6 hefte gosterdi.

Canım sen her diyene qulaq asıb özüvü de onu da üzme. Yaxşı düşün. Zeif döyünür deye üzülmekdense zeif de olsa döyünür diye sevin. İnşaALLAH artacaq sıxma canını

ben dedimm inşallahh hayırlısıyla sağlıklı gebelik o:KK66:

Canım benim ya güçlü boğam benim. :) aynen böyle olmak lazım :)

Yok kız sen minnakı tanımıyorsun, uyumuyorsa uzanmaz o sıkılır : ) ben de Allah muhafaza korkarım o uyumadan :KK66:

Canım mence o tekdi ve anladığım kadarıyla sen de onu parka zada çıxartmırsan o aktiv gün keçirib yorulmur ki günorta da yatsın. Bizden götür gün erzinde çox iş görende yuxumuz gelir yarım saat zad yatırıq günorta. Ama iş görmiyende dincelende öldür özvü o yuxu gelmiyecek :) uşaq da eledi ona göre yatmır can. Bağçaya getseydi yatardı

yani vermezse de sonu yok kuzumm Karalar bağlayamam... Alan da o veren de o insan olanın başına her şey geliyor iyi kötü.. sen de bir bugasın sen de öyle olmalısın :KK66:

Öyleyim zaten canım beklemedeyim. Hayırlısıyla ne zaman verecek inşaALLAH diye zamanını bekliyorum. O duyguyu tatmak istiyorummm :21:

Leyla canim uzulme sebr ele bax men gedendede qorxutmsdular ay turba hamileliyi ola biler dusmeye biler falan filann.ne oldu?15 gun sonra getdim bebis yerine gelib.esas odu doyunur.guclenecekde.hekimlerin adetidir qorxutmaq.mende var urek doyuntusu cunki menim hesablamama gore 7 hefte 6 gundu ama onlara gore 6 heftedi.insallah en qisa zamanda esideceksen her seyin normal oldugnu.vapse bizim hekimler qicidir dedim ilk hamileliyimdi heyecanliyam falam inan hec ureyine qulaq asdirmadi 3 saniye bir ses verdi musbetdi vse.

Sabahiniz xeyir. Qizlar desteyiniz ucun coox sagolun, Allah ureyinize gore versin. Oz hekimimnen daniwannan sonra rahatladim, 6 hefteye gore normaldi dedi, hele tezdi, 7-10 gun kecsin artacaq. Hemde qusursan deyir demeli orda inkiwaf edir .

Back