• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SerAy12 SerAy12 eslinde mende ara vermishdim ama pik vaxtlari olmushdum bax aybashinin 3,6,9,10,14,15,16,17,19,22,24 vse men bu 14.15.16.17 de tutuzdurmushdum 16si yumurtlamishdim diesen yumurtlamamishdan once lazimdi mutleq bizfe ne zamanin deqiq oldugunu bilmediyimizcun hergun etmeliyik

Aaaaa hecne olmaz quzum bu ay senindir insAllah:dua:demekki psikolojikdir elametler eslinde psixolojikde deyil cunki mendede onceki ay ele olmushdu tez tez sidiye getmekle elametlerim gelmishdi demishdim 100% hamileyem xestelenmishdim 2 ci ay yene elametler gelmishdi ayten ozun ozuve edirsen dedim ama hamish cixdim:bicak:vucudun ozunu hazirliyir:KK19:mene bax indiden diim xestelen qutar qutaran kimi six ilishkiye bashla mutleq
He eslinde öz özümede elemirdim.çünki fikirleşmirdim.beynimede takmıyodum.iyden o qeder narahat oldum ki atdım özümü çöle.ne bilem qismet.gelen ay 1 ilimiz bitir.hemde ay başımnan üst üste.belke onda olar nese

SerAy12 SerAy12 eslinde mende ara vermishdim ama pik vaxtlari olmushdum bax aybashinin 3,6,9,10,14,15,16,17,19,22,24 vse men bu 14.15.16.17 de tutuzdurmushdum 16si yumurtlamishdim diesen yumurtlamamishdan once lazimdi mutleq bizfe ne zamanin deqiq oldugunu bilmediyimizcun hergun etmeliyik
Bizde evvel sıx ilişkiynen tutuzdurmuşduğ

Bizde evvel sıx ilişkiynen tutuzdurmuşduğ
He bu ayda six ilishki edin hamile qalmagin garantisi six ilishkidir..ama men istiyirdim test eliyesen belke yene 2 xett cixacagdi uje hekime gederdinki menim bashima bele bishey gelir sende elemedin hayasiz budefe aybashinin gununu falan yadinda saxla adet periodun ne qederdir?

He bu ayda six ilishki edin hamile qalmagin garantisi six ilishkidir..ama men istiyirdim test eliyesen belke yene 2 xett cixacagdi uje hekime gederdinki menim bashima bele bishey gelir sende elemedin hayasiz budefe aybashinin gununu falan yadinda saxla adet periodun ne qederdir?
Ne bilim her defe deyişir bu ay 11i oldumsa o biri ay tez olmalıyam.uje o qanları görenden sonra teste hayafım gelir

Shuyut bilirsen prolaktini nece qaldirir:/ shuyut,uzum encir bunlardan biraz uzag dur,men agzime bele vurmurdum ama sezonu oldu die ozumu saxliya bilmedim ama sen saxla:KK73:
Cox yemirem ele medem tutan kimi bi baw atiram agzima. Prolaktine gore her gun derman icirem. Bu geceni adam kimi yatmiwam demek olar, 3-4 defe ayildim medemin yanmasina bir baw wuyud yedim yatdim)))

Cox yemirem ele medem tutan kimi bi baw atiram agzima. Prolaktine gore her gun derman icirem. Bu geceni adam kimi yatmiwam demek olar, 3-4 defe ayildim medemin yanmasina bir baw wuyud yedim yatdim)))
Heee medeve gore mense tuksuz shaftali doldurmusham xaladenike buz kimi olur qaytarmagim gelen kimi yeyirem kecir:-)mene bax prolaktine gore ne derman atirsanki?

Haqqinzda xeyirlisi olsun inshAllah harda size xeyirli olacagsa ordada qalin getmemishden qabag sagollash get:)onda getsez 1 aya zada gedersiz mekteb falan..habdi rayona?
Hə, getsək əgər ki, gedəcək kimi görünmürük : ( yoldaşım buranı istəyir : ( yəni hələlik məktəbdən qabaq hazırlığa getməlidir, bacım dedi ki, əvvəlcədən gətirib hazırlığa qoymasanız sonra məktəbə götürməyəcəklər. Ona görə gərək bir il qabaqdan hazırlığa qoyaq, yəni bir aya iki aya görək də. Getsə mən qaça qaça yox e uça uça gedərəm, çox üstünə getmirəm görək nə olur. Dua edin razılaşsın gedim, burda qala bilmirəm : (

Hə, getsək əgər ki, gedəcək kimi görünmürük : ( yoldaşım buranı istəyir : ( yəni hələlik məktəbdən qabaq hazırlığa getməlidir, bacım dedi ki, əvvəlcədən gətirib hazırlığa qoymasanız sonra məktəbə götürməyəcəklər. Ona görə gərək bir il qabaqdan hazırlığa qoyaq, yəni bir aya iki aya görək də. Getsə mən qaça qaça yox e uça uça gedərəm, çox üstünə getmirəm görək nə olur. Dua edin razılaşsın gedim, burda qala bilmirəm : (
Allah ureyive gire versin nece arzuluyursansa inshAllah elede olsun❤

Oz yeriniz hara bilmiyorum ama hayat sana hep guzellikler versinn.. her sey istedigin kimi olsun. Sen gonlumde yer ettin. Hakkinda hayirlisini diliyorum.
Öz yerim elə yenə Azerbaycandır, sizlere de İn şe Allah, sizlerin de benim gönlümde yeri ayrı, benim için de kolay olmıycak sizlerden ayrı kalmak. Çok alışdım sizlere

Sata gore yeni aybashinin ilk gununden hesabliyirlar axi o hesablamayla uzinin hesabladigi hefte ust uste dushur???eger uzide ozu baxirsa men meslehet bilmezdim ozele gedesen qoy ozu baxsin hekim ozu baxib mualice edende yaxshidi herdheye diqqetle baxir yox eger uzist bashqasidisa onda istediyin yere gede bilersen
Aha uzi ile ayb vaxti ust uste duwur. Yox hekimim ozu baxmadi, uzide baxan dedi tuta bilmirem doyuntunu, men kecen il de hamile olanda getmiwdim germanda uziye orda cox tez esitmiwdik ve hetta sari rengde gorsenirdi bu uzi aparati bele bawa duwdum ki kohnedi ona gore ne reng var ne bir wey, ele ancaq kese gorsenir hec bebes de gorsenmir. Evimizin altinda merkezi klinika var duwub orda soruwacam ve yegin ele burda uziden kececem yene, 10 gun gozleye bilmerem.

Back