• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee inshAllah can be nie bele tez getfin?gec mayalanma olub diesen he?
Yoo gec olmayib, ayb ma 9 gun qalmiw test ve qanda cixmiwdi. medem yanir 2 gundu ona gore getdim getmiwken dedi gel baxaq urek doyuntusune. Nese xowum gelmedi oranin uzisinnen. Hec bilmirem 10 gun sonra da ora mi gedim yoxsa ozele.

Yoo gec olmayib, ayb ma 9 gun qalmiw test ve qanda cixmiwdi. medem yanir 2 gundu ona gore getdim getmiwken dedi gel baxaq urek doyuntusune. Nese xowum gelmedi oranin uzisinnen. Hec bilmirem 10 gun sonra da ora mi gedim yoxsa ozele.
Yaxşı olmadın Leylam : ( Allah köməyin olsun

Qızlar yoldaşımla oturduq dərdləşdik bir az. Biz kira oturduğumuz üçün çox şeyi çatdırmaq olmur. Özünüz də bilirsiniz çətindir, öz yerimizə dönməyə qərar verdik. Uşağın məktəb vaxtı çatır, bizə rayonumuz rahat olar. Ora getsəm bura girə bilməyəcəyəm, və sizi çoooox çoooox özləyəcəyəm. Bir müddətlik təbii, sonra yenə gələcəyəm, amma bu nə zaman olar bilmirəm. Odur ki, haqqınızı halal edin, məni unutmayın olarmı. Hə amma hələ yoldaşım fikirləşir, getməyə də bilərik. Görək son qərar nə olacaq, amma kocişim buranı istəyir. Düşünürük hələ, haqqımızda xeyirlisi : ) gözləyək görək həyat bizə nə gətirəcək : )

Satinlada 6 heftlik olur?tam 7 de getsen gorseder yeni tez olmaz mende 7 de gorsenmishdi urek doyuntusu falan he ozelin uzileri qedhengfi dopler qeder deqiqdir

Qızlar yoldaşımla oturduq dərdləşdik bir az. Biz kira oturduğumuz üçün çox şeyi çatdırmaq olmur. Özünüz də bilirsiniz çətindir, öz yerimizə dönməyə qərar verdik. Uşağın məktəb vaxtı çatır, bizə rayonumuz rahat olar. Ora getsəm bura girə bilməyəcəyəm, və sizi çoooox çoooox özləyəcəyəm. Bir müddətlik təbii, sonra yenə gələcəyəm, amma bu nə zaman olar bilmirəm. Odur ki, haqqınızı halal edin, məni unutmayın olarmı. Hə amma hələ yoldaşım fikirləşir, getməyə də bilərik. Görək son qərar nə olacaq, amma kocişim buranı istəyir. Düşünürük hələ, haqqımızda xeyirlisi : ) gözləyək görək həyat bizə nə gətirəcək : )
Haqqinzda xeyirlisi olsun inshAllah harda size xeyirli olacagsa ordada qalin getmemishden qabag sagollash get:)onda getsez 1 aya zada gedersiz mekteb falan..habdi rayona?

Oz yeriniz hara bilmiyorum ama hayat sana hep guzellikler versinn.. her sey istedigin kimi olsun. Sen gonlumde yer ettin. Hakkinda hayirlisini diliyorum.

Haqqinizda xeyirlisi canım.şeher çox bahadı.her şey çatdırmağ mümkün deyil.hemde uşağada yaxşı olacağ mence.

Satinlada 6 heftlik olur?tam 7 de getsen gorseder yeni tez olmaz mende 7 de gorsenmishdi urek doyuntusu falan he ozelin uzileri qedhengfi dopler qeder deqiqdir
Sualini bawa duwmedim quzum. Bu vaxta kimi ozele gedirdim, hekimimi deyiwdim o da dovletde iwleyir orda uzi eletdirir. Daniwacam ki uziye ozele gedim. Onsuz emeliyyata da ozele gedecem.

Sualini bawa duwmedim quzum. Bu vaxta kimi ozele gedirdim, hekimimi deyiwdim o da dovletde iwleyir orda uzi eletdirir. Daniwacam ki uziye ozele gedim. Onsuz emeliyyata da ozele gedecem.
Sata gore yeni aybashinin ilk gununden hesabliyirlar axi o hesablamayla uzinin hesabladigi hefte ust uste dushur???eger uzide ozu baxirsa men meslehet bilmezdim ozele gedesen qoy ozu baxsin hekim ozu baxib mualice edende yaxshidi herdheye diqqetle baxir yox eger uzist bashqasidisa onda istediyin yere gede bilersen

Caaan sizin üçün nece xeyirlidise ele edin inşAllah. Ama dArıxacıyug sensiz. Öyreşmişik sene :KK200:

Qızlar sabahınız xeyr seher guya test eliysiydim.gedim gördüm ki xestelendim ele bil krant açmısan sel gelirdi:sinirli:
Aaaaa hecne olmaz quzum bu ay senindir insAllah:dua:demekki psikolojikdir elametler eslinde psixolojikde deyil cunki mendede onceki ay ele olmushdu tez tez sidiye getmekle elametlerim gelmishdi demishdim 100% hamileyem xestelenmishdim 2 ci ay yene elametler gelmishdi ayten ozun ozuve edirsen dedim ama hamish cixdim:bicak:vucudun ozunu hazirliyir:KK19:mene bax indiden diim xestelen qutar qutaran kimi six ilishkiye bashla mutleq

Back