• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler canim.aramizda turkde var @can09e konusa konusa azericeyi soktu :KK70: sende katil istersen.

:oha:  :KK57: sevdim seni kızzzz... Birebir eyni şeyleri yazmışıq :oops:kalp kalbe karşıymışşş:KK68: bazı kişiler de baksın bakalım insanlarla uyumsuz benmiymişim:KK33: adı lazım deyil baş harfi A:p

Bu söhbetin yekununu qoyaq. Seherden menasızca uzandı menasızca da uzanmağının sebebi Aytenin meni heç başdan anlamamasıymış mene indi çatır o. Ayten men sakarlıq diyende qab qacaq qırmağı neyise dağıtmağı nezerde tuturam sense çolaqlıq deyende vehşiliyi nezerde tutursan. Raylı şkafları çırpmaq feni şkafa tullamaq qapını berk çırpmaq. Bu sakarlıq deyil ay başuva dönüm bu vehşilikdi bizim dediyimiz anlatmaq istediyimiz tamam başqa şeylerdi. Men qabı stola düzende uzaqdan diyanım tulluyum elbette sınacaq. Ama ehtiyatnan getirmey istiyirseb ya götürmey istiyende elinnen sürüşür nese olurda düşür yere. Bu uje ayrı mesele. Sen dediyivi düzeltmek olar. Qızın hele 19yaşı var o bunları qesden edirse anan alsın eline sopayı size elediyi muammeleni elesin. Evlenene qeder sennen de titiz seliqeli olacaq (çünki sen sakar olacaqsan o ayrı). Bilerekden elemirse yani burdaki sennen başqa herkes kimi, ona artık diyicek bişey yok geçmişler olsun minik_prince minik_prince
Yox quzum sen meni hecde yanlish anlamamissn sohbeti baglamag istiyirsense bagla ama cevirme sen kocamda olan deyishiklikleri dedin mende sene neyin deyishildiyini soyledim bizim sohbetimiz kicamdan yox sizin kimi olan bacimdan gedir bu qeder sadece sizin dilinizce desem ozunden asili olmayan sakarligindan(colaxligindan)

Ay qız ciddi ciddi dedin demirem ee. Nermin demiş sen başdan başqa şey diyirsen biz başqa şey. Biz ik diyirüy sen bik diyirsen. Didiyivi de yeridirsen. Nermin yazdı axır ki. Yoldaşınnan bacın bile bile ehtiyatsız eliyirler biz dediyimiz ise 80-90% insanda görülen haldı.
Aaaa siz her zaman sehv olduunuzu anliyanda bele sohbeti firradirsiz?nermine yoldashimda olan deyishiklikleri dedim onun vura ne aidiyyati bacimsa sixin kimide sohbetde bundan gedir bile bile nie eliyir harda tazmisham bile bile edir?yszmisham diqqetli olsa elemez sizde diirsiz insanin ozunden asili deyil indi sohbeti apardiz hara cevidzi

Kiz niye duzelmrki?omur boyu qab qacaq qiracaq deyilikki :KK70: ama qab qirmaqda qeyri adi hadise deyil ola biler.şok olacakda hecne yoxdu burda ne varki? :dondurma:
Obu men bilmirem qizlardan sorushmag lazimdiki nie duzelmek olnurki die?shok olmagim aytenle nerminin insanin ozunden ssili dryil ve duzelmir demeyidir

Aaaa siz her zaman sehv olduunuzu anliyanda bele sohbeti firradirsiz?nermine yoldashimda olan deyishiklikleri dedim onun vura ne aidiyyati bacimsa sixin kimide sohbetde bundan gedir bile bile nie eliyir harda tazmisham bile bile edir?yszmisham diqqetli olsa elemez sizde diirsiz insanin ozunden asili deyil indi sohbeti apardiz hara cevidzi

Ay başuva dönüm bir sakitdeş gör ne yazmışıq. Sen dedin ki şkafın qapısı açıq olur tepiynen vurur bağlıyır düzdü?? Bunu bacınçun dedin. Şkafın qapısını tepiynen bağlamaq vehşilikdi. Neceki senin yoldaşımda düzeltdiyim dediyin şeyler kimi. Onu qab qacaq sındırmağa qatma. Yoldaşıvı özün atdın ortaya. Dedin ki insanın elindedi düzelde biler men yoldaşımı düzeltmişem. Dedim neyini düzeltmisen? Dedün ki bunu bunu. İndi de diyirsenki onu niye qatırsız bacımın söhbetine. Yaxşı bes sen niye qatdın bu söhbete? Söhbeti niye fırladaqki haqlı olduğumuz halda. yekunlaşdırmaq istiyirik.

Çolaq topal demekdi. Sen bacıva çolaq dedin mende onun tercümesini. Eyer daha düzgün tercümesini bilirsense özün de. Şikest olmayan bacıva çolaq deyen sensen çünki:p
Aaa bacim shikest olsa men ona lag ederemki hahaha shikesti menim bacim ey camaat bir qolu olmadigiycun qablari salir qirir?:KK70:bele baci varsa hrlall:sampiyon:

Aaa bacim shikest olsa men ona lag ederemki hahaha shikesti menim bacim ey camaat bir qolu olmadigiycun qablari salir qirir?:KK70:bele baci varsa hrlall:sampiyon:

En başda men sennen 2defe soruşdum ki çolaq? Dedin he? Dedim çolaq niye diyirsenki? Ama day dan diye soruşmadım ki bacın şikestdi? Çünki ele anlamıştım ayıp olmasın diye ele soruşdum. Çolaqın tercümesi nedi türkçe?

Ay başuva dönüm bir sakitdeş gör ne yazmışıq. Sen dedin ki şkafın qapısı açıq olur tepiynen vurur bağlıyır düzdü?? Bunu bacınçun dedin. Şkafın qapısını tepiynen bağlamaq vehşilikdi. Neceki senin yoldaşımda düzeltdiyim dediyin şeyler kimi. Onu qab qacaq sındırmağa qatma. Yoldaşıvı özün atdın ortaya. Dedin ki insanın elindedi düzelde biler men yoldaşımı düzeltmişem. Dedim neyini düzeltmisen? Dedün ki bunu bunu. İndi de diyirsenki onu niye qatırsız bacımın söhbetine. Yaxşı bes sen niye qatdın bu söhbete? Söhbeti niye fırladaqki haqlı olduğumuz halda. yekunlaşdırmaq istiyirik.
Nie sakitleshime onsuzda sakitemde prosdo daha sozum qutardi ay Nermin sen ya mebim yazfiglarimi oxumursan yada ne bilim vallah men shkafin qapisini tepiynen irtmeyi size yazmishdimki sizi tesevvur ede bilmedim qacib qacib tepiynen ortursuz die ozde gulmek smaylikleriyben hele arxasincada yazfimki zaraftdiya heckim xetrine deymesin bacim ele edir harda yazmisham?:-)2cisideki insanda dryihsmek olur yazdimsen neyi deyishdin taxdin mende sene deyishdiklerimi yazdim

En başda men sennen 2defe soruşdum ki çolaq? Dedin he? Dedim çolaq niye diyirsenki? Ama day dan diye soruşmadım ki bacın şikestdi? Çünki ele anlamıştım ayıp olmasın diye ele soruşdum. Çolaqın tercümesi nedi türkçe?
Men turkcesini bilmerrm vallah azerbaycanca colax shikest menasinda dryil shikest qusurludu diirler mende dirrm bu nie deyir bacuva nie ele diirsen sorushaydinda eger estafrullah ele bishey lag eden viri varsa sorushuldugunda uzu quzarmaz herhalda gerek bacimin sheklini atim dogurdan ele bilersizki qusurludu qusurna lag edirrm:KK35:

minik_prince minik_prince quzum qripəm, öskürürəm falan deyirdin. Həkimə zəng vurmusan ? Hamilələrə bal olar olmaz bilmirəm, amma bal, limon, mülayim su qarışdırıb içə bilərsən. Elə xəstə cannan oturma quzum bir həkimə de

minik_prince minik_prince quzum qripəm, öskürürəm falan deyirdin. Həkimə zəng vurmusan ? Hamilələrə bal olar olmaz bilmirəm, amma bal, limon, mülayim su qarışdırıb içə bilərsən. Elə xəstə cannan oturma quzum bir həkimə de
Eledime dunen bal lap berbad qriplerdeb deyilem sadece qiciglanir bashqa hecbeyim yoxdu dayiyla danishdim eleme dedi tebii sheyler ele bide sesim batib badhqa hecneyim yoxdu

Back