• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee can bunun min dene sebebi ola biler birini yargılamadan onun niye bele elediyini bilmek lazımdı. Ve yargıladığın başına gelmeyince ölmeyeceksin. Bu faktdı :)
He biz heçde sen indiden gelnivin nece olacağını tahmin ettin mi? Özüvü ona görə hazırla sinirlerini aldır :)
Üç yandan qırarıq heç nə olmaz : )

Hiranur83 Hiranur83 MirAy92 MirAy92 qızlar baxın mende bele birşey var. Sizce güne ne qeder yiyey? Tesiri olar?
IMG_20180809_154643.jpg

İndi görürsüzde burda ters direşen men deyilem. Direşireme ama haqsız direşmirem. Haqlıyamsa sonuna qeder savunuram. Bide menim özümnen aslı deyil ortada haqsızlıq varsa nifret elediyim birini bele savunaram. Meselen Aytenin bacısını tanımıram ama ona zatafatca da olsa ele dimeyleri xoşuma gelmedi savundum. Haqsızlıq qarşısında susa bilmirem buda en kötü huyum. İnsan bilerekden sakarlıq elemir bezir özüne nifret eliyir ama elinde olmuyan səbəblerden eliyir. Şkafın qapısını qaça qaça gelib tepiynen bağlamaq yox elbetteki onun adı ne çolaqlıqdı ne sakarlıqdı o vehşiliydi uje. Ama bezen iş görende şkafın qapısını bağlamaq istiyende elinnen çıxır çırpılır o ayrı. Demeli bizim evde kuxna mebelimiz teze idi qapıları hamısı avtomatik bağlanırdı ne qeder zerbnen çırpırsab çırp gedib bağlananda asta bağlanırdı. Menim de elim öyreşib ona. Evlenennen sora kuxnaya teze girmişem qaynanam çay istedi stekan götürdüm qapısını bağlıyanda nece danq ses geldi çırpıldı reski. Dedim bağışdıyın elimnen çıxdı.elim o biri şkaflara öyreşib.Qaynanam da dedi ki qız çay vermek istemir diyesen. Yoldaşım da ordaydı. Dedi ki he mama bizde de yuxarıda avtomatik bağlananlardandı yeqin eli ona öyreşib. Bir de olmaz dedim üzr istedim. Yani bu da menim özümnen aslı deyildi.
@eski_arkadash Yazığım geldi gelecek gelnive. Yaxşıki men öz qudamı tapmışam uje. Gedib senin oğluvu sevse yırtarım o kızı ben. :sinirli:
He telim sondu cavab yaza bilmedim:-)hec men senin qizivi alaramki?dushunuremde 20 il sora oglum senin qizivi tanish edir menimle:-)oglum men sevgi adamiyam ama onun anasitla yola gede bilmerem curuder meni:-)botuk boyuk danishmiyag:)direshen men deyulki nen sadece size basha sala bilmirrmki siz istesez fuzele bileceysiz demek mende birdrn bire bele olmamidham sehetdr yszmishfim anbem canimiza okurdu ama haqliydi elimden nese dushende ya haraninsa qapisini cirpanda diirdiki fikrin hardadiki senin bacib dushunurdumki fuz deyir fikrim kuecede ushaglarin yanindafi:-)fikrim aglimda olanda hecneyi qirmirdim cirpirfim ve duzeldim oba gore siz neyuse elinize goturende men bunu sagsalamat aparmaliyam fiib diqqetnen qoysaz duxeleceysiz bu arada dirnaglarimi kesmishem herflere fikir vermeyin:-)

tam olarak anlayabildim mi emin değilim, ben de sana soracaktımm neyi bölüşemediniz aytenle diyee.. kısaca alabilir miyim tercümeyi :)

Canım Ayten kız kardeşine bişeyleri kırıp döktüğü için sakar diyor. Ama sakar değil de topal gibi. Daha bi kötü anlamda. Bende dedim ki niye öyle söylüyorsun onun elinde olan bişey değil ki. O da ona itiraz ediyor bişeyleri kırıp dökmemesi insanın elinde olan bişey diyor. Daha dikkatli olmalı ki kırılmamalı diyor. Ben hiç çatal bile düşürmedim yere diyor. Bende ondan aana sordum sen de bizim gibimisin yoksa Ayten gibi mi

Dogurdan sizde olani normal mende olani anormal kimi qebul edirsiz?ciddi sorushuram ya he ya yox????her shey insanin ozunden asilidi men bunu done done direm insanin ozunden asili olmasa men kocami duzelde bilmezdim herhalda
Sen bize anormal muamelesi elediyin üçün men sene ele yazdım. Ve sözümün üstündeyem. Yazmısan hamınız hekimliysiz. Mende başa salıram ki axının tersinr üzürsense o demek deyil ki sen düzsen. İndiye qeder elinden bir şey düşmüyübse de o demek deyil ki düşmüyecey. Bax men sene başa salıram. Meselchun neyese cox fikirli oldun ya da stressli esebi. Elinden birşey saldın. Kimse de eşitdi geldi yanıva ne diyeceysen? Diyeceysen ki bilmeden oldı. Cunki bilerek olmur onsuzda. (Sohbet bile bile cırpmaqdan qırmaqdan getmir. Nermin demiş bu vehşilikdi.) Sen elememisense o demek deyil ki elemiyeceysen hec vaxt. Bu ola biler yani. Olan şeydi. Eşşi neyse. Kef ele. Baglıyag bu sohbeti)

Herşey insanın özünnen aslı deyil çox şey insanın özünnen aslıdı. Xasiyyet davranışlar deyişe bilir. Deyişdire bilirsen. Menim kocam da evvel bezi şeyleri eliyirdi indi elemir. Demekki bu onun elinde olan birşeydi. Sen kocavun neyini deyişdirmisenki meselen?
Meselen maqnitli olan surmelerimi bagliyanda cirpmagini heyatim ya yavadh bagla yada qalsin ozu gefir yavash yavash demeynen duxeltdim,sora bisheyi getirende stolun ustune qoymag yerine dangafurung atmagi feni dabk fie shkafin icine atmagi yeni eyni shey oda dangafurung neyise yerine qoyanda harasinisa catlardi Shykurki duxeldi

K
He telim sondu cavab yaza bilmedim:-)hec men senin qizivi alaramki?dushunuremde 20 il sora oglum senin qizivi tanish edir menimle:-)oglum men sevgi adamiyam ama onun anasitla yola gede bilmerem curuder meni:-)botuk boyuk danishmiyag:)direshen men deyulki nen sadece size basha sala bilmirrmki siz istesez fuzele bileceysiz demek mende birdrn bire bele olmamidham sehetdr yszmishfim anbem canimiza okurdu ama haqliydi elimden nese dushende ya haraninsa qapisini cirpanda diirdiki fikrin hardadiki senin bacib dushunurdumki fuz deyir fikrim kuecede ushaglarin yanindafi:-)fikrim aglimda olanda hecneyi qirmirdim cirpirfim ve duzeldim oba gore siz neyuse elinize goturende men bunu sagsalamat aparmaliyam fiib diqqetnen qoysaz duxeleceysiz bu arada dirnaglarimi kesmishem herflere fikir vermeyin:-)
Kiz bele desene demekki sendede olub duzele biler he ama bu da anormal hal deyil

Oxuyub başa düşdük. Nolub hara hazırlaşırsan qaş qalırsan dırnaq kesirsen kişisel bakım)))
Neynirem seni menim gül kimi qudam var :) diyirsene diqqetli qoysa fikri orda olsa salmaz. Men en çox ele salmışam. Qabları yuyub qoymuşam silib yığmışam qırağa indi şkafa yığmalıyam. Asta asta götürürem içimde de dua eliyirem Ay ALLAH nolar düşmesin qoyum sakitce yerine derken düştü bile :(

Ayrıca hirsdenme nöş hirsdenirsen hamişsen sen bebişini düşün. Sen dedin anormalsız Ayten de dedi ki 5neferde beledise onda sen anormalsan biz normalıq. Çünki bunlar insanlık hali. Yene de deyirem sen qaynananla qalmamısan menim qaynanam da oğlaqdı. Sen bu xasiyetle 1hefte bele qala bilmezsen qaynanavun yanında. Başıva gelmediyiyçün bele rahat danışa bilirsen :)
Yox esebleshmedim sadece cox maragli geldiki dogurdan ele dushunurmu die?men o oglaqla tam 20 il bir yerde qalmisham her wiz ana yola getmir diib teselli vermishem ozume qaynanamda oglaqdi ama o normal oglaqlar kimi xeste titizci deqiqci deyil sohbet qaynanaynan yashamagdan getmirki bilirem problemler olur ama qaynana demirki ay bala heryeri cirpa cirpa gez menim bacim qaynabayla yashiyir ele ozum yashamish kimiyfim nece iliydi:-)

Back