- Konu Sahibi minik_prince
- #4.641
üşüttün mü acaba? ama erken de çatlıyor olabilir.. hayırlısı bakalım..
Yok üşüttüğüm zaman ishal olurum hep. Üşütme değil bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üşüttün mü acaba? ama erken de çatlıyor olabilir.. hayırlısı bakalım..
Uziye dusdun?gosterir 4 hrftrliyi?onda mendede gostererkiGeldim)) Sukur her sey yaxsidi, 4 haftalik. 12-13 gun sonra gel kalbini dinleyelim dedi, dostinex evezine baska derman yazdi, vitamin falan.
Ele onu dede.yenede hekiç demese bele vermeye getmsdim ama cox adam var idi novbe idi gozleye bilmedim iki gunen aora mikrob analii vermsem analizi almaha gedende vererem yada uziye duserem.tek testle emin ola bilmremKız sen gerey vereydin xq. Xq.siz wey olar? Caşıb ee bu hekimler lap
Cox sağol can. O senin güzelliğin hee inşAllah. Teki bebiş olsun gerisi boşƏslində arıqsan özünü pis hiss etmirsənsə, normal hiss edirsənsə, oynamaq lazım deyil bədənlə. Amma quzum şəkildə normal, çox qəşəng görünüdün e Ma şa Allah. Düz deyirsən mənim də bir dayımın yoldaşı ərə gələndə çox çox arıq idi. Uşaqlardan sonra dəhşət kökəlmişdi. Düzdü O indi nənədir day, amma cavanlıqdan kökəlmişdi. İn şə Allah sənin bəbəşin olsun, gerisi boş şeydir
He quzum uzide baxdi, ustden, dedi 4 heftelikdi.Uziye dusdun?gosterir 4 hrftrliyi?onda mendede gostererki
Hee mencede ver. Hem uziye gir hem qan ver. Deqiqleşdir. Hekime qalsa çox şey deyerE
Ele onu dede.yenede hekiç demese bele vermeye getmsdim ama cox adam var idi novbe idi gozleye bilmedim iki gunen aora mikrob analii vermsem analizi almaha gedende vererem yada uziye duserem.tek testle emin ola bilmrem
Insallah kuzum, sana da kismet olur ennn yakin zamanda insallah. Azericen de guzelmis bu aradaGözün aydın olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.. İnşe Allah yahşı olar her şey.
amin canım inşallah sağoll inşallah eylülde hayırlı haberi alırızInsallah kuzum, sana da kismet olur ennn yakin zamanda insallah. Azericen de guzelmis bu arada
Bes deyrler 6 heftede gorunur canHee mencede ver. Hem uziye gir hem qan ver. Deqiqleşdir. Hekime qalsa çox şey deyer
o zaman seninki Leyladan büyük sanırım 1 hafta falan .. ayy ne güzell çoğalıyor maşallah diğer aylara da miray judy sonraa beenBes deyrler 6 heftede gorunur can
o zaman seninki Leyladan büyük sanırım 1 hafta falan .. ayy ne güzell çoğalıyor maşallah diğer aylara da miray judy sonraa been
Quzum 4 heftelik gorundu mende hem de ustden baxdi.Bes deyrler 6 heftede gorunur can
salam qizzzdar nasilsiniz. goychaya er torpaqina getmwdim dunen gece gelmwem seher msjlarinizi oxudum mutlu mutlu xeberler aldim@HerSey_Guzel_Olucak quzum sevindim hamilesen ama sen gerek analizi gozduyerdina imkanim olsa bele hekimleri bir araya yiqib topuna bir gulle vurardim. her weyin savadsizi qebulumdu, hekimnen bawqa@Judy_K ay tutulmasinnan sonra metereohessasasdfgh insanlarin ekseriyyetinde senin kimi olub tezyiq oynamasi goz qaraltsi ureybulanma baw gicellenmesi. hamsi ayin hoqqalaridieger soyuqdeyme olmamisansa he birde qadinin her zaman baximli olmasi meselesine toxunmusuz. seninle raziyam bir kiwi ki qadin ancaq baximli olanda ona qaygi gosterir, hech olmasin daha yaxwidi. ama ozune vaxt ayirmaq baximli olmaq insanin caninda olmalidi. heves chox weydi. o ailede xowbextsense yoldawini sevirsense onsuzda hevesli ve baximli olursan. yoldawinin bawqasina meyl etmemesi uchun deyl, hevesin olduqu uchun. yani ne edirsizse ozunuzchun edin. evlendikden sonra yaxwi menada "ozunuzu buraxmiyin"ve bilin ki axarina buraxdiqiniz her wey gun gelir sel olur@Hiranur83 sen chox ozel insansan. kim senin xarici gorunuwun haqda ne deyir hech bir onemi yoxdu. sen vacib saymadiqin muddet erzinde. tessuf ki indiki zamanda ekser insanlar deyerli olmaqi unudub onemli olmaqa chaliwirlar. zer qedrini zerger biler bowuna demiyibler. biz bilirik senin ichini cholunu. tebii ki bizden ferqli duwune biler bawqalari. her kes aqilli olacaq deye bir qayda yoxdu
men hekime gedim, aya 35manat qebul pulu, pulu odeyim, 42adamnan misal atiram 35ci olum, ochretimi gozduyum, gelsin chatsin mene girim icheri, hekimde testime baxib hamilesen desin. sanki men iki xettin pozitiv olduqunu bilmirdim deye fikrini almaqa gelmwem. he desen ki qebul pulu evvelceden odenmeyen dovlet xestexanalarinda beledi yani istesen cibine pul basmaya bilersen ve s. burda artiq pula gore xestesine deyer veren hekim temasi achilir. pulunu odesen xq analizi uzi filan mesulyeti artir deye gonderir, odemesen get 1ay sonra gel. qılman demiw ne bilim vallahSalam qizlarim necesiz???❤❤❤❤menimde ilk hamileliyimde hekimim bibimiydi testin sheklini gostermishdim tezeden mene test aldirdi 1.20 qepiye ozu eledi uzi qan falan hecne elemedi demishdi hamilesen get 1 ay sonra gel yeni ele hekimler var
Quzum 2 ci xett gorurem men)) men de 9 gun qala elemiwdim gostermiwdi bele zeif, axwam yene ele ve her gun ele)) sabah da cixsa qan ver.Eki Görüntüle 2173937 qizlar burda ikinci xett neqativ olsa da kolge kimi gorunmelidi? xestelenme vaxtima hele 10gunnen chox var maraqa test etdim testin bolluqunnan ve bekarchliqdanklomifen istfade etmwem bu ay 23u ovu. baw verib sehv elemremse. hamilelik olsa ayb. 10gun qabaq bele silik gosterer? ya neqativ olandada kolge duwur?(gozlerimin HD keyfiyeti ile kamera bir olmaqidi uchun wekilde lap solqundu)
eslinde ozume soz vermiwdim ki ayb. gecikennen 5gun sora test edecem chunku hemwe 5 6gun gecikmelerim olur menim. ama ozume verdiyim sozleri tutmamaqi sevirem chunki mahçup olmadiqim tek insan ozumemyox dai elemiyecem birde ayb. gecikse(eledi)Quzum 2 ci xett gorurem men)) men de 9 gun qala elemiwdim gostermiwdi bele zeif, axwam yene ele ve her gun ele)) sabah da cixsa qan ver.