• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım mence de senin idealın 60-65di çünki boy balacadısa xırda sümüklüsen. Köklük sende çox bilinmez ama maksimum 65 yaxşı olar sene. Menim boyum 168di çekim 55. Senden ferqli olaraq iri sümüklüyem men
Hə 70-ə düşüm İn şə Allah, sonra kocişə çaktırmadan yenərəm aşağı : ) yox e quzum on kq kökəmsə bu 20 kq kök kimi görünür, qulaqlarım nələr eşidir kiloma görə, evdə yox ha, kənardan : (

65 anca canım manken değiliz ya arada 10 fark olsun... Sağlığın yerinde olsun da.. Beni yanlış anlamadın inşallahh. sen bi bahsetmiştin burda ondan dedim ben öyle..
Yok canım ne yanlış anlaması, burdakı her kesin düşüncesi çok önemli benim için, o yüzden dedim her kes düşüncesini yazarsa sevinirim, ayrıca cevap için teşekkür ederim :KK200: aslında hastalığım her kes tarafından bilinen bir hastalık, sadece kimseyi telaşlandırmak istemediyim için bahs etmiyorum. Yoksa söylerim canım ne olucak, zaten kilo almam da bu yüzden, İn şe Allah kilo verdikce, bir de beslenmeme dikkat ettikcr hastalığın iyileşe bileceğini söylüyorlar, kronik bir hastalık olduğu için öomürlük benimle ama dikkat ettikce bir şey olmaz diyorlar, hatta 100 yaş yaşaya biliniyormuş, yani ben duyduğumun yalancısıyım : )

Salam ay qizlar bu seherde trst eledim tund cixdi getdin hekim iki testede baxdi dedi hamilelikdi dedi xg analizne ehtiyac yoxdu.gelen hefte uziye dusecem
XG ANALİZİ nedir ? kan falan verdirmedi mi öyle şey mi olur? neyse hayırlısı 1 hafta daha bekleyelim bari..

Salam ay qizlar bu seherde trst eledim tund cixdi getdin hekim iki testede baxdi dedi hamilelikdi dedi xg analizne ehtiyac yoxdu.gelen hefte uziye dusecem
Şəlaləm bal pətəyim çox sevindim quzum, İn şə Allah sağ salamatçılıqla qucağına aldığını yazasan burdan quzum. Sağ əlin yerdə qalanların başına :KK200:

Hə 70-ə düşüm İn şə Allah, sonra kocişə çaktırmadan yenərəm aşağı : ) yox e quzum on kq kökəmsə bu 20 kq kök kimi görünür, qulaqlarım nələr eşidir kiloma görə, evdə yox ha, kənardan : (

Caan sen fikir verme onlara. Bele milletikde başqaları haqqında heçne bilmeden fikir yürüdürük. Kapa kulaklarını sen elelerine. Mükemmel de olsan danışacaqlar canım

Back