• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmure olmur Nushi boyumeyi bilir bunlar ancag kuculmeyi deyil kitayka qizlara vox cox paxilligim gelir:oops:
Quzum zarafat edirsən, ya düz deyirsən. Düz deyirsənsə boş ver, hər şey yoluna düşəcək. Adam var Allah uzaq eləsin yoxdur heç, adam da var silikon taxdırır. Bizdə isə özü böyükdür, çakma deyilik : ) mən doğüşdan sonra 96 kq idim, indi 80-lərdən qurtulmağıma az qalıb Allahın köməkliyi ilə. Bir də qızlar hamınızdan soruşuram, kocişləriniz kök xoşlayır ya arıq. Mənim kocam kök xoşlayır, kök deyəndə ki, deyir 70 kq ol bəsdir, ondan sonra qoymayacağam arıqlamağa, mən də deyirəm ki, sən deməklə deyil mənim boyum 155 dir 70 mənə çoxdur, heç olmasa 65 olum. Siz nə deyirsiniz, neçə kq mənə yaxşı olar. Əslində indi belə hesab edirlər ki, guya boydan on kq aşağı olmalısan, amma mən bu fikirlə razı deyiləm. Mən güzgüdə özümü nə vaxt bəyənsəm onda dayanacağam, fikirləriniz maraqlı olardı :KK66:

Quzum zarafat edirsən, ya düz deyirsən. Düz deyirsənsə boş ver, hər şey yoluna düşəcək. Adam var Allah uzaq eləsin yoxdur heç, adam da var silikon taxdırır. Bizdə isə özü böyükdür, çakma deyilik : ) mən doğüşdan sonra 96 kq idim, indi 80-lərdən qurtulmağıma az qalıb Allahın köməkliyi ilə. Bir də qızlar hamınızdan soruşuram, kocişləriniz kök xoşlayır ya arıq. Mənim kocam kök xoşlayır, kök deyəndə ki, deyir 70 kq ol bəsdir, ondan sonra qoymayacağam arıqlamağa, mən də deyirəm ki, sən deməklə deyil mənim boyum 155 dir 70 mənə çoxdur, heç olmasa 65 olum. Siz nə deyirsiniz, neçə kq mənə yaxşı olar. Əslində indi belə hesab edirlər ki, guya boydan on kq aşağı olmalısan, amma mən bu fikirlə razı deyiləm. Mən güzgüdə özümü nə vaxt bəyənsəm onda dayanacağam, fikirləriniz maraqlı olardı :KK66:
Yox ciddiyem demirem 75 taxirdim normaliydi menimcun indiyse 90 taxiram hamishliga gore:)menimde boyum 1.55 di toyumda 46 kqdum indi 58 kq olmusham kocam ölur bu halimcun diir hecvact qoymaram ariglayasan shekillerimi gosterir diir gor arig nece pis gorsenirsen mende ona diirem senin demeyinle deyilki men ozumu rahat hiss elemirem ama menim bisheyim var ne qeder kokelirem kokelim qarnim cixmir popom bide sinem yekelir qollarim ayaglarimin sumuyu itir yarashir ama men sevmirem:KK12:

Sen 1.55 se boyun 50-55 kq bilirsen nece yarashir ozumden bilirem ondan az olanda qashqaldaga oxshuyuram coxda olanda topa:mad:

Back