How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eyer hamileyemse 1 hefte tamam olanda baslayr belirtiler qizlar.mende uje aybasi okmaga 5 10 gun qalmis her seyu belirti sayirdim.kasik agrim ve sinemde agryr bunlar hec 1 heftedir var.ama dunenen sari axintim var ki menim bu yasima qeder sari axintim olmayib sap sari,halsizligadaki soz yoxdu yemek hazrlaya bilmedim hetta gunde iki defe cimen men cime bilmedim belkede soyuqlamsam ama gorekde sabah 100 faiz deqiqlesecek

He test eledim tunddu sadece agrim coxdu deye sevine bilmrem sabah mutleq gedecem.6 ci gun gedecekdim yoldasimin isi cox oldi
Kız resmini atsana bi bakalım nasılmış. Testde de tund cıxıbsa onda var da inşAllah. Sabah deqiqleşdirersen inşAllah

Eyer hamileyemse 1 hefte tamam olanda baslayr belirtiler qizlar.mende uje aybasi okmaga 5 10 gun qalmis her seyu belirti sayirdim.kasik agrim ve sinemde agryr bunlar hec 1 heftedir var.ama dunenen sari axintim var ki menim bu yasima qeder sari axintim olmayib sap sari,halsizligadaki soz yoxdu yemek hazrlaya bilmedim hetta gunde iki defe cimen men cime bilmedim belkede soyuqlamsam ama gorekde sabah 100 faiz deqiqlesecek
Sari axinti mende de var, halsizliqdan daniwma butun gunu uzaniram, hec neye ne halim ne hevesim var, bulantim wukur hele bawlamayib o qeder, ayb dan 3 cu kecib hele. Ozuve yaxwi bax yorma ozuvi, men de sabah gedecem hekime, niye qorxuram niye bele heyecanliyam bilmirem:KK17:

Kecen defe dediyim kimi dunyaya gelene qeder qorxursan ay keseye dusdumu ay qelbi doyunurmi sag salamat olacaa
Screenshot_20180729-161448.jpg
qmi

Ceferi ne ki kuzumm limon su biliyorum da nasil yapiyorlar bilmiyorum..
Deedigin cok dogru diyeti yememek saniyoruz aslinda dogru kalori ve egzersizle yapilmayacak sey degil
Umarim sen de istedigin kiloya gelirsin. :)
Ceferi maydanoz yani. Aytenin kürü nasıl bilmiyorum ama bendeki 1 tutam maydanoz, 2 yk limon suyu, 1 b su, kokteyl yapıp, kahvaltıdan 15 dk önce içiyoruz. İbrahim Saraçoğlundan duymuştum. Ben sabah aç karına mideye falan zarar vermesinden korktuğum için, akşam yatmadan 1 saat önce yapıyorum.

Back