• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
_20180723_180226.jpg Qızlar Leyla bunu deyir, məndəki hələ təzədir, işlətməmişəm

ama oraya sabun sürmeyin içini su ile yıkamayın ph sini bozmayın diyorlar.. sadece görünürümü yıkıyorsunuz?
Canım ben bilmiyorum, hiç kullanmadım ama, benim küçük kız kardeşimde mantar vardı, ona da pereksli suyla yıkanmasını söylemişlerdi, suyla karıştırıp yıkanıyordu.

İki gunen sonra tekrarlamsdin,?bu sîx idrara cixma meni oldurub bu gun
Quzum məncə sən hamiləsən qadan alım, sıx idrara da ona görə çıxırsan get həkimə, nə gözləyirsən özün deyisən prolaktinim belə helə, əsəbləşirəm mən artıq sən necə səbr edirsən, günu sabah həkimə get

yok canım öyle bir kaç defa kaşıntı oldu, onda da antibiyotik ve fitil verdilerdi sodalı suyu bilmiyorum eczanede vardır hemi, asiti alır manasında dediniz o vakit.
Sodali suyu kendin yapicaksin canim, 1 litre suya 1 tatli kasigi soda iyice calkalayib vaginani iceriden yuyucaksin, sonra hemen yataga suyun geri akmamasi lazim, daha sonra beraber oluyorsun esinle ve kalkmiyorsun, sodali su icerdeki tursulugu azaltiyor ki bu da spermlerin guzelce ileri haraket etmesine ve yumurtayla mayalanmasin yardimci oluyor. Ben ovulyasyon testim pik olmasina 2 gun kalmistan yapmaya basladim pik olduktan sonra da 1-2 kere, toplamda 4-5 kere yaptim. Deneyin kizlar.

Quzum məncə sən hamiləsən qadan alım, sıx idrara da ona görə çıxırsan get həkimə, nə gözləyirsən özün deyisən prolaktinim belə helə, əsəbləşirəm mən artıq sən necə səbr edirsən, günu sabah həkimə get
Gede bilmremde ureyim her isteyende hekome vallah kenardan asan gelir.yoldasimla tek yasasam taxaram qoluma ureyim ne vaxt istedi gederem gelerem.qaynanama men subhelenmrem gel gedek deye bilmrem ilk defe gelmr bu basima bir defede bele sey geıib basima.iki gunde gozleyib test edecem pozitiv olsa gedecem onda

Muqayise ucun cekdim atdim uc gun arayla etmsemde sehv etmremse ilk testi ayin 21i etmsdim yada 20 si.eslinde b irinciye baxanda daha tunddu birinci iki gin gozlemis hali eledir.Eki Görüntüle 2171679
Quzum men anlamadim sen neden narahatsan, testin 2 xett cixmis, belke neyise qacirmisam oxumamisam, test edenden ne qeder vaxt sonra qizardi? Adetin ne zaman?

Back