- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #4.021
Sağ olasın canım Allah razı olsunAllah bağışlasın canım ben de gördümm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olasın canım Allah razı olsunAllah bağışlasın canım ben de gördümm:)
Ya senin de cok guzel deyimlerin var, çok hosuma gidiyor : )yok yok öğret tabii.. memnun olurum kuzuum.. neymiş bir dil bir insan 2 dil iki insann
sağolasın canım benim karşılıklı hoşlaşıyoruzYa senin de cok guzel deyimlerin var, çok hosuma gidiyor : )
Oy oy istədiyin şəkil olsun ballı qaymağım, burdasanMen görmedim bebişin şeklini yatmışdım
Oy oy istədiyin şəkil olsun ballı qaymağım, burdasan
Canim tursu - eksi demek yanilmiyorsam, kizlar yardimci olursa sevinirim)) oraya salmak icin de eczane de oluyor vagina icin soylesen bilirler, hic ogle yikanmadin mi, mesela papatya demleyip yapanlar da var, kasinti falan olunca yikaniyorsub ve s.sodalı su da ne işe yararmış, turşuluğu alır o ne ola ki? oraya nasıl salacazz :))
Canim tursu - eksi demek yanilmiyorsam, kizlar yardimci olursa sevinirim)) oraya salmak icin de eczane de oluyor vagina icin soylesen bilirler, hic ogle yikanmadin mi, mesela papatya demleyip yapanlar da var, kasinti falan olunca yikaniyorsub ve s.
Quzum gördün ?Hiranur83 un oğluşu
Hele teze evlisiz de ona gore)) eslinde yaxsi seydi, papatya ile, marqansovka ve s yuyunursan, aptekde hazir ici dermanli suynan olanlari da var qasinma, gobelek, her hansi bir virus olanda yuyunmaq ucun.Men heç istifade elememişem ama eliyerem
Ilk kez duydum:))yok yok öğret tabii.. memnun olurum kuzuum.. neymiş bir dil bir insan 2 dil iki insann
Hele teze evlisiz de ona gore)) eslinde yaxsi seydi, papatya ile, marqansovka ve s yuyunursan, aptekde hazir ici dermanli suynan olanlari da var qasinma, gobelek, her hansi bir virus olanda yuyunmaq ucun.
Gordum men de , Masallah Allah saxlasin, butun balalari, olmayanlara da qismet elesin Insallah.
Caaan Allah razı olsun, hamınıza qismət olsun İn şə Allah, Amin. Yox quzum narahat olma, sizə güvənirəm : )Ay Allah men bunu yiyereeemmmm maşaALLAH nece şirindiiii çox sevirem bu tip oğlan uşaqlarını. Canımmm yakışıklım çox yimelidi can ALLAH pis gözlerden saxlasın. Mende heç vaxt göz yoxduya arxayın ola Bilersen :) ama sen yene de bugün uşağın başına üzerlik dola yandır. Ümumiyyyetle herhefte ya da 2hefteden bir ele. Yimey istedim onu
Sağ ol canım Allah razı olsun, Amin İn şə AllahGordum men de , Masallah Allah saxlasin, butun balalari, olmayanlara da qismet elesin Insallah.
yok canım öyle bir kaç defa kaşıntı oldu, onda da antibiyotik ve fitil verdilerdi sodalı suyu bilmiyorum eczanede vardır hemi, asiti alır manasında dediniz o vakit.Canim tursu - eksi demek yanilmiyorsam, kizlar yardimci olursa sevinirim)) oraya salmak icin de eczane de oluyor vagina icin soylesen bilirler, hic ogle yikanmadin mi, mesela papatya demleyip yapanlar da var, kasinti falan olunca yikaniyorsub ve s.