• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sodalı su da ne işe yararmış, turşuluğu alır o ne ola ki? oraya nasıl salacazz :))
Canim tursu - eksi demek yanilmiyorsam, kizlar yardimci olursa sevinirim)) oraya salmak icin de eczane de oluyor vagina icin soylesen bilirler, hic ogle yikanmadin mi, mesela papatya demleyip yapanlar da var, kasinti falan olunca yikaniyorsub ve s.

Canim tursu - eksi demek yanilmiyorsam, kizlar yardimci olursa sevinirim)) oraya salmak icin de eczane de oluyor vagina icin soylesen bilirler, hic ogle yikanmadin mi, mesela papatya demleyip yapanlar da var, kasinti falan olunca yikaniyorsub ve s.

Men heç istifade elememişem ama eliyerem

Ay Allah men bunu yiyereeemmmm:kk77: maşaALLAH nece şirindiiii çox sevirem bu tip oğlan uşaqlarını. Canımmm yakışıklım çox yimelidi can ALLAH pis gözlerden saxlasın. Mende heç vaxt göz yoxduya arxayın ola Bilersen :) ama sen yene de bugün uşağın başına üzerlik dola yandır. Ümumiyyyetle herhefte ya da 2hefteden bir ele. Yimey istedim onu:kk77:

Hele teze evlisiz de ona gore)) eslinde yaxsi seydi, papatya ile, marqansovka ve s yuyunursan, aptekde hazir ici dermanli suynan olanlari da var qasinma, gobelek, her hansi bir virus olanda yuyunmaq ucun.

He teze sayılırız. Maraqlanaram can

Ay Allah men bunu yiyereeemmmm:kk77: maşaALLAH nece şirindiiii çox sevirem bu tip oğlan uşaqlarını. Canımmm yakışıklım çox yimelidi can ALLAH pis gözlerden saxlasın. Mende heç vaxt göz yoxduya arxayın ola Bilersen :) ama sen yene de bugün uşağın başına üzerlik dola yandır. Ümumiyyyetle herhefte ya da 2hefteden bir ele. Yimey istedim onu:kk77:
Caaan Allah razı olsun, hamınıza qismət olsun İn şə Allah, Amin. Yox quzum narahat olma, sizə güvənirəm : )

yok canım öyle bir kaç defa kaşıntı oldu, onda da antibiyotik ve fitil verdilerdi sodalı suyu bilmiyorum eczanede vardır hemi, asiti alır manasında dediniz o vakit.

Back