- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.961
Aa elee bilorem getmsen ujeQızlar 2damla kahverengi axıntım geldi. Kasıklarımda da ağrı başladı. Yeqinki xestelenirem. Day getmedim qan vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa elee bilorem getmsen ujeQızlar 2damla kahverengi axıntım geldi. Kasıklarımda da ağrı başladı. Yeqinki xestelenirem. Day getmedim qan vermeye
olsun sıkma canını kuzum.. zaten biz ağustos ayında hamile kalanlar olacaz inşallahh:)Qızlar 2damla kahverengi axıntım geldi. Kasıklarımda da ağrı başladı. Yeqinki xestelenirem. Day getmedim qan vermeye
olsun sıkma canını kuzum.. zaten biz ağustos ayında hamile kalanlar olacaz inşallahh:)
Hayirlisi insallah. Bayaqdan girib cixiram gorum sennen ne xeber oldu.Bi damla geldi durdu hayırlısı. Rabbim daha iyisini bilir
Hayirlisi insallah. Bayaqdan girib cixiram gorum sennen ne xeber oldu.
Eh qizlar ag appaqdi yaxsiki yoldasima aldirmadim (((((
Deqiq gelen aya?uje men umud etmek bele istemremİkimizin de qaldı gelen aya
Umutlar çöpe
Deqiq gelen aya?uje men umud etmek bele istemrem
Ey qizlar mene baxin! Umidi itirmek yoxdu! Men 2 ildi ellewirem, 1 defe 2 ayliq kaybettim bebegi, sezeryan oldum hem de, sonra ne qeder mualice, 4 catlatma ignesi ve her ayda 2 xett cixirdi sonra adet olurdum, sonra asilama ve eyni wey yene de, amma hec vaxt pes etmedim, beli pis oldum agladim ozume geldim ve devam dedim sonunda oldu , insallah ki olub. Aybasiniz qutarsin baslayin6-7 ci gununnen ovulyasiya testine, soda metodunu edin, Insallah alinacaq. Bir de dua edin, Meryem suresi, Ayetel kursi oxuyun bolca. Boyuyun sozune qulaq asin yaxsi olacaq her sey)) insallah Allah ureyive gore versin
İnsallah Allah ureyive gore versin canEy qizlar mene baxin! Umidi itirmek yoxdu! Men 2 ildi ellewirem, 1 defe 2 ayliq kaybettim bebegi, sezeryan oldum hem de, sonra ne qeder mualice, 4 catlatma ignesi ve her ayda 2 xett cixirdi sonra adet olurdum, sonra asilama ve eyni wey yene de, amma hec vaxt pes etmedim, beli pis oldum agladim ozume geldim ve devam dedim sonunda oldu , insallah ki olub. Aybasiniz qutarsin baslayin6-7 ci gununnen ovulyasiya testine, soda metodunu edin, Insallah alinacaq. Bir de dua edin, Meryem suresi, Ayetel kursi oxuyun bolca. Boyuyun sozune qulaq asin yaxsi olacaq her sey)))
Öyle en iyisini Rabbim bilir. hakkımızda hayırlısı en güzel zamanda en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim.Bi damla geldi durdu hayırlısı. Rabbim daha iyisini bilir
Ey qizlar mene baxin! Umidi itirmek yoxdu! Men 2 ildi ellewirem, 1 defe 2 ayliq kaybettim bebegi, sezeryan oldum hem de, sonra ne qeder mualice, 4 catlatma ignesi ve her ayda 2 xett cixirdi sonra adet olurdum, sonra asilama ve eyni wey yene de, amma hec vaxt pes etmedim, beli pis oldum agladim ozume geldim ve devam dedim sonunda oldu , insallah ki olub. Aybasiniz qutarsin baslayin6-7 ci gununnen ovulyasiya testine, soda metodunu edin, Insallah alinacaq. Bir de dua edin, Meryem suresi, Ayetel kursi oxuyun bolca. Boyuyun sozune qulaq asin yaxsi olacaq her sey)))
Nə iş görüblər görəsənHe men ana terefden bilirem iranlidirlar ama ata terefi bilmirem hardan dushubler ora babam farslara oxshuyur nenem ruslara
Folekulun partladi baslayirsiz emeliyyata ki, onnan qabaq sodali suyla yuyunursan iceriden, sonra tez uzanirsan o mesele olur ve ayaga durmursan, tursulugu azaldir ve spermanin hereketini yaxsilasdirir, men bu ay etmisdim bunu, 3-4 defe etdim pik vaxtlarimda.Meryem suresi oxuyuram. Dualar da eliyirem yox ümidimi itirmemişem şükür Allahın meslehetine biz kimikki. Soda metodu nedi
BilmiremNə iş görüblər görəsən
Salam, İn şə Allah sən də arzuna çatasan, mikrob boş şeydir quzum, mənim 7 cür mikrobum var idi, toksaplazma da ki, kəllə çarxda idi, həkim( Mehman) dedi boş şeydir. O mikroblarnan uşağa da qaldım, çox Şükür sağlam şəkildə də doğuldu uşaqO da düzdü :)
Texminen 11 aydır..
Düzdü bu vaxta qədər olsun istəmirdim onsuz da ama uje istəyirəm deyəsən :)
Çox sağol, hamımızın olsun inşaAllah..
Yox əslində, 1 həftə idi evlənmişdim həkimə getdim kista var dedi..
Sonra bir müddət imkan olmadı müalicəyə gede bilmədim..
Sözün düzü o vaxt uşaq fikirləşmirdim də..
Müalicə üçün gedəndə həm də qanımda 4 cür mikrob çıxdı..
Həkim belə onsuz da uşaq olsa da qalmaz, qorun dedi..
Çox şükür mikrob təmizləndi, 2 həftə bundan qabaq da kista üçün əməliyyat oldum..
İndi heç bir problemim yoxdu..
Göləyirəm tam sağalım sonra uşaq olsun..
Mene bax quzum gerek gedeydin qan analizine belke xqin oynuyur sora aybashi cox olsa ureyinde shuphe qalmazdi bilerdinki prosdo gecikmisen.pisde olma Allah bir zamana yazib sebrle gozlemek qalir bizlere❤Bi damla geldi durdu hayırlısı. Rabbim daha iyisini bilir