• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deqiq gelen aya?uje men umud etmek bele istemrem :KK43:

Ey qizlar mene baxin! Umidi itirmek yoxdu! Men 2 ildi ellewirem, 1 defe 2 ayliq kaybettim bebegi, sezeryan oldum hem de, sonra ne qeder mualice, 4 catlatma ignesi ve her ayda 2 xett cixirdi sonra adet olurdum, sonra asilama ve eyni wey yene de, amma hec vaxt pes etmedim, beli pis oldum agladim ozume geldim ve devam dedim sonunda oldu , insallah ki olub. Aybasiniz qutarsin baslayin6-7 ci gununnen ovulyasiya testine, soda metodunu edin, Insallah alinacaq. Bir de dua edin, Meryem suresi, Ayetel kursi oxuyun bolca. Boyuyun sozune qulaq asin yaxsi olacaq her sey)))

Bari adetim gelsi
Ey qizlar mene baxin! Umidi itirmek yoxdu! Men 2 ildi ellewirem, 1 defe 2 ayliq kaybettim bebegi, sezeryan oldum hem de, sonra ne qeder mualice, 4 catlatma ignesi ve her ayda 2 xett cixirdi sonra adet olurdum, sonra asilama ve eyni wey yene de, amma hec vaxt pes etmedim, beli pis oldum agladim ozume geldim ve devam dedim sonunda oldu , insallah ki olub. Aybasiniz qutarsin baslayin6-7 ci gununnen ovulyasiya testine, soda metodunu edin, Insallah alinacaq. Bir de dua edin, Meryem suresi, Ayetel kursi oxuyun bolca. Boyuyun sozune qulaq asin yaxsi olacaq her sey)) insallah Allah ureyive gore versin

Ey qizlar mene baxin! Umidi itirmek yoxdu! Men 2 ildi ellewirem, 1 defe 2 ayliq kaybettim bebegi, sezeryan oldum hem de, sonra ne qeder mualice, 4 catlatma ignesi ve her ayda 2 xett cixirdi sonra adet olurdum, sonra asilama ve eyni wey yene de, amma hec vaxt pes etmedim, beli pis oldum agladim ozume geldim ve devam dedim sonunda oldu , insallah ki olub. Aybasiniz qutarsin baslayin6-7 ci gununnen ovulyasiya testine, soda metodunu edin, Insallah alinacaq. Bir de dua edin, Meryem suresi, Ayetel kursi oxuyun bolca. Boyuyun sozune qulaq asin yaxsi olacaq her sey)))
İnsallah Allah ureyive gore versin can

Meryem suresi oxuyuram. Dualar da eliyirem yox ümidimi itirmemişem şükür Allahın meslehetine biz kimikki. Soda metodu nedi

Meryem suresi oxuyuram. Dualar da eliyirem yox ümidimi itirmemişem şükür Allahın meslehetine biz kimikki. Soda metodu nedi
Folekulun partladi baslayirsiz emeliyyata ki, onnan qabaq sodali suyla yuyunursan iceriden, sonra tez uzanirsan o mesele olur ve ayaga durmursan, tursulugu azaldir ve spermanin hereketini yaxsilasdirir, men bu ay etmisdim bunu, 3-4 defe etdim pik vaxtlarimda.

O da düzdü :)
Texminen 11 aydır..
Düzdü bu vaxta qədər olsun istəmirdim onsuz da ama uje istəyirəm deyəsən :)

Çox sağol, hamımızın olsun inşaAllah..
Yox əslində, 1 həftə idi evlənmişdim həkimə getdim kista var dedi..
Sonra bir müddət imkan olmadı müalicəyə gede bilmədim..
Sözün düzü o vaxt uşaq fikirləşmirdim də..
Müalicə üçün gedəndə həm də qanımda 4 cür mikrob çıxdı..
Həkim belə onsuz da uşaq olsa da qalmaz, qorun dedi..
Çox şükür mikrob təmizləndi, 2 həftə bundan qabaq da kista üçün əməliyyat oldum..
İndi heç bir problemim yoxdu..
Göləyirəm tam sağalım sonra uşaq olsun..
Salam, İn şə Allah sən də arzuna çatasan, mikrob boş şeydir quzum, mənim 7 cür mikrobum var idi, toksaplazma da ki, kəllə çarxda idi, həkim( Mehman) dedi boş şeydir. O mikroblarnan uşağa da qaldım, çox Şükür sağlam şəkildə də doğuldu uşaq

Bi damla geldi durdu :KK43: hayırlısı. Rabbim daha iyisini bilir
Mene bax quzum gerek gedeydin qan analizine belke xqin oynuyur sora aybashi cox olsa ureyinde shuphe qalmazdi bilerdinki prosdo gecikmisen.pisde olma Allah bir zamana yazib sebrle gozlemek qalir bizlere❤

Back