- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.921
Qaynanam quymaq bişirir yeriniz melum oturub guppuladacam indi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallah husranan qorxuram 100 kqliq arvado suruyum hekime.? GozlemedeyemGörey sen ne vaxt terpenib hekime gedessen? Nenem demiş çox gönüqalınsan ee))
Aytum kecem defe bunanada tund ido.deyreç sabahida gozleyim olmasam test alom edim he?deyerdime bu gun alsin cpx umudlenir kocam((((Delisen emelli bashdi xett var burda mendede qurumushdu ama shekile dushmurdu sen tezeden ele vaxtin kecdi???
Eh testim bele cixmsdi bunanda tind ucmusduq havalara qeseng deydik yere spraGörey sen ne vaxt terpenib hekime gedessen? Nenem demiş çox gönüqalınsan ee))
Qaynanam quymaq bişirir yeriniz melum oturub guppuladacam indi
Mene bax sehv gosterende 1 defe gosterir 2 ci defe gostermir gor emisi qizina zada aldira bilmirsen sabah seher tezden ederdinAytum kecem defe bunanada tund ido.deyreç sabahida gozleyim olmasam test alom edim he?deyerdime bu gun alsin cpx umudlenir kocam((((
Salam inshAllah:))Salam..
Allah tez vaxtda ürəyinizə görə versin inşaAllah..
Birazdan mən də qoşulacam sizə :)
bizim bildiğimiz kuymak mı canım?Qaynanam quymaq bişirir yeriniz melum oturub guppuladacam indi
Saol kız) sen nece vaxtdı gorsenmirdin ee)Nuş olsun :)
Sizde başka türlü oluyor canım. Peynirle galiba. Ama bizde sadece tereyağı, un ve su. Kazmağı da tutunca dadından yenmiyo) yedim artık bi güzel)bizim bildiğimiz kuymak mı canım?
Başa düşürem ama olacağa çare yox.belke ele ümidlenmeyine deyecek. Kimnense testler aldır. Day bi dene yox. Her seher ele gor koyulaşırmı.Aytum kecem defe bunanada tund ido.deyreç sabahida gozleyim olmasam test alom edim he?deyerdime bu gun alsin cpx umudlenir kocam((((
afiyet olsun kuzumSizde başka türlü oluyor canım. Peynirle galiba. Ama bizde sadece tereyağı, un ve su. Kazmağı da tutunca dadından yenmiyo) yedim artık bi güzel)
Saol kız) sen nece vaxtdı gorsenmirdin ee)
iş için gelmiştik ekiple 2 gece kaldık döndük ama çok hoşuma gitti Bakü :)Hoş gelmişsin sefa getirmişsin :) gezmeye mi geldin? :)
Hee profilinde gordum emeliyyat olmusan Allah shefa versinmenim padruqam yeni evlenende kista emeliyyati olmushdu onda yumurtaligindaydi kesib goturmushduler sonradan yumurta ozune geldi yeni kesilmish yeri yetishdiAranızda kista əməliyyatı olan var ?
Hee profilinde gordum emeliyyat olmusan Allah shefa versinmenim padruqam yeni evlenende kista emeliyyati olmushdu onda yumurtaligindaydi kesib goturmushduler sonradan yumurta ozune geldi yeni kesilmish yeri yetishdi
Hekimler hemishe pis terefden danishirlar eged 1 ay deyirse demekki dogurdanda 1 aydi:)yoxsa ureyleri gedir shishirtmekcun:)nece vaxtdir evlisen?Çox sağol..
Mənə də deyirdilər yumurtalıqdadı ama çox şükür ki, deyilmiş..
Həkim get 1 aydan sonra hamilə qala bilərsən dedi ama mənə elə gəlir ki tezdi 1 ay..
Sağol canımafiyet olsun kuzum