- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
Heyqiii))))zornan iş gördüm bayağ.inşAllah bu ay hamımızın ki tutar
Canım dünen yoldaşımın aldığı test köhnedi.soradan çıxan xettün yeri düz deyil.nese xoşum gelmedi o testden.hemde gözlüyrmde tek xettden qorxuramAy qız vaxtın keçmedi senin bes qan testi elede. Bugün seher idrarınnan nöş elemedin test?
sAlam can mende bu ay beleyeme niye eledi goren sag terefime ele bil bicaq girib birde dos ucum agriyir.hamilelik oldugunu dusunmurem cunki hele hec yumurtlamamsam menceSabahınız xeyir qızlar necesiz?.qızlar men eyilende sağ yumurtalığım(yumurtamda sağda yetişmişdi) ağrıyr nefesim kesilir ele bil ayağa qalxanda heçne olmur ama
Menimde eledi sağ döşüme el deye bilmirem.adi veziyyetde göynüyür ele bil ucu 7sine kimi gözlüyecem görek nolur.birde çox acam her şeyi yeye bilerem)))inşAllah bebişlerimizdirS
sAlam can mende bu ay beleyeme niye eledi goren sag terefime ele bil bicaq girib birde dos ucum agriyir.hamilelik oldugunu dusunmurem cunki hele hec yumurtlamamsam mence
Insallah canMenimde eledi sağ döşüme el deye bilmirem.adi veziyyetde göynüyür ele bil ucu 7sine kimi gözlüyecem görek nolur.birde çox acam her şeyi yeye bilerem)))inşAllah bebişlerimizdir
Belke yumurtan yetişir yada çatlıyrSalam necesiniz ne var ne yox? Deyisiklik varmi?mende diyesen yumurtlama gununu deyerlendire bilmeyecem bu ay
Hee belkede ama deyerlendire bilmeyecem evimize gediremBelke yumurtan yetişir yada çatlıyr
He qismet gele ay olar inşAllah))Hee belkede ama deyerlendire bilmeyecem evimize gedirem
Üzülme kuzum((he m burda danışırığ hemde wpda))
Elimde değil ki. İşdedi. Tez tez yazıb soruşuram ki necedi. Üreyim qalıb yanındaÜzülme kuzum((he m burda danışırığ hemde wpda))
Heeeeqizlar hami vetendedi?
Hee quzum:/minik_prince Sebine Mirzeyeva idi senin hekimin?
Ay mashAllahMenim de zehlem gedire bizim kanallardan heç birine de baxmjrdım qaynanamnan qaldığım vaxtdarda onnar bütün günü bizim kanallara baxırlar. Onda imtahanın anonsunu gördüm dedim buna baxacam baxdım çox xoşuma geldi. Hele Aytene de dedim o da dedi ki men bizim kanallara baxmıram zehlem gedir falan. Dedim seni biliirem sen de meni bilirsen ki her kinoya baxmıram. Axır baxdı çox xoşuna geldi indi 138 ci seriyasıdı hele de baxırıq ikimizde.
Durdun az)))Heeeebes sen?burdasansa hansi terefde qalirsan