- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
Seher durub yemek hazırlamağ ayaqqablarını mazlamağ bunun gibi yola salmağ nezerde tuturam menYoxe ne koca yila salmagkocam 2gundu evdedi ama belede yola salmiram nece yola salirlar onuda bilmirem nevaxt istiyir gedir men oyag oluram o gedende biraz.............. sora yola saliram ele yola salamg diyirsuz?
Heeeeee:))))yoxa yoxdu bizde ele shey yemek yemir yuxudan duranda bidene cay suzurem oyag olsam olmasam ozu suzer icer:))))))gedende gelib durguzur eger yatmishamsa sesli kuyluSeher durub yemek hazırlamağ ayaqqablarını mazlamağ bunun gibi yola salmağ nezerde tuturam men
Heeeeee:))))yoxa yoxdu bizde ele shey yemek yemir yuxudan duranda bidene cay suzurem oyag olsam olmasam ozu suzer icer:))))))gedende gelib durguzur eger yatmishamsa sesli kuyluqonshular birgun kocecek elimizden
Yoxe ne koca yila salmagkocam 2gundu evdedi ama belede yola salmiram nece yola salirlar onuda bilmirem nevaxt istiyir gedir men oyag oluram o gedende biraz.............. sora yola saliram ele yola salamg diyirsuz?
Saat 5 de hara yola salimprosdo eve teze gelmishdik ovaxtlar yatirigda duzelde bilmedimde
Ne bilim belkede siz dien kimi olmalidi arada diir meneki su getir ayaglarimi yu camaatin arvadlari kimi diremki bizde vanna yoxdukefdesenki)))
kefdesenki)))
Deli ne qeder guldum diir he he onu deyirikAklı fikri hep orda kızın yaa))) hee heee onu deyirik
Hee bilirem mende direm hamileliye gore duzeltmeliyem ama duzelmir zibil:// ritz den gelirdik orda geceler canli musiqi olur bizde heftede 1defe gedirik aradaBurda saat 7nin yarısı gösterir ona göre dedim. Özüm 7de dururam ordan diye düşündüm(
Düzeltmelisen hamile qalmaqçun uyku düzeni de önemli. Hardan gelirdüz saat 5de?
Ne bilim belkede siz dien kimi olmalidi arada diir meneki su getir ayaglarimi yu camaatin arvadlari kimi diremki bizde vanna yoxdubizde hershey mushterekdi arada men uzananda gedib 2mizede cay suzer getirer arada meyve dogruyar aradada qeyri adi sheyler hazirlayar ne bilim analari ele boyudub:))))))
Deli ne qeder guldum diir he he onu deyirikgedineee mezelenirsiz menle butun gunu
O modern aile ancag qapinin iceri terefindediModern aile bir başka oluyor kızım
Tam bir avrupaaiii ailesi
Hee bilirem mende direm hamileliye gore duzeltmeliyem ama duzelmir zibil:// ritz den gelirdik orda geceler canli musiqi olur bizde heftede 1defe gedirik arada
Hee fikir vermishem onlarin anasi onlarnan ana kimi yox dost kimidi demishem mende ushaglarimi onun anasi kimi boyudecem:)yox 9 ildi ashpazdi anasi diirki bunlar ushagligdan belediler menimki incesent adamidi musiqi muellimidi ince ruhludu ama qisqanclig gelende esl bir meshe adamina donurAnalar böyüdürdee bajı böyüdür
Neyse ağlamıycam((((
Seninki hemdr aşbazlığınnan ireli gelir ele şeylere öyreşib qeyri adi gelmir ona. Menimki mene su getirense sevinirem qaldı ki çay süzsün. Men cehennem özüne çay süze bilmiröpde başına koy kocanı
O modern aile ancag qapinin iceri terefindedibiraz dar shalvar geiyinim qapinin o terefine cixim onda modernlik pox olur ya adi bir dukana gedim corek almaga gor nece modern olurug biz
VAllah bashqasina getseydim yashamazdim yaxshiki bu gezmeyi heddinden artig cox sevir lap coxe tesevvur elemek olmur onun gezmek sevgisiniCamaat yaşıyır
Hee fikir vermishem onlarin anasi onlarnan ana kimi yox dost kimidi demishem mende ushaglarimi onun anasi kimi boyudecem:)yox 9 ildi ashpazdi anasi diirki bunlar ushagligdan belediler menimki incesent adamidi musiqi muellimidi ince ruhludu ama qisqanclig gelende esl bir meshe adamina donur
Ne bilim arada sixiliram qisqancligdan arada diirki sen hicaba kecOoh neyseki iyi. Sende geyinmeyi ver kızım geyinecen de nolacak.
Benimki taşfırın erkeyi
Men qisqancam ozde cox heddinden artig o bilirki bogaram onu deli gucu geler meneSevdiyiyçün qısqanırda sen qısqanmırsan?
Men parçalıyırame onu
Ne bilim arada sixiliram qisqancligdan arada diirki sen hicaba keco qederde yaxshi bishey deyil cunku hami harasa gedende sen gede bilmirsen istediyin yere gede bilmirsen qohumlargile gede bilmirsen adi balkona bele cixa bilmirsen 11ci mertebede meni kim gorecekse:/// ele sheyler var