• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamişlər deyin görüm canınız nə çəkir : ) mənim canım bütün günü qızardılmış ət çəkirdi : ) şəkillərə baxıb ağzımın suyun axıdırdım : ) bir də mən göyçək deyiləm, azıcık çirkinim de : ) amma həmən vaxtlarda bir gözəllik gəlmişdi ki, mənə : ) kociş də deyirdi sən bir gözəlləşmisən xeyir ola : ) normalda nə qədər dəyişiklik etsəm də adam fark etməzdi amma onu sezmişdi : )

Mende normalda pis deyilem ama indi özümü görmek bele istəmirəm ite oxşuyuram :( 100faiz deyilem onda :(

Gelen geden yoxdu ki quzun? Necedi veziyyet?

Yox canım yoxdu ağrılarım biraz da ürek bulanmam var. Bayaq test eledim heçne çıxmadı :(
Bide elaqemiz oldu düzdü istemirdim olsun dedim birden bebiş olar. Ama kocamın biraz kefi yox idi yaxınlaşdı men de yox dimedim day. Varsa testde çıxmıya bilir he can? Bidene de test var onu da seher idrarıynan eliyecem inşaALLAH

Canım burda fazlasıyla özenti tipler var. Türk adı rus adı yada ingiliz adı koyuyorlar ben sevmiyorum mesela. Türk olsam türk koyarım rua olsam rus koyarım. Benim mesela adım Nermin. Hem türk hem azeri adı. İkisinde de çokça yaygın. Ama burdakiler türk ya da başka milletten özenip isim koyunca sırıtıyor sanki yakışmıyor. Tabi bu benim kendi düşüncem. Mesela bizde arzu adı var onu sevmiyorum ama sizin arzum var onu çok seviyorum. Karışık durumlar)))
Ingiliz Rus Fransiz isim konur yaķışık almayabilir ama Türk degil misiniz siz de kafam karisti. :KK64:

Yox canım yoxdu ağrılarım biraz da ürek bulanmam var. Bayaq test eledim heçne çıxmadı :KK43:
Bide elaqemiz oldu düzdü istemirdim olsun dedim birden bebiş olar. Ama kocamın biraz kefi yox idi yaxınlaşdı men de yox dimedim day. Varsa testde çıxmıya bilir he can? Bidene de test var onu da seher idrarıynan eliyecem inşaALLAH
Eger gec yumurtladinsa cixmaya biler elbette ki, iliskinin de ziyani yoxdu bebise, eksine teze teze etmek lazimmis deye esitmisem, dusuk tehlukesi falan yoxdusa tebii ki. Ovulyasiya testi falan etmisdin?

Yox canım yoxdu ağrılarım biraz da ürek bulanmam var. Bayaq test eledim heçne çıxmadı :KK43:
Quzuuuum quzum moral pozmaq yox, əhval ruhiyyə yüksək olsun, həm bir iki həftə sonra da göstərə bilərmiş, bir medsestradan elə eşidmişdim

Back