- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.321
Yox e oktyabrda beş yaşı olacaq : )Mashallah, indi necedi sende veziyyet, izleye bilmemisem hele hamini. Hamilesen ya uje dogmusan?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yox e oktyabrda beş yaşı olacaq : )Mashallah, indi necedi sende veziyyet, izleye bilmemisem hele hamini. Hamilesen ya uje dogmusan?))
Derman mende sadece qusmanin qarsisini alirdi, urekbulanma hissi bir yatanda bir de duw alanda olmurdu az olurdu, cox halsiz edir adami.Məndə yalan olmasın 8 ayında da qaytarırdım, qaytarma dayananda da mədə alovlanması başlamışdı : ( dərmanda xeyir eləmirdi, ancaq süd içəndə sakitləyirdi, bir də xiyar yeyəndə
Can Mashallah, Allah saxlasin. Yene planlayirsan quzum?Yox e oktyabrda beş yaşı olacaq : )
Bahem can❤6 hefte, Mashallah, sag salamat)
Yox e canım uzun söhbətdir artıq can da sağlam deyil məndən olan nə olacaq amma olsa qarşısın almaram, ataram Allahın ətəyinəCan Mashallah, Allah saxlasin. Yene planlayirsan quzum?
Ayyy sagol en sonda saydiglarinin iyini hec goture bilmirem etir vurmuram reksonanin iyinede gucnen dozurem yemekler baximindan onsuzda mizmiziydim indi vapshe cox shey yemiremFu yox, fu olmaz, nemətə fu deməzlər : ) mən də yeyə bilmirdim amma canım çəkirdi. Mən ən çox qarpız, pendir, çörək yeyirdim : ) bir də türk paxlavasının üstünə qaymaq qoyub yeyirdim : ) hələ çox şey isteməyəcəksən : ) mən paraşok, sabun, şampuan, ətir heç neyin iysini götürmürdüm : ) heç indi də həls de var ətir istəmitəm : )
Aaaaa hele balacadakiAllah saxlasin qizdi oglandi?? O gunleri bir sohbet yazmishdine mende ele bildim boyuk ushagdiYox e oktyabrda beş yaşı olacaq : )
Eybi yox narahat olma, o elə bir möcüzədir ki, qəribə bir şeydir Allah onu qoruyur. Mənə deyirdilər düzəməlli bir şey ye uşaq sağlam olsun, deyirdim canımın çəkmədiyi şeyi nece yeyim, nə istəyirəm onu yeyirəm. Limonu o qədər yeyirdim yoldaşım qorxurdu : ) sonra həkime gedəndə soruşdu dedi dəymə qoy yesin bədəni onu tələb edit : )Ayyy sagol en sonda saydiglarinin iyini hec goture bilmirem etir vurmuram reksonanin iyinede gucnen dozurem yemekler baximindan onsuzda mizmiziydim indi vapshe cox shey yemirem
: ) Yox e quzum balacadır, 6 ildən sonra olub, düz 6-cı ilin tamamınfa olub. Oğlandı, çox sağ ol Allah razı olsun, sizlərin hamınıza aismət olsunAaaaa hele balacadakiAllah saxlasin qizdi oglandi?? O gunleri bir sohbet yazmishdine mende ele bildim boyuk ushagdi
Ayyy o urek bulantisina yaxshi gelirmish ama onun qoxusundanda iyrenmishemEybi yox narahat olma, o elə bir möcüzədir ki, qəribə bir şeydir Allah onu qoruyur. Mənə deyirdilər düzəməlli bir şey ye uşaq sağlam olsun, deyirdim canımın çəkmədiyi şeyi nece yeyim, nə istəyirəm onu yeyirəm. Limonu o qədər yeyirdim yoldaşım qorxurdu : ) sonra həkime gedəndə soruşdu dedi dəymə qoy yesin bədəni onu tələb edit : )
Cann Allah saxlasin bir daha❤: ) Yox e quzum balacadır, 6 ildən sonra olub, düz 6-cı ilin tamamınfa olub. Oğlandı, çox sağ ol Allah razı olsun, sizlərin hamınıza aismət olsun
Bədənlər fərqlidir quzum, hələ beş altı ay çox şeydən diksinə bilərsən. Mən ürək bulanmasına görə yox canım onu çəkirdi deyə yeyirdim, normalda o qədər də yemərəm, turş şeyləri çox da sevmirəm : )Ayyy o urek bulantisina yaxshi gelirmish ama onun qoxusundanda iyrenmishem
Təşəkkür edirəmCann Allah saxlasin bir daha❤
BakıdaHiranur83 harda qalirsan?yeni sheher olarag:))
Gorekde inshAllah yaxshi olar❤Bədənlər fərqlidir quzum, hələ beş altı ay çox şeydən diksinə bilərsən. Mən ürək bulanmasına görə yox canım onu çəkirdi deyə yeyirdim, normalda o qədər də yemərəm, turş şeyləri çox da sevmirəm : )
Harasinda?:)Bakıda
noluyor Türk adı koyunca :)) anlayamadım
He selaledi canim.sen yine iyisin gozleyrsen men im gunum gelse mutleq test ederdim.heyif evde yoxdu yoxsa indi ederdim ele ) Kiz menimde adimi cek)) kime hamilesen dedin hamile cixdi ))