• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Məndə yalan olmasın 8 ayında da qaytarırdım, qaytarma dayananda da mədə alovlanması başlamışdı : ( dərmanda xeyir eləmirdi, ancaq süd içəndə sakitləyirdi, bir də xiyar yeyəndə
Derman mende sadece qusmanin qarsisini alirdi, urekbulanma hissi bir yatanda bir de duw alanda olmurdu az olurdu, cox halsiz edir adami.

Fu yox, fu olmaz, nemətə fu deməzlər : ) mən də yeyə bilmirdim amma canım çəkirdi. Mən ən çox qarpız, pendir, çörək yeyirdim : ) bir də türk paxlavasının üstünə qaymaq qoyub yeyirdim : ) hələ çox şey isteməyəcəksən : ) mən paraşok, sabun, şampuan, ətir heç neyin iysini götürmürdüm : ) heç indi də həls de var ətir istəmitəm : )
Ayyy sagol en sonda saydiglarinin iyini hec goture bilmirem etir vurmuram reksonanin iyinede gucnen dozurem yemekler baximindan onsuzda mizmiziydim indi vapshe cox shey yemirem

Ayyy sagol en sonda saydiglarinin iyini hec goture bilmirem etir vurmuram reksonanin iyinede gucnen dozurem yemekler baximindan onsuzda mizmiziydim indi vapshe cox shey yemirem
Eybi yox narahat olma, o elə bir möcüzədir ki, qəribə bir şeydir Allah onu qoruyur. Mənə deyirdilər düzəməlli bir şey ye uşaq sağlam olsun, deyirdim canımın çəkmədiyi şeyi nece yeyim, nə istəyirəm onu yeyirəm. Limonu o qədər yeyirdim yoldaşım qorxurdu : ) sonra həkime gedəndə soruşdu dedi dəymə qoy yesin bədəni onu tələb edit : )

Eybi yox narahat olma, o elə bir möcüzədir ki, qəribə bir şeydir Allah onu qoruyur. Mənə deyirdilər düzəməlli bir şey ye uşaq sağlam olsun, deyirdim canımın çəkmədiyi şeyi nece yeyim, nə istəyirəm onu yeyirəm. Limonu o qədər yeyirdim yoldaşım qorxurdu : ) sonra həkime gedəndə soruşdu dedi dəymə qoy yesin bədəni onu tələb edit : )
Ayyy o urek bulantisina yaxshi gelirmish ama onun qoxusundanda iyrenmishem :uykucu:

Ayyy o urek bulantisina yaxshi gelirmish ama onun qoxusundanda iyrenmishem :uykucu:
Bədənlər fərqlidir quzum, hələ beş altı ay çox şeydən diksinə bilərsən. Mən ürək bulanmasına görə yox canım onu çəkirdi deyə yeyirdim, normalda o qədər də yemərəm, turş şeyləri çox da sevmirəm : )

noluyor Türk adı koyunca :)) anlayamadım:halay:

Canım burda fazlasıyla özenti tipler var. Türk adı rus adı yada ingiliz adı koyuyorlar ben sevmiyorum mesela. Türk olsam türk koyarım rua olsam rus koyarım. Benim mesela adım Nermin. Hem türk hem azeri adı. İkisinde de çokça yaygın. Ama burdakiler türk ya da başka milletten özenip isim koyunca sırıtıyor sanki yakışmıyor. Tabi bu benim kendi düşüncem. Mesela bizde arzu adı var onu sevmiyorum ama sizin arzum var onu çok seviyorum. Karışık durumlar)))

He selaledi canim.sen yine iyisin gozleyrsen men im gunum gelse mutleq test ederdim.heyif evde yoxdu yoxsa indi ederdim ele ):anneadayı: Kiz menimde adimi cek)) kime hamilesen dedin hamile cixdi ))

Heee Vallah eledi üreyime damdı :) bizimki dammır ama :( inşaALLAH yanılırım

Back