• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim kimi :) bah bahce isleri ekme sulama budama. Benim de bir suru cicegim var. Onlarla ugrasiyorum:) gorunusu rahatlatiyor insani. Keske mustakil evimiz olsa soyle sehir disinda eksek bicsek:) tavuklar olsa yumurtalarini alsak falan.
Hayaller hayatlar. :KK33::KK55:
Senin kimini mimini yerim, kız valla sen bizi bizden iyi anlıyon heee. Ahhh ahhh desene aynı dertten müzdaribiz:KK51:

Anladim kimi :) bah bahce isleri ekme sulama budama. Benim de bir suru cicegim var. Onlarla ugrasiyorum:) gorunusu rahatlatiyor insani. Keske mustakil evimiz olsa soyle sehir disinda eksek bicsek:) tavuklar olsa yumurtalarini alsak falan.
Hayaller hayatlar. :KK33::KK55:
Ahahaha aynı bizim evi dedin.kaz tavuk ne ararsan var.ama ben bakmıyorum.kayınvaldem bakıyor.bahöeye çiçek falan ekiyorum.iyi geliyor.strese iyi geliyor

Ahahaha aynı bizim evi dedin.kaz tavuk ne ararsan var.ama ben bakmıyorum.kayınvaldem bakıyor.bahöeye çiçek falan ekiyorum.iyi geliyor.strese iyi geliyor
Kuzum kimi bilemez kimi bulamaz iste, benim dert ettigim sikayet ettigim hayat baskasinin hayali olabilir. Baskasinin sikayet ettigi hayata ben ozeniyor olabilirim. Onemli olan mevcut durumdan mutlu olmaya calismak. Benim yerime de ye organik seylerinizden :)

Kuzum kimi bilemez kimi bulamaz iste, benim dert ettigim sikayet ettigim hayat baskasinin hayali olabilir. Baskasinin sikayet ettigi hayata ben ozeniyor olabilirim. Onemli olan mevcut durumdan mutlu olmaya calismak. Benim yerime de ye organik seylerinizden :)
Evet canım öyle.Allah her kese istediği gibi versin inşAllah

Salam qizlar necesiz?Anamin sozu olmasin bu deqe ayagimi qatdamisan.iki gundur qonaqlarimiz var idi qonaqli evi bilirsizde bir ton qab daginuq ev kocurdu her yer dunende toydaydiq.seher hami getdi 8 den ev yiqisdiram bir teher olmsam helede bitmeyib yorgunculuqdu yaman.aiz neynrsiz?sogan suyu icenlee veziyyet necedr?

Qızlar mənə krasovka lazımdır, yaxşısın hardan tapa bilərəm, çox da baha olmayan. Bir yerdə baxmisam onlar mənə gorə deyil cox bərkdirlər, mən bir az yumsağin istəyirəm ayağımı incitməsin

Oy demeye hec dozumum yixdure menim ele adma var istiliyir ama terlemir mende bigyerlerimi silmekdne bezmsem :KK70:
Hə mənim dayim qizi da elədir tərləməz, amma mən yox o qədər tərləyirəm, tərləməkdən ziyadə həm səpirəm, həm qasiniram. Ona gorə gundə necə dəfə cimirəm ki, onlar olmasin hec olmasa. Bığ yerlərinə də çox güldüm:KK70:

Hə mənim dayim qizi da elədir tərləməz, amma mən yox o qədər tərləyirəm, tərləməkdən ziyadə həm səpirəm, həm qasiniram. Ona gorə gundə necə dəfə cimirəm ki, onlar olmasin hec olmasa. Bığ yerlərinə də çox güldüm:KK70:
He nedeense en cox alnim bigim terleyir :D hec dozumum yxodu ayib olmasin kocise deyrem sen cani yapisma mene qisda goruserik :D mende gunde iiki defe cimirem

Salam qızlar. Yeriniz melum bagdaydıq. Bacı da gelmişdi onchun yaza bilmirdim. Necesiz? Neynirsiz? Soğan suyunun tesirini indi indi hiss eliyirem axıntı gelir cox olmasa da. Temizleyir yeqin

Salam qızlar. Yeriniz melum bagdaydıq. Bacı da gelmişdi onchun yaza bilmirdim. Necesiz? Neynirsiz? Soğan suyunun tesirini indi indi hiss eliyirem axıntı gelir cox olmasa da. Temizleyir yeqin
Caaan görüşdünüz axır ki :KK68:yaxşılıq Şükür. Bağın ən çox bilirsən nəyindən ötəri darıxmışam samovar çayından ötəri, qoxusu burnumdadır. Bir dəfə burda başqa bir həyət evində kira qalanda salmışdıq nədənsə öz yerimizin dadını hiss etməmişdim

Qızlar ne olar mene krasovkada komek edin de hec almamisam indiyə kimi. Necəsin alim yerin bilirsinizse yerin deyin

Back