- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.181
Bu arada bacinla yaxin yasayrsiz?tez tez gedib gelrsiz bir birinize?Konunu oxumuşdum can. Texmini bildim uje meseleni. Cetindi bu arada. Çalış üstüne düş bu mes.nin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bacinla yaxin yasayrsiz?tez tez gedib gelrsiz bir birinize?Konunu oxumuşdum can. Texmini bildim uje meseleni. Cetindi bu arada. Çalış üstüne düş bu mes.nin
Hee onda biraz qelizdi sizin mesele. Menim yoldaşım kim haqlıdısa onun yanında olur hemişe. Ona gore daha artıq sevirem onu.Yoldasima demrem cox seyi cunki istemrem dusunsunki anasini pisleyrem.o qeder sey etmsemki burda umumide yazmaq istemrem.birce defe dedimki soz dusende anan biz cole cixib gelenen sora sifet eliyir.dedi yox sen ele gelr elemr niye elesin day mende uzatmadim
Evvel yaxın yaşamırdıq. İndi de ele de yaxın deyilik. Tez tez gore bilmirik malesef bir birimizi.Bu arada bacinla yaxin yasayrsiz?tez tez gedib gelrsiz bir birinize?
ama eyni seherdesizde ele deyil?en azinan iki uc aydan bir getmrsiz bir birinize qonaq?Evvel yaxın yaşamırdıq. İndi de ele de yaxın deyilik. Tez tez gore bilmirik malesef bir birimizi.
Günaydın canım.evet bence kaldır onu çünki adet diyildi düşükde eyer ikisinide kayd edersen karışıklık olurKizlar gunaydin sukur beklenen 1. Adetim geldi. Simdi programdan kurtaj tarihini kaldirip bugunu mu yaziyim?
34. gunde gelmis oldu. Evet oyle yapiyim ben o kalksin bunu gireyim. Sonra bakarim duruma gore. Sagol canim tesekkur ederim.Günaydın canım.evet bence kaldır onu çünki adet diyildi düşükde eyer ikisinide kayd edersen karışıklık olur
can e can msjlarinizi ozum yazmasam da hemwe oxuyram, buna chox guldum))Qizlar he mende coox isteyerdim ayri qalim.cunki rahat deyile hamamdan cxiib xalatimla ureyim istediyi kimi wellene bilmrem.yoldasimla qucaq qucaga uzanib film izleye bilmrem gece ayaqyoluna dururam her gun ve mecbur eynime paltar geyinmeli oluram otaqlarimiz yan yanadir deye ve uje qayidanan sora yuxu geler?geyin soyun bunun kimi min sebeb saya bilerem.yoldasim ucun weherden rayona ere gelmsem cunki onu cox sevirem.ama arada oz heyatimi axtaririm.qaynanamla qaynatama gelince yaxsi insandi menim dusunceme gore pis qaynana yixdur sadece her kes ferqli xarakterdi men anamla bele evde ufak tefek tartismalar olur.qaynanayla nece ela olsun her sey?is gormek?xeyr ne komek.bacardigi tek sey istirahet ) su icdiyi stekani bele yumayan biridi ))))) hele indiden qina geldi mene iller sonrani tesevvur ede bilmrem )
Hwr zaman sevib sevilin ve menede sebr arzu edin dbu qaynana ile bir qalmaq msjlarini oxudum. hem guldum hem uzuldum) men 11aydi evliyem. ayri eve chixmiwiq evlenennen.ama toy olannan 19gun sora qaynanamgil evlerini remont eletdirdiler deye bize kochduler. 5ay 16gun qaynanamgilnen eyni evde qalmwam. chox diskomfort vezyetdi. boyumca qaynim ve baldizim var tek qaynana qaynata ile bitmir ki. duzdu munasbetimiz chox yaxwidi hamsi ile.ama rahat olmursan. sanki remont uchun meni gozduyurdiler deyb eseb kechirirdim. men biraz ichime atanam sozumu deye bilmirem.9heftelik hamile idim stresden zobum olmuya olmuya zob hormonum yukseldi ve uziye getdim ki bebewin ureyi dayanib. tebii ki qaynanam sen neyin stresin chekirsen ki deyib dayandi hechne deye bilmedim) yanvarda remontlari qutardi kochuler oz evlerine. bizden baxanda binalari gorunur biz 9mkr dayiq onlar 4de. bele uzaqdan baxmaq ara bere qonaq kimi gedib gelmek en yaxwisidi. biz yoldawimla qrup yoldawi olmuwuq. 6il bir birimizi istyb evlenmiwik.ama qaynanamgilnen qalanda sanki baci qardaw olmuwduq. adimizi chekmerik biz, bir birimize "balim" deyib chaqirariq. ama unutmuwdum artiq balim chaqirmaqi. yoldawim romantikdi, men elede yox. o bele soyuq idi neynesin ailesinin yaninda. yani uzun sozun qisasi ayri evde yawayanda anliyirsan ki bunnan evvelki evlilik heyati deyilmiw. belkede bir qismet idi bir yerde qalmaq ki, ayri qalmaqin deyerin bilim
Cunki sebre ehtiyacim var 7 aydr evliyem ele bil 7 ildi o qeder cetindirdi. O qeder doluyamkibu qaynana ile bir qalmaq msjlarini oxudum. hem guldum hem uzuldum) men 11aydi evliyem. ayri eve chixmiwiq evlenennen.ama toy olannan 19gun sora qaynanamgil evlerini remont eletdirdiler deye bize kochduler. 5ay 16gun qaynanamgilnen eyni evde qalmwam. chox diskomfort vezyetdi. boyumca qaynim ve baldizim var tek qaynana qaynata ile bitmir ki. duzdu munasbetimiz chox yaxwidi hamsi ile.ama rahat olmursan. sanki remont uchun meni gozduyurdiler deyb eseb kechirirdim. men biraz ichime atanam sozumu deye bilmirem.9heftelik hamile idim stresden zobum olmuya olmuya zob hormonum yukseldi ve uziye getdim ki bebewin ureyi dayanib. tebii ki qaynanam sen neyin stresin chekirsen ki deyib dayandi hechne deye bilmedim) yanvarda remontlari qutardi kochuler oz evlerine. bizden baxanda binalari gorunur biz 9mkr dayiq onlar 4de. bele uzaqdan baxmaq ara bere qonaq kimi gedib gelmek en yaxwisidi. biz yoldawimla qrup yoldawi olmuwuq. 6il bir birimizi istyb evlenmiwik.ama qaynanamgilnen qalanda sanki baci qardaw olmuwduq. adimizi chekmerik biz, bir birimize "balim" deyib chaqirariq. ama unutmuwdum artiq balim chaqirmaqi. yoldawim romantikdi, men elede yox. o bele soyuq idi neynesin ailesinin yaninda. yani uzun sozun qisasi ayri evde yawayanda anliyirsan ki bunnan evvelki evlilik heyati deyilmiw. belkede bir qismet idi bir yerde qalmaq ki, ayri qalmaqin deyerin bilim
eledi.menede 5ay 5il kimi geldi. sebr edesen gerek. bele bawqa charende yoxdu onsuzda. bariwmaq lazimdi her vezyetle.yoxsa chetindiCunki sebre ehtiyacim var 7 aydr evliyem ele bil 7 ildi o qeder cetindirdi. O qeder doluyamki
He bilirem cox teesufki Azerbaycanda oglu niye boyutmsem?gelin getirsin mene baxsin bu veziyyetdir.ama baska yerlerde bele seyler yoxdur.tek obize yoxe bizde onlara mane oluruq her kes serbest yasamalidir.teesufki ayrilma sansimiz yoxdur birlikde yasayacagiq.siz harda yasayrsiz bakida?nece vaxtdir evlisiz?usaq var?eledi.menede 5ay 5il kimi geldi. sebr edesen gerek. bele bawqa charende yoxdu onsuzda. bariwmaq lazimdi her vezyetle.yoxsa chetindi
bizde ama ele olmadi. qaynatam yoldawim uniye girmese pulnan qoyarlar deye pul yiqmiwdi. bext ele getrdi ki girdi. ozde pulsuza. bduda oxumuwuq ikimizde. o da o vaxtdan pul daqilmasin deye yoldawimin adina ev aldi 17mertebelerden. gel zaman get zaman esgerlik elchilik zad, men qariwmadim hara kochecyik tek ya qaynana yanina. ama qaynanam dedi ayri olsun. o da istemedi gelin yanina gelsin. baxsan qaynana demessen mennen cavan gorsenir) be bakida qaliriq. gelen ay 1ilimiz olacaq. heleki yoxdu 8aydi abortdan kechib ayten seferovanin yaninda oldum 3gun qabaq. chatlatma iynesi yazdi dedi problemin yoxdu. vurdurmuwam gorek nolurHe bilirem cox teesufki Azerbaycanda oglu niye boyutmsem?gelin getirsin mene baxsin bu veziyyetdir.ama baska yerlerde bele seyler yoxdur.tek obize yoxe bizde onlara mane oluruq her kes serbest yasamalidir.teesufki ayrilma sansimiz yoxdur birlikde yasayacagiq.siz harda yasayrsiz bakida?nece vaxtdir evlisiz?usaq var?
İynenin adı ne idi? İnşAllah xeyirlisi olsunbizde ama ele olmadi. qaynatam yoldawim uniye girmese pulnan qoyarlar deye pul yiqmiwdi. bext ele getrdi ki girdi. ozde pulsuza. bduda oxumuwuq ikimizde. o da o vaxtdan pul daqilmasin deye yoldawimin adina ev aldi 17mertebelerden. gel zaman get zaman esgerlik elchilik zad, men qariwmadim hara kochecyik tek ya qaynana yanina. ama qaynanam dedi ayri olsun. o da istemedi gelin yanina gelsin. baxsan qaynana demessen mennen cavan gorsenir) be bakida qaliriq. gelen ay 1ilimiz olacaq. heleki yoxdu 8aydi abortdan kechib ayten seferovanin yaninda oldum 3gun qabaq. chatlatma iynesi yazdi dedi problemin yoxdu. vurdurmuwam gorek nolur
ovitrelle. can chox saqolİynenin adı ne idi? İnşAllah xeyirlisi olsun
kimse qaynanasina kaw olmazdi demir. ama ayri. bawqasini bilmirem ama men aile quranda uwaq baqchasina gelmemiwem ki boyuk hemwe bawimzda olsun bize rqlovka versin. boyukluyunu elesin. ki onsuzda eliyirler. boyuksuz el olmaz. ama aile heyati quranda her kes bir evin kiwisi,bir evin qadini olur. bizdede geline "gelin menim supurgemdi" gozu ile baxilanda yiqiwdir biw - duwden bawqa deyiwiklik olmur aile qurmaqda. yaxwi qaynanalara sozum yox.Qızlar bu qaynana söhbetini niye bele böyüdürsüz başım çıxmır.düzdü insan arada teklik istiyr.ama başında bi böyüyün olmasıda vacib şeydi.mene çox şeyi qaynanam öyredib.mence siz bi insana qarlı nece olsaz oda size ele olacağ.ne qederde olsa böyüyümüzdü ne qeder ki onlar var onlardan nese öyrenmeye çalışın))))