- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.141
Yəni deyirəm ki, haqlısan da ayrı yaşamaq yaxşıdırNe oldu ki?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yəni deyirəm ki, haqlısan da ayrı yaşamaq yaxşıdırNe oldu ki?))
Canim ben yasliyam biraz 39 oldum mayista 16 yillik evliyim. Ankaradayim.Canim sen nerede oturuyorsun kac yasindasin?kac aydir evlisin?
MAsallah Allah bizede 16yil evliyim demeyi nasip etsin.cocuk varmi?Canim ben yasliyam biraz 39 oldum mayista 16 yillik evliyim. Ankaradayim.
canim malesef bizde sizin gibi degil.atiyorum ayda 500kisi evlenirse onun 495 i kaynanayla yasar.burda ayri cikalim falan olamaz.malesefCanim ben yasliyam biraz 39 oldum mayista 16 yillik evliyim. Ankaradayim.
He dus meselesi bizimde xeyalalrimizin icindedi.teesufki 7 ayda hele heyata kecmeyib eh arzular arzularŞikayetçi deyilem ele de. Sadece insan öz evi, öz ailesi olsun isdiyir. Men romantik insanam. Duşa birlikte girmek. Yoldaşıma sürprizler elemeyi xoşlayıram. Geşey yemey hazırlıyıb onun üçün geyinmey falan. Düzdü elemişem 2 defe ama men biraz ayıptır söylemesi libidosu yüksek biriyim))) tek yatak odasıyla kifayetlene bilmirem. Yoldaşım da ele. Biz gerey harda oldu)))
Amin kuzum guzel uzun yillar mutlu olun insallah..M
MAsallah Allah bizede 16yil evliyim demeyi nasip etsin.cocuk varmi?
E cikanlar nasil cikiyor kuzumCani
canim malesef bizde sizin gibi degil.atiyorum ayda 500kisi evlenirse onun 495 i kaynanayla yasar.burda ayri cikalim falan olamaz.malesef
Men yene size baxanda yaxşıyam)))bizde 2 mertebedi 2 qaynanamgil 1de olurlar.duş meselesini hall ediyoz orda.ama qalan şeylerde isterdim tek olum.çünki isterdim ki evin derdini mennen yoldaşım çekim.He dus meselesi bizimde xeyalalrimizin icindedi.teesufki 7 ayda hele heyata kecmeyib eh arzular arzular
Cikanlar farkli dusunceli insanlar.kalan 100 de 90 ni e ben oglumu neye buyutdum?gelin gelicek bana bakicak.yada imkan yok kiraya asla cikilmiyor cunki millet ne der evimiz varken ?iyi budcesi olan ev alir ayri yasar bastan .ben esime bir ekre soyledim anne babami birakip ayri evemi cikicam yok oyle sey .anne babasida kabul etmez tabii .anlayacagin omrumuzun sonuna kadar beraberizE cikanlar nasil cikiyor kuzum
1 on yiliniz var sanirim degisim icin.
Hayirlisi olsun oyle de mutlu olmaya caliscaksin o vakit.
Oy ne gozel yuxaridada dus varsa eladi .ama kuxna falan asagidadi he?ama mende ele olmurda otagimda bir saatdan fazla otursam cagirirlarki tek niye oturmsan?yoldasimla geceden geceye bas basa qala bilirik.Men yene size baxanda yaxşıyam)))bizde 2 mertebedi 2 qaynanamgil 1de olurlar.duş meselesini hall ediyoz orda.ama qalan şeylerde isterdim tek olum.çünki isterdim ki evin derdini mennen yoldaşım çekim.
Ne qeder tutdu analizler?birde pis cxmasin mamangil komek edir mualice olanda?Salam qızlar bugın hekime getdim.dedi soyığlaman var altdan baxdı.çirk var dedi.bide bu analizleri istedi.bularda çox baha oldu.bular vacib şeylerdi nedi bular.eletdirmek istemirem
Yoldaşım dedi lazım deyil.65 yaxmadan verdim indi.bide bu kağızdakılar 207 man tutdu.halbuki buların bir çoxunu vermişemNe qeder tutdu analizler?birde pis cxmasin mamangil komek edir mualice olanda?
Yaxsi hekim tapmaq cetindire men indi bir hekim tapmsam cox pulgir hekimdi baxrsan baha baha firma dermanlarini doldururlar demisem mualice yazsa rusiyaninkin alacma o biraz ucuz tutar.Yoldaşım dedi lazım deyil.65 yaxmadan verdim indi.bide bu kağızdakılar 207 man tutdu.halbuki buların bir çoxunu vermişem
He mene heçne demirler.çünki mende insanam yoruluram.axşam tez çıxıram otağıma.kuxnada aşağıdadı.Oy ne gozel yuxaridada dus varsa eladi .ama kuxna falan asagidadi he?ama mende ele olmurda otagimda bir saatdan fazla otursam cagirirlarki tek niye oturmsan?yoldasimla geceden geceye bas basa qala bilirik.
He yaxsidirki hecne demrlerse bes qaynana komek falan edrmi?He
He mene heçne demirler.çünki mende insanam yoruluram.axşam tez çıxıram otağıma.kuxnada aşağıdadı.
He canım.deyr neçe aylığ evlisen deyrem 9.deyr sen sonsuzsan.deyrem menim 1 ilim bitmiyib axı.deyr yox biz ele deyrik.sorada tutdu meni ağlamağ.özümü saxlıya bilmedim.hele mene ürek direk veresi deyr sen sonsuzsanOha ne bhaadir
Yaxsi hekim tapmaq cetindire men indi bir hekim tapmsam cox pulgir hekimdi baxrsan baha baha firma dermanlarini doldururlar demisem mualice yazsa rusiyaninkin alacma o biraz ucuz tutar.