• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

Ay evet ben bunu yaptım :ssz:
Ya hepimizin takıntı yaptığı bir eski sevgili olmuştur mutlaka...
Evet, herkesin de bildiği üzere benim de böyle biri var, eski konularımdan bilen bilir.
İlk sevgili ve bir çok şeyin ilki ...
Ondan sonra da hayatıma birileri girmedi. (Girecek gibi oldu, olmadı)
Beni "hayatımda başkası var" diye bırakmıştı. Canımı çok acıtmıştı.
Ve ben o başkası dediği kızı az çok tahmin ediyordum.
Ama o eski sevgilimin ismi Umut olsun. Umut'un bir kankası da ,evet sen varken kız varmış filan demişti ve o kızı da aldatıyor ki 2-3 kişiyle demişti.
İşte ben bu kıza mesaj attım. Malum siteden. Başka bir isimle. Kıza da söyledim, mesaj atmak için açtım bu face i dedim.
Ben biliyorum , Umut hep aynı ş....sizlikte devam edecek.
Diyeceksiniz bırak bu hastalıklı ruh hallerini. Belki kıskançlığından yaptın diyeceksiniz.
Belki evet, ama ben mutsuzluk üstüne mutluluk kurulmaya çalışılmasına gıcığım ! Tahammül edemiyorum bu ş...sizliğe !
Kızın aklının bir köşesinde kalsın. Kıza da söyledim " hislerine yenilme, akıllı davran hemen ona gidip yetiştirme bu mesajı,çünkü biliyorum ne yapıp ne edip inandırır seni, ben de eski kıskanç,paranoyak sevgili olurum yapma bunu" dedim.
Kendi bilir.
Ben uyarımı yapar giderim.
Hayatında hiç bu şekilde bir yola başvuranlar oldu mu? Muhakkak bunu yapanlar olmuştur.
Onların fikirlerini istiyorum. Ve yaptığımı yanlış bulanların da fikirlerini seviyeli, incitmeden istiyorum lütfen arkadaşlar...
Biraz empati :)

yasanmış ve bitmiş şeylerle uğrasan taraf herzaman mutsuz taraftır... arayış içinde olan taraftır. ve karsı tarafın çok hoşuna gidecektir bu davranıŞ. o kızın şu diyeceği banane geçmiş bitmiş bu kız için aramı bozamam dicek... ve sewgilisine anlatıcak birlikte gülüp geçicekler sende böyle uğrastığınla kalıcaksın:)

Leonela valla dizime yatırıp dövücem seni sonunda :1: Bir rahat dur :)

iyi yapmışsın ya da nasıl yaparsın bunu demiyorum da senin olduğun anlaşılmasın yeterki o zaman hoş olmaz.

bende yapmıştım ama kıza atmamıştım. ona takılı kalmıştım. sürekli başka yerlerden ekleyip konuşuyordım ama o her sefernde kim olduğumu bilip canı isterse konuşup istemezse konuşmuyordu.. ve daha bir sürü şeyy.
saçmaladığımla, ezikliğimle kaldım. halbuki takmayıp önüme baksaydın daha gururlu olurdum. şimdi ne kadar saçma geliyor. asla böyle birşeyde yapmadım zaten ondan sonra. o ilk ve tekti. aynı zamanda en gereksizdi. arada hala face ine bakarım napıyor diye. sakaryaya yerleşmiş çalışıyor. ee bananee. saçmalık işte. değmez, etmez...
bırak Allahından bulsun elbet bigün biyerden çıkar acısı sen dert etme..

kızın ona daha bağlanması dışında bir ekmek çıkmaz

kız şu an senin takıntılı aşkının farkında
bi kadının takıntı boyutunda aşık olduğu adama sahip olma fikri de kadınların ruhuna pek sevimli gelir

onun yerine kız senin umutu hiç sallamadığını düşünse daha iyi olurdu

neyse olan olmuş yapacak bişe yok

biz kızlar sanırım sevdiğimizde gözümüz hiçbir şeyi görmüyor.
bizim uzaktan bir akrabamız vardı. 3-4 yıl önce falan ilk defa gördük birbirimizi. çocuk bir şekilde ulaştı bana. 2 yıl boyunca peşimden koştu abartısız. her seferinde istemediğimi, başkasını sevdiğimi söylüyordum vazgeçmiyordu..
sonra bir gün sevgilisinin olduğunu hissettim facebooktan biraz daha baktım. harbi harbi çıktığı varmış.
bana mesaj attı.tanışmak için diye. (öyle söyledi ilk) (daha sonradan çocuk demiş kıza. bir sevdiğim var ama hep içimde kalıcak gibisnden. o da ağzından benm olduğumu öğrenmiş) (doğru yalan bilmiyorum bana söylediği buydu kızın)
onlarda 2,5-3 yıldır çıkıyorlarmış.
ben de böyle byle dedim. çok koştu peşimden.
akıllansın diye çocuğun söylediği her yalanı ona söyledim. bile bile gitti onu tercih etti. çok pişmanmış x dedi. bir daha yapmıcakmış dedi ve oğlana döndü yine.
nasıl olur bilmiyorum. nasıl kabullenilir...

Son düzenleme:
Ben olsam asla zamanımı harcamazdım böyle şeylerle,sonuçta benim başıma gelenler benimle Umut arasında,olmadı,aldattı,aldatmadı ama bitti..
başkasıyla ne yapmış,vay efendim onu şununla bununla aldatmış,onu da üzecekmiş beni bağlamazdı

her koyun kendi bacağından asılır sonuçta,bu artık onların meselesidir deyip,kendi hayatıma ve Umutu unutmaya bakardım....

kız sana cevap vermedimi, bir gelişme yokmu :26:

bana kalırsa kız gidip anlatacak
çocukta "ben onu değil seni seçtim seni sevdim, yarası var aramızı açmak bizi ayırmak için yapıyor" diyecek
sonrada kız umutun seni değilde onu seçtiğini düşüneceğinden kendi kendine böbürlenecek ve ona daha çok bağlanacak diyorum

çocuğun ekmeğine yağ sürdüğünüzü düşünüyorum

İyide ne gerek var?
yaşanmış bitmiş. adı üstünde eski sevgili.
bırak şe.....zse o düşünsün.
zamanına yazık.

Olacak şey şu ;
kız tüm olanları Umutcuğuna anlatacak,'oda bana çok aşıktı terkedilmeyi hazmedemedi bizi kıskandı 'diyecek
o kızcağızda sevgilisine biraz daha bağlanacakk.

birde anlamadığım şey kimliğinizi ele veriyorsunuz ama fake hesaptan yazma gereği duyuyorsunuz. sizce bu mantıklı mı ?

Son düzenleme:
leonela bırak ne halleri varsa görsünler
sen kendi hayatına devam et
ve onları da hayatından atmaya bak:ssz:

senin konuna çok benzeyen bir durum yaşadı arkadaşım.. çocuk hem arkadaşımla hemde başka bir kızla çıkıyormuş. arkadaşımda kızı buldu mesaj attı yanlış anlama beni bak bu böyle bir adammış harcamasın senide diye.. kız allah senden razı olsun.. iyiki uyardın beni.. çok sağol falan diye olgunlukla karşılayıp teşekkür etti.. haydaaa hopp 20 gün geçmeden tekrar birlikte olduklarını öğrendik.. kız birde arkadaşıma birşeyler açıklama gereği duymuşş :)) kusura bakma ben onu seviyorum diye ahahahah! şimdi evlenmiş bile olabilirler.. velhasıl kelam.. bir kız aptalsa aptaldır yani :))) sen istediğin kadar uyar :))

Bi sevgilim vardı. ALdatıldığımı öğrendim. Hiç ona çaktırmadan diğer kızı buldum, zaten kız komşum çıktı:1: Onunla birlik olup çocukla yüzleştik bağırdık çağırdık fln. AKabinde çocuk bikaç gün boyunca ona ben seni seviyorum lunna peşimi bırakmıyodu demiş bana da o benim peşimi bırakmıyodu seni seviyorum diyordu. Neyse ikimizde affetmedik çocuğu. Aradan 1 ay bile geçmedi kızla bi konu yüzünden karşı karşıya geldik. Kız bi atladı üstüme sen beni sevgilimden ayırdın diye :1: Vel hasıl kelam iyilik yap denize at demişler. Bu kızında sana allah razı olsun kurtardın beni diyeceğini hiç sanmıyorum:20:

Ubeydullah da mı var geçmişte :) Kuzum yanlış insan seçme kriterlerin ne? :1: Bir dahakine tam tersini dene:1:

Dullah'ı yok :D Ubey :D

Sadece sohbet aşamasında oldu, 1-2 hafta önce. Napıyorsun vs vs. Sonra birden eve çağırmaya döndü iş. Birden ama. Nasıl pat diye geçiyorlar bilmiyorum. Açtım ağzımı yumdum gözümü ama bu sefer kötü niyetli olan ben oldum. Eve çağırmakta ne varmışmış ta, işte ben psikkopatmışımda :27:

İyide ne gerek var?
yaşanmış bitmiş. adı üstünde eski sevgili.
bırak şe.....zse o düşünsün.
zamanına yazık.

Olacak şey şu ;
kız tüm olanları Umutcuğuna anlatacak,'oda bana çok aşıktı terkedilmeyi hazmedemedi bizi kıskandı 'diyecek
o kızcağızda sevgilisine biraz daha bağlanacakk.

birde anlamadığım şey kimliğinizi ele veriyorsunuz ama fake hesaptan yazma gereği duyuyorsunuz. sizce bu mantıklı mı ?

Kimliğimi ele veren bir cümle kurmadım ki :) Umut'un hayatında 2 kişiden fazlası olduğu için. Hangisi olduğuna emin olamaz. :)

her şeyden önce bunu düşün bence "ben bu kadar değersiz miyim? zamanım; hem aldatıldığım hem terkedildiğim adamı hala düşünerek geçirecek kadar değersiz mi? kendime haksızlık etmiyor muyum? sevilmeye, mutlu olmaya layık değil miyim?" lütfen arkadaşlar özel olduğumuzu kabul edelim artık, önce kendimize değer verelim ve bize böyle şeyler yaşatan adamları hala düşünmeyelim.. üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen hala onu düşünüyor olman kendine yaptığın en büyük haksızlık bence tatlım.. keşke mesaj atmasaydın diyeceğim ama atmışsın bir kere kıza.. sen atmasaydın bile eninde sonunda o da onun nasıl biri olduğunu anlayacaktı nasılsa.. kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor inan öbür dünyaya kalmadan bu dünyada yaşıyor başklarına çektirdiklerini. sen artık mutlu olmaya bak.. kendine değer ver..

Umarım kız kendi kendine anlar , onun nasıl biri olduğunu.Düşün dediklerini dikkate alıcam . Teşekkür ederim çok :) Umarım bu dünyada bulur !

ayy evet yaptım. çok pişman oldum ama yaptım. o kızla çıkarken beni sevdiğini söylüyordu. o da iyi biri diye üzmek istemiyordu .. lafa bak lafa...
ben de bir gece arkadaşların gazıyla kıza her şeyi anlattım. benimle saatlerce telefonda konuştuğunu falan ... salak gidip yetiştirmiş hemen. benim eskisi de elbette ki inkar etmiş.
sonra da olan oldu zaten. onunla kavga ettik. benden böyle bir şey beklemediğini söyledi. seni hiç tanımamışım dedi. melek görünümlü şeytanmışsın dedi.. :ssz:
sonra da konuşmayı bıraktık

Hahaha :) Melek görünümlü şeytan sevdim bunu. Bende öyleyim galiba , kafam çok çalışıyo böyle şeytani şeylerde :47:

Leonela valla dizime yatırıp dövücem seni sonunda :1: Bir rahat dur :)

İş ararken boş durmaktan sıkıldım galiba. Olabildiiğince doldurmaya çalışıyorum aktivitelerle ama sıkıldım ya .
:52: döv benii...

senin konuna çok benzeyen bir durum yaşadı arkadaşım.. çocuk hem arkadaşımla hemde başka bir kızla çıkıyormuş. arkadaşımda kızı buldu mesaj attı yanlış anlama beni bak bu böyle bir adammış harcamasın senide diye.. kız allah senden razı olsun.. iyiki uyardın beni.. çok sağol falan diye olgunlukla karşılayıp teşekkür etti.. haydaaa hopp 20 gün geçmeden tekrar birlikte olduklarını öğrendik.. kız birde arkadaşıma birşeyler açıklama gereği duymuşş :)) kusura bakma ben onu seviyorum diye ahahahah! şimdi evlenmiş bile olabilirler.. velhasıl kelam.. bir kız aptalsa aptaldır yani :))) sen istediğin kadar uyar :))

Bu da öyle olur eminim, kız yaşamadan görmeyecek bence :) Acaba kız cvp verse bile ikinci mesajı atmasam mı ? soğudum ya .

Bi sevgilim vardı. ALdatıldığımı öğrendim. Hiç ona çaktırmadan diğer kızı buldum, zaten kız komşum çıktı:1: Onunla birlik olup çocukla yüzleştik bağırdık çağırdık fln. AKabinde çocuk bikaç gün boyunca ona ben seni seviyorum lunna peşimi bırakmıyodu demiş bana da o benim peşimi bırakmıyodu seni seviyorum diyordu. Neyse ikimizde affetmedik çocuğu. Aradan 1 ay bile geçmedi kızla bi konu yüzünden karşı karşıya geldik. Kız bi atladı üstüme sen beni sevgilimden ayırdın diye :1: Vel hasıl kelam iyilik yap denize at demişler. Bu kızında sana allah razı olsun kurtardın beni diyeceğini hiç sanmıyorum:20:

Evet öyle salaklarda var ya ... Çok komik olmuş. Dediğin gibi iyilik yap denize at :19:

Back