• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

bende yapmıştım ama kıza atmamıştım. ona takılı kalmıştım. sürekli başka yerlerden ekleyip konuşuyordım ama o her sefernde kim olduğumu bilip canı isterse konuşup istemezse konuşmuyordu.. ve daha bir sürü şeyy.
saçmaladığımla, ezikliğimle kaldım. halbuki takmayıp önüme baksaydın daha gururlu olurdum. şimdi ne kadar saçma geliyor. asla böyle birşeyde yapmadım zaten ondan sonra. o ilk ve tekti. aynı zamanda en gereksizdi. arada hala face ine bakarım napıyor diye. sakaryaya yerleşmiş çalışıyor. ee bananee. saçmalık işte. değmez, etmez...
bırak Allahından bulsun elbet bigün biyerden çıkar acısı sen dert etme..

İnşallah çıkar ... Gerçekten ...

kız sana cevap vermedimi, bir gelişme yokmu :26:

bana kalırsa kız gidip anlatacak
çocukta "ben onu değil seni seçtim seni sevdim, yarası var aramızı açmak bizi ayırmak için yapıyor" diyecek
sonrada kız umutun seni değilde onu seçtiğini düşüneceğinden kendi kendine böbürlenecek ve ona daha çok bağlanacak diyorum

çocuğun ekmeğine yağ sürdüğünüzü düşünüyorum

Evet, ben seni seçtim filan diyecek.
Ama Umut'un beni arkasında bırakmak istemediği için beni bıraktığını düşünüyorum. Bana da son telefonda söyledi, ben sana aslında iyilik yapmaya çalışıyorum bir gün anlayacaksın diye .

Kızlar, tünaydın. Hepinizin yorumlarını okudum. Cevap vermeye çalıştım. Çok teşekkür ederim. Aşırı bir baş ağrım var da, doğru düzgün cevap veremediğim için kusura bakmayın.
Kız cevap atmamış, ama görmemişte zaten .
Kız cevap atsa bile, karşı cevap atasım hiç yok. Böyle ilk mesajı attım, bıraksam nolur?
Kendimi açık eden bir şey de yok.

gereksiz bence.

dediğin gibiyse eğer, neden üç kuruşluk insanları kendine muhatap alıp canını sıkıyorsun ki ?

çok iyi yapmışsın leonela seninle hikayelerimiz benziyor. içinde kalıp seni huzursuz edeceğine dök rahatla onlara dert olsun.. belki bu şekilde daha iyi saracaksın yaralarını , aslında bunu bunca zaman sonra değilde ilk ayrılıkta yapman gerekirdi diye düşünmüyorda değilim bunca zaman tutmaz enerjini değmeyen birilerine harcamazdın daha çabuk atlatırdın

Son düzenleme:
Direk senin olduğunu anlayacak canım
az çok sevgililerinin huyunu bilir umut bey

Sevgilimin eski kız arkadaşı da ilişkimizin başlarında aynı metodu uygulamıştı...
Sonra ne oldu biliyor musun?
Ben sevgilime daha çok bağlanıp sevdim... Çok fazla da güvendim.
Bunu sevgilime gidip yetiştirmedim ama gözlemledim hareketlerini.
Meğer gerçekten de eski kız arkadaşı paranoyak,takıntılı,içten pazarlıklının teki çıktı :51:
Ve sevgilim yaptığı her hareketle daha çok gözüme girdi. Bir zaman sonra gösterdim ona mesajı ve fevri davranmadığım için onun gözünde de daha çok değerim yükselmiş oldu.
Ve sonra bir güzel o kızla da yüzleştik üçümüz.
Sadece acıdım kıza...

Keşke yapmasaydın arkadaşım. Belki senin canını acıttı haklı olarak sebeplerin vardı ama bu taktiğin ters tepecektir eminim. :50:

benim sevgilim olsa bana bir kız seni uyarıyorum bak bu çocuk böle böle dese direk kıskanıyor demek ki sevgilim zamanında onu bırakmış hırs yapmış benim ilişkime karışıyor derdim . sen bunu yapmışsın resmen . onların ilişkisi seni ilgilendirmez . çocuk seni istemiyor onu istiyor demek . ne bu hırs anlamıyorum .

Böyle bir olay bnmde başıma geldi.Ama uyarılan kişi bendim ve inanmadım.Keşke dinleseymişim o kızı diye sonradan çok pişman oldum.O kıza inanmadım çünkü hala onu seviyor olduğunu düşündüm.İki kız arasında eski sevgili veya sevgili sözkonusu olunca kıskançlık akla geliyor ama beni uyaran kız kesinlikle bnm iyiliğim için beni uyardı.Ama sizin karsınızdaki kişinin böyle düşüneceğini pek zannetmiyorum.cvp versse de cvp vermeyi düşünmüyorum demişssiniz ya bencede hiç gerek yok.Siz uyardınız,2. bi msjı atarsan bu sefer gerçekten hırs için yaptığınızı düşünür.

Son düzenleme:
Nasıl bir duyguyla bunu yaptığını anlayabiliyorum, bende aldatıldım çok kısa bir süre içerisinde, hemde tanıdığım birden çok kızla aldatıldım... bir tane bile değil :) ki ben sorardım ona, ' canım şu kız kim? ' diye, bilmeme rağmen ağzını arardım, 'bilmiyorum ki bitanem' derdi.. En sonunda bastım tekmeyi, çok canım yandı ama yaptım. Sende sakın dönme.. bu tür davranışlardada bulunma.. Emin ol, üzülen sen olursun o şerefsizler değil..

benim sevgilim olsa bana bir kız seni uyarıyorum bak bu çocuk böle böle dese direk kıskanıyor demek ki sevgilim zamanında onu bırakmış hırs yapmış benim ilişkime karışıyor derdim . sen bunu yapmışsın resmen . onların ilişkisi seni ilgilendirmez . çocuk seni istemiyor onu istiyor demek . ne bu hırs anlamıyorum .

Anlamıyorsan benim o yaşadığım duyguyu yaşamamışsın demektir.

Sevgilimin eski kız arkadaşı da ilişkimizin başlarında aynı metodu uygulamıştı...
Sonra ne oldu biliyor musun?
Ben sevgilime daha çok bağlanıp sevdim... Çok fazla da güvendim.
Bunu sevgilime gidip yetiştirmedim ama gözlemledim hareketlerini.
Meğer gerçekten de eski kız arkadaşı paranoyak,takıntılı,içten pazarlıklının teki çıktı :51:
Ve sevgilim yaptığı her hareketle daha çok gözüme girdi. Bir zaman sonra gösterdim ona mesajı ve fevri davranmadığım için onun gözünde de daha çok değerim yükselmiş oldu.
Ve sonra bir güzel o kızla da yüzleştik üçümüz.
Sadece acıdım kıza...

Keşke yapmasaydın arkadaşım. Belki senin canını acıttı haklı olarak sebeplerin vardı ama bu taktiğin ters tepecektir eminim. :50:

Senin anlattığın konuda , kız gerçekten kıskanç,paranoyakmış ve ALLAHtan sevgilinde iyi bir adammış.
Ben Umut'un senin sevgilin gibi biri olmadığını bildiğim için mesaj attım. Ama eminim benim mesaj attığım kişi de senin gibi akıllı biri çıkmayıp, hemen yetiştirecek :)

Böyle bir olay bnmde başıma geldi.Ama uyarılan kişi bendim ve inanmadım.Keşke dinleseymişim o kızı diye sonradan çok pişman oldum.O kıza inanmadım çünkü hala onu seviyor olduğunu düşündüm.İki kız arasında eski sevgili veya sevgili sözkonusu olunca kıskançlık akla geliyor ama beni uyaran kız kesinlikle bnm iyiliğim için beni uyardı.Ama sizin karsınızdaki kişinin böyle düşüneceğini pek zannetmiyorum.cvp versse de cvp vermeyi düşünmüyorum demişssiniz ya bencede hiç gerek yok.Siz uyardınız,2. bi msjı atarsan bu sefer gerçekten hırs için yaptığınızı düşünür.

Böyle durumlarda çok nadir , mesaj atan tarafın haksız olduğunu düşünüyorum. 10 Kişiden 2 kişi belki . Ama yaşamadan anlaşılmıyor galiba.

Nasıl bir duyguyla bunu yaptığını anlayabiliyorum, bende aldatıldım çok kısa bir süre içerisinde, hemde tanıdığım birden çok kızla aldatıldım... bir tane bile değil :) ki ben sorardım ona, ' canım şu kız kim? ' diye, bilmeme rağmen ağzını arardım, 'bilmiyorum ki bitanem' derdi.. En sonunda bastım tekmeyi, çok canım yandı ama yaptım. Sende sakın dönme.. bu tür davranışlardada bulunma.. Emin ol, üzülen sen olursun o şerefsizler değil..

Yok yok, dönme diye bir şey yok canım emin ol. Aynen benim de bir değilmiş.

Anlamıyorsan benim o yaşadığım duyguyu yaşamamışsın demektir.

valla bende çok sevdim ve terk etmek zorunda kaldım birini . eski sevgilisine döndü . onunda bir sürü başka kadınla ilişkisi vardı . hatta eski sevgilisinide benle aldatmıştı tabi haberim yoktu benim bundan yani o kadından haberim yoktu .benimde çok canım yandı çok ağladım üzüldüm çok yıprandım . çok kötü günler geçirdim . tuzu kurulardan değilim yani . ama hiçde böle birşey yapmak aklıma gelmedi . gerekte yok . benim hesabım onla başka birisiyle değil .

çoook iyi etmişsin ellerine sağlık .... ne duyguyla yaparsan yap doğru olanı yapmışsın bence

valla bende çok sevdim ve terk etmek zorunda kaldım birini . eski sevgilisine döndü . onunda bir sürü başka kadınla ilişkisi vardı . hatta eski sevgilisinide benle aldatmıştı tabi haberim yoktu benim bundan yani o kadından haberim yoktu .benimde çok canım yandı çok ağladım üzüldüm çok yıprandım . çok kötü günler geçirdim . tuzu kurulardan değilim yani . ama hiçde böle birşey yapmak aklıma gelmedi . gerekte yok . benim hesabım onla başka birisiyle değil .

Terk etmek zorunda kalmakla terk edilmek aynı şey değil ama ve eski sevgilisini senle aldatması, haberin olmaması da beni başkalarıyla aldaatmasıyla eş değil. Yani o hazımsızlığı eski sevgilisi yaşar. Bendeki hazımsızlığı yaşamamışsındır buna gerek duymadıysan, yoksa tuzunun kuru olduğunu ima etmedim, yanlış anlama.

çoook iyi etmişsin ellerine sağlık .... ne duyguyla yaparsan yap doğru olanı yapmışsın bence

Gerçekten mi ?? Peki sence neden iyi ettim ? Yani sen neden böyle düşünüyorsun ? :)

Terk etmek zorunda kalmakla terk edilmek aynı şey değil ama ve eski sevgilisini senle aldatması, haberin olmaması da beni başkalarıyla aldaatmasıyla eş değil. Yani o hazımsızlığı eski sevgilisi yaşar. Bendeki hazımsızlığı yaşamamışsındır buna gerek duymadıysan, yoksa tuzunun kuru olduğunu ima etmedim, yanlış anlama.

iyide şu var benide onla aldattı sonra :)yani biz birlikteyken ayrıldık dedi bana ama hala devam etmiş sonradan öğrendim . yani ikimizide idare etmiş .ben gururlu davrandım bıraktım diğer kadın yüzsüz olduğu için devam etti .ben şimdi onu uyarsam ne olucak allah aşkına dinler mi beni . gözü görmüyor hiçbirşeyi ben suçlu çıkarım .

iyide şu var benide onla aldattı sonra :)yani biz birlikteyken ayrıldık dedi bana ama hala devam etmiş sonradan öğrendim . yani ikimizide idare etmiş .ben gururlu davrandım bıraktım diğer kadın yüzsüz olduğu için devam etti .ben şimdi onu uyarsam ne olucak allah aşkına dinler mi beni . gözü görmüyor hiçbirşeyi ben suçlu çıkarım .

Ay böyle ş...siz adamlar nasıl yaşıyorlar hala anlamıyorum !
Ben fazla isyankar ve asiyim galiba. Sen daha sakin birisin sanırım bir de zamana bırakan .
Ondan herhalde. Bu sakinliğin.

Back